Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım neler yaşamışsın ya geçmiş olsun çok

Benim tsh 7 küsürdü doktorum 50 ml eutrox kullandığım için üzerine 25 mg yarısını kırıp 50 likle içeceğimi söyledi içtim 1 ay sonuda kan tahlilimde 2.40 oldu tsh ım ama endokrine görünmek şart kızlar tiroid hormonlarında sıkıntı olanların doktorumda 4 ün altına düşmesi riski azaltıyor demişti çocuk olmasında etkiliymiş

Insallah doktorlar her gun iliski onermiyoar sperm kalitesini durusrdugu icin ama esin yoksa mecburen oyle yaoicaksin canim yada 2 gunde 1 de yapabilirsin

Insallah doktorlar her gun iliski onermiyoar sperm kalitesini durusrdugu icin ama esin yoksa mecburen oyle yaoicaksin canim yada 2 gunde 1 de yapabilirsin
Ovulasyon donemi yumurtlama donemi oluyor sanırım ben onu tutturamamaktan korktuğum için her gece olsun istiyorum şimdi de ya tam o gün kalitesi düşer de olmazsa diye düşünmeye başladm

Merhaba canım benim yeni bat 20 ocak aynı zamanda 20 ocak eşimin doğum günü inşallah bu sefer ona bu haberi verebilirim en güzel doğum günü hediyesi olur dualarım bütün anne olmak isteyenlere sizde eksik etmeyin

Güzel kızlar sizden bir konuda bilgi rica edicem Allah izin verirse salı günü rahim filmi çekinicem anestezili mi anestezisis mi çekinmeliyim bilmedim çok ağrı oluyor mu bir de film çektikten sonra ki süreç nasıl kanama vs olanlar oldu mu

Evet ilaç seker isteğini bastırıyor canım

İnşallah evet canım ben gideceğim vesilenin nerden geleceği belli olmaz hayırlısı bakalım
İnsallah vesile olsun canim ben boyle seylere hic inanmazdim hatta giden arkadaslarimda cok modern boyle seylere ihtimal vermeyen insanlardi. Ama onlarinda bi arkadasi uzun suredir hamile kalamiyordu bu adama gitmis artik dua okuyup ne yaptiysa oda hamile kalmis onu gorerek gittiler onlarda. Gittikleri zamanda bayramdi kac insani gormusler adamin kapisinin onunde kurban kesiyolarmis vesile oldu diye. İnsallah sanada vesile olur. BNada haber verirsin canim. Oyle buyucu gibi biri degilmis yani 50 li yaslarda birisiymis. Ben iyi insanlarin dualarinin kabulune inaniyorum bence oda boyle bisey. Çünkü islem olarak bisey yapmiyomussun. Bikac soru soruyomus Bunlar gibi seyler. Esinle gitmen gerekiyor ama. Onada biseyler soruyormus

Günaydın kızlar:) glikoz açlık 113 çıktı değerim, hamile olduktan sonra artmış önce 96 idi, aralıktan 7 puan yüksek ne demek mi bu bilen var mı ne oluyor yani
Açlık ınsulin değerine ve hba1c değerlerine baktırman lazım. Sadece bir günlük açlık kan sekeri bir şey ifade etmez. Hba1c 3 aylık glukoz değeri oluyor vücuttaki. Açlık ınsulin de yüksek çıkarsa sıkıntı olabilir. Doktorunla konuş canım

Çok geçmiş olsun canım ya neler atlatmışsın. Rabbim yüzüne gülsün inşallah

Hahaha aynısını geçen eşime dedim seninkinin başına kamera taksak içeriyi izlesek diye hahahaha

Ben anestezili çektirdin tanıdığım anestezisiz çektirdi çok acı çekti. Zaten uyanınca bisi anlamıyorsun çok ağrı sızı olmadı bende. Sadece Bi iki gün böyle kasıklarim battı hafif ağrılı oldu oda çok normalmiş.

Gunaydin kizlar. Dun kiz kardesim geldi İstanbuldan Bugun mucize gibi bi sabahti. Sabah Aras uyandi Arasa bakti ben uyudum. Uyandigimda bi baktim kahvalti hazir Ailesiyle ayni ilde yaşayanlar ne kadar şanslı. İstanbulu yasamak olarak sevsek tayin isteyelim dicem esime o derece ama Yasama olarak sevmiyorum. Gidip gezip gelmesi guzel

Dostinex kuzum prolaktin hormonum yuksek cikti ya onum icim

Kiz 1 kere ölç ayni saat oda hep ayri ayri zamanlarda olcersen zaten farkli cikar
Kuzm gögüslerin çok agryormudu süt hormonu yüksek olanların agryor da bu son aylarda bnm de arıyordu acaba bnm de mi yükseldi :) yan etkisi mi var kuzm sana

@Rainbow3461 kuzum benım bugun ateşim düşmüş 36.4 ten 36. 1 e yumurtlama dönemim bitti sanırım bu ayda olmayacak
Kuzu adetine kac gun var?
Kuzm gögüslerin çok agryormudu süt hormonu yüksek olanların agryor da bu son aylarda bnm de arıyordu acaba bnm de mi yükseldi :) yan etkisi mi var kuzm sana
Kuzum benim goguslerim yumurtlamadan adete kadar agrirdi doktora da söylemiştim hatta tahmin etmiştim prolaktin yuksek cikcagini felam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…