- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.153
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.321
Canım neler yaşamışsın ya geçmiş olsun çokKuzum benim Allahm inşallah saglıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin allahtan ümit kesilmez ben böle birşey bende yasadım ama söyle ben mide küçültme ameliyat oldum ocak 5 de 2018 de ameliyat güzel gectı kalktım yürüdüm konustum ama o gece ansızın gece uykusundan apar topar yogun bakıma aldılar hemde ben yürüyerek girdim ne oldu demeden yatırıp hemen yüzüme sımsıkı bir maske var onu bagladılar Dr geldı dedi teksey sakın kımıldama ve olece oturdum hatırlıyorum ama megersem 40 gün gecmiş uyutmuşlar 5 sefer kalp krizi gecirmişim makınıyle döönmüşüm eşime 39. Cu gün Dr artık herşeye hazırlıklı olun uyanmıyor sabah 8 kadar uyanmasa artık beyın ölümü gercekleşecek makıne ye baglayıp boynumdan delik açip hortum takılacak Dr herkez cagırın ailesini son kez görsünler demiş babami hiç sevmem abımı flan onlar bile gelmiş basıma her neyse 40 gün tam tamına 8. Beş varken ben gözlerimi açmişim Dr beni o hastanede kahraman hasta ilan ettiler Dr eşim benm odamı süsleyip yanıma geldiler megersem ciğerim sonmüş ciğereme pıhtı atmiş cok şükür iyim Allahım gönlümü biliyor ki hayırlı evlat için bu olumle bas basa geldım ama deydi mi deydi 160 kilodan 76 kiloya düştüm cok şükür 7 sene sonunda Gelcek bana inanıyorum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize inşallah
Cok teşekkür ederim canım benim gecti cok şükürCanım neler yaşamışsın ya geçmiş olsun çok
Teşekkür ederimm insan 11 ay uğraşıp olunca birşeyy zızcak diye çok korkuyo bide kimyasl yaşamştmm benGözün aydın canım sağlıkla büyür gelişir inşallah
Geçmiş olsun bana da bulaşmışGünaydın güzel hamiş adayları ve güzel hamişler
Bugünde keşke evde kendi üreme sistemimizi gören bir cihazımız olsa da içerde ne olup bittiğini görebilsek diye bir hayalle uyandım
net kafayı yiyorum
Insallah doktorlar her gun iliski onermiyoar sperm kalitesini durusrdugu icin ama esin yoksa mecburen oyle yaoicaksin canim yada 2 gunde 1 de yapabilirsinHoş buldum hayırlı sabahlar gün aşırı olamaz çünkü eşim çalışıyor da bu son adetten sonra her gece iliskiye girmeye karar verdik iliskiye girdikten sonra 1 saat kadar ayaklarım havada dikili olarak bekliyorum sırtıma da yastık koyuyorum mümkün olduğunca kalkmıyorum inşallah faydası olur
Ovulasyon donemi yumurtlama donemi oluyor sanırım ben onu tutturamamaktan korktuğum için her gece olsun istiyorum şimdi de ya tam o gün kalitesi düşer de olmazsa diye düşünmeye başladmInsallah doktorlar her gun iliski onermiyoar sperm kalitesini durusrdugu icin ama esin yoksa mecburen oyle yaoicaksin canim yada 2 gunde 1 de yapabilirsin
Merhaba canım benim yeni bat 20 ocak aynı zamanda 20 ocak eşimin doğum günü inşallah bu sefer ona bu haberi verebilirim en güzel doğum günü hediyesi olur dualarım bütün anne olmak isteyenlere sizde eksik etmeyin
E Ecemsuhasanahmet35 @Greeneliton 12 Aralık @bendimm @Zafece @encu Duygulu14 23 Aralık @Dnz1234 23 Aralık @Hlise 25 Aralık @Kumsallltanem 28 Aralık @Dijlej 28 Aralık @Ashne 28 Aralık
İyi akşamlar kızlarr
Etiketlere dönüş yapmayan ve yeni bat bildirmeyenleri aktif olmayanları listeden siliyoruz biliyorsunuz günü gelen arkadaşlarım bizi bilgilendirebilir mi, gebelikse sevinelim olmadıysa 2020 için hep birlikte umut edelim.
Ve gebelik testi yapmış pozitif almış arkadaşlar, son durum nedir kan testleriniz nasıl gidiyor ona göre gebeler kısmına alalım sizi :)
Bi düşük bir dış gebelik o zaman gerek yok mu kuzu. Hiç anlamam bu işlerden deKuzum sen hiç hamile kalamiyor degilsinki bence gerek yok ama sen bilirsin yinede
Evet ilaç seker isteğini bastırıyor canımKesinlikle öyle.. Zaten diğer arkadsımıza da yazdım beslenme sekli tamamen değişti bütün sevdiğim yiyecekler yasaklılar listesinde..Dikkat etmeye çalısıyorum ilacı alınca şekerli hiçbişey canım istemiyor çok şükür..
