Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosgeldin kuzum gun asiri ikiski oneriliyor genelde
Hoş buldum hayırlı sabahlar gün aşırı olamaz çünkü eşim çalışıyor da bu son adetten sonra her gece iliskiye girmeye karar verdik iliskiye girdikten sonra 1 saat kadar ayaklarım havada dikili olarak bekliyorum sırtıma da yastık koyuyorum mümkün olduğunca kalkmıyorum inşallah faydası olur

kızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz
ben folbiol kullanıyordum ama ağırmış o tavsiye etmiyolar
şöyle multivitaminli olanı almak istiyorum ama sizler ne kullanıyosunuz doktoruma da sormayı unutmuşum
Şuanlık gelen giden yok ama bugün doktora gideceğim eğerki güzel haber alırsam inşallah onuda bilgilendireceğim

İnşallah kuzum ya inşallah
Belki Şubat ayı ben veririm müjdeyi kurmızılar bi bitsin pes etmek yok umutluyum
Allahım herkese nasip etsin cifter çifter versin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin hepimiz teker teker hamiş olcaz bak gör

Canım benım senın için ne kadar sevindim anlatamam Allah İn hikmeti işte imkansız diye bir sey yok Rabbim saglıkla kucağına almayı nasıp etsin

tşk ederim Allahım herkese nasıp etsin 37 yasında anne oluyorum hiç umuyordum cok heycanlı cok cok mutluyum
Kuzum benim Allahm inşallah saglıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin allahtan ümit kesilmez ben böle birşey bende yasadım ama söyle ben mide küçültme ameliyat oldum ocak 5 de 2018 de ameliyat güzel gectı kalktım yürüdüm konustum ama o gece ansızın gece uykusundan apar topar yogun bakıma aldılar hemde ben yürüyerek girdim ne oldu demeden yatırıp hemen yüzüme sımsıkı bir maske var onu bagladılar Dr geldı dedi teksey sakın kımıldama ve olece oturdum hatırlıyorum ama megersem 40 gün gecmiş uyutmuşlar 5 sefer kalp krizi gecirmişim makınıyle döönmüşüm eşime 39. Cu gün Dr artık herşeye hazırlıklı olun uyanmıyor sabah 8 kadar uyanmasa artık beyın ölümü gercekleşecek makıne ye baglayıp boynumdan delik açip hortum takılacak Dr herkez cagırın ailesini son kez görsünler demiş babami hiç sevmem abımı flan onlar bile gelmiş basıma her neyse 40 gün tam tamına 8. Beş varken ben gözlerimi açmişim Dr beni o hastanede kahraman hasta ilan ettiler Dr eşim benm odamı süsleyip yanıma geldiler megersem ciğerim sonmüş ciğereme pıhtı atmiş cok şükür iyim Allahım gönlümü biliyor ki hayırlı evlat için bu olumle bas basa geldım ama deydi mi deydi 160 kilodan 76 kiloya düştüm cok şükür 7 sene sonunda Gelcek bana inanıyorum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…