İnsallah vesile olsun canim ben boyle seylere hic inanmazdim hatta giden arkadaslarimda cok modern boyle seylere ihtimal vermeyen insanlardi. Ama onlarinda bi arkadasi uzun suredir hamile kalamiyordu bu adama gitmis artik dua okuyup ne yaptiysa oda hamile kalmis onu gorerek gittiler onlarda. Gittikleri zamanda bayramdi kac insani gormusler adamin kapisinin onunde kurban kesiyolarmis vesile oldu diye. İnsallah sanada vesile olur. BNada haber verirsin canim. Oyle buyucu gibi biri degilmis yani 50 li yaslarda birisiymis. Ben iyi insanlarin dualarinin kabulune inaniyorum bence oda boyle bisey. Çünkü islem olarak bisey yapmiyomussun. Bikac soru soruyomus Bunlar gibi seyler. Esinle gitmen gerekiyor ama. Onada biseyler soruyormusİnşallah evet canım ben gideceğim vesilenin nerden geleceği belli olmaz hayırlısı bakalım
Açlık ınsulin değerine ve hba1c değerlerine baktırman lazım. Sadece bir günlük açlık kan sekeri bir şey ifade etmez. Hba1c 3 aylık glukoz değeri oluyor vücuttaki. Açlık ınsulin de yüksek çıkarsa sıkıntı olabilir. Doktorunla konuş canımGünaydın kızlar:) glikoz açlık 113 çıktı değerim, hamile olduktan sonra artmış önce 96 idi, aralıktan 7 puan yüksek ne demek mi bu bilen var mı ne oluyor yani
Çok geçmiş olsun canım ya neler atlatmışsın. Rabbim yüzüne gülsün inşallahKuzum benim Allahm inşallah saglıcakla kucagına almayi nasip etsin inşallah saglıcakla kuzum gönlüne göre versin allahtan ümit kesilmez ben böle birşey bende yasadım ama söyle ben mide küçültme ameliyat oldum ocak 5 de 2018 de ameliyat güzel gectı kalktım yürüdüm konustum ama o gece ansızın gece uykusundan apar topar yogun bakıma aldılar hemde ben yürüyerek girdim ne oldu demeden yatırıp hemen yüzüme sımsıkı bir maske var onu bagladılar Dr geldı dedi teksey sakın kımıldama ve olece oturdum hatırlıyorum ama megersem 40 gün gecmiş uyutmuşlar 5 sefer kalp krizi gecirmişim makınıyle döönmüşüm eşime 39. Cu gün Dr artık herşeye hazırlıklı olun uyanmıyor sabah 8 kadar uyanmasa artık beyın ölümü gercekleşecek makıne ye baglayıp boynumdan delik açip hortum takılacak Dr herkez cagırın ailesini son kez görsünler demiş babami hiç sevmem abımı flan onlar bile gelmiş basıma her neyse 40 gün tam tamına 8. Beş varken ben gözlerimi açmişim Dr beni o hastanede kahraman hasta ilan ettiler Dr eşim benm odamı süsleyip yanıma geldiler megersem ciğerim sonmüş ciğereme pıhtı atmiş cok şükür iyim Allahım gönlümü biliyor ki hayırlı evlat için bu olumle bas basa geldım ama deydi mi deydi 160 kilodan 76 kiloya düştüm cok şükür 7 sene sonunda Gelcek bana inanıyorum Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir evlat versin hepimize inşallah
Hahaha aynısını geçen eşime dedim seninkinin başına kamera taksak içeriyi izlesek diye hahahahaGünaydın güzel hamiş adayları ve güzel hamişler
Bugünde keşke evde kendi üreme sistemimizi gören bir cihazımız olsa da içerde ne olup bittiğini görebilsek diye bir hayalle uyandım
net kafayı yiyorum
Ben anestezili çektirdin tanıdığım anestezisiz çektirdi çok acı çekti. Zaten uyanınca bisi anlamıyorsun çok ağrı sızı olmadı bende. Sadece Bi iki gün böyle kasıklarim battı hafif ağrılı oldu oda çok normalmiş.Güzel kızlar sizden bir konuda bilgi rica edicem Allah izin verirse salı günü rahim filmi çekinicem anestezili mi anestezisis mi çekinmeliyim bilmedim çok ağrı oluyor mu bir de film çektikten sonra ki süreç nasıl kanama vs olanlar oldu mu
Kuzm gögüslerin çok agryormudu süt hormonu yüksek olanların agryor da bu son aylarda bnm de arıyordu acaba bnm de mi yükseldi :) yan etkisi mi var kuzm sanaDostinex kuzum prolaktin hormonum yuksek cikti ya onum icim
Kiz 1 kere ölç ayni saat odahep ayri ayri zamanlarda olcersen zaten farkli cikar
Kuzu adetine kac gun var?@Rainbow3461 kuzum benım bugun ateşim düşmüş 36.4 ten 36. 1 e yumurtlama dönemim bitti sanırım bu ayda olmayacak
Kuzum benim goguslerim yumurtlamadan adete kadar agrirdi doktora da söylemiştim hatta tahmin etmiştim prolaktin yuksek cikcagini felam diyeKuzm gögüslerin çok agryormudu süt hormonu yüksek olanların agryor da bu son aylarda bnm de arıyordu acaba bnm de mi yükseldi :) yan etkisi mi var kuzm sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?