- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.341
Tamamen mi uyuyorsun anestezi sırasında canım ne kadar sürüyorBen anestezili çektirdin tanıdığım anestezisiz çektirdi çok acı çekti. Zaten uyanınca bisi anlamıyorsun çok ağrı sızı olmadı bende. Sadece Bi iki gün böyle kasıklarim battı hafif ağrılı oldu oda çok normalmiş.
Hehe yaa biz bi iki kere korunmadik bilion 1 ay adet gecikti ondan sonra iğneyle adet geldi gecikmenin sebebi demir takviyesiymis o ilaç çok berbart ve àgirmis Ama şükür o günler de geçti şimdi 2 gündür aşırı baş dönmem vqr özellikle uyanınca bide geceleri mide bulantisi ile uyaniom hani bebek oksa bu kadar çabuk belirti verir mi ki yaaEt kuzum ozamanbenim bu ay 3. Deneme hemen pro oldum ama
Günaydın canimGünaydin kizlarbaş ağrısı yasamamanin mutluluguyla uyandim ☺
Tm cnmm inşallah iyi gelrKuzu adetine kac gun var?
Kuzum benim goguslerim yumurtlamadan adete kadar agrirdi doktora da söylemiştim hatta tahmin etmiştim prolaktin yuksek cikcagini felam diye
Amin kuzum hepimizin yuvasının mutluluğu daim olsun kuzum insallahHehehe sev tabiki sevv cnm.mutlulugunuz daim olsun sevginiz hiç eksilmesinn
Bende birazdan çişim gelse gidip ovulasyon yapacmInsallah kuzum.
Kuzum bat nezamandi dalgalanmalar olur normal önemli olan dedim ya bat öncesi bat gunuR Rainbow3461 kuzum benım bugun ateşim düşmüş 36.4 ten 36. 1 e yumurtlama dönemim bitti sanırım bu ayda olmayacak
Kuzum bak testler var ogunleri belirleyen onlardan alsan takip etsen o gunler yapsan bile yeterliOvulasyon donemi yumurtlama donemi oluyor sanırım ben onu tutturamamaktan korktuğum için her gece olsun istiyorum şimdi de ya tam o gün kalitesi düşer de olmazsa diye düşünmeye başladm
Bende birazdan çişim gelse gidip ovulasyon yapacm
Cok sukur kuzumHehe yaa biz bi iki kere korunmadik bilion 1 ay adet gecikti ondan sonra iğneyle adet geldi gecikmenin sebebi demir takviyesiymis o ilaç çok berbart ve àgirmis Ama şükür o günler de geçti şimdi 2 gündür aşırı baş dönmem vqr özellikle uyanınca bide geceleri mide bulantisi ile uyaniom hani bebek oksa bu kadar çabuk belirti verir mi ki yaa
Adetmi oldun canimmKızlar malesef
Kuzumm nasilsinCok sukur kuzum❤adet gecikmesi çok kötü düzensiz görmek çok iyi biliyorum
Vermez kuzum bukadar erken üşütmüş olabilirmisin
Benimde başım hep döner çünkü benim tansiyon devamlı düşük oyuzden ben artık alıştım baş donmemide belirti sayamıyorum ben napayım
Mide bulantisida çok oldu geçen ay adet oldum üşütmüştüm çünküama şuan batımıza daha çok var rahat ol kuzum
En iyisi kuzum haklisinTamam kuzum bi dahaki girdiğimde 3 ocak yapayım kardeşimin doğum günü
Azıcık rahatlarsın kavga edersen hep sen alttan alıyorsun gibi geliyor bana çünkü
Yok kuzum lafım sizlere değil ya inan ki günü gelenlerin hepsini yeni sekmede açıp bakıyorum en son ne zaman yazmış @Greeneliton mesela yazmıyor kaç gündür ama en son buraya yazmış diye silmedim yani giremiyordur falan diye, ama bazısı başka topiklerde buraya sadece bat yazmaya geliyor. Onları görünce sinir oluyorum aktif olmayanlar silinecektir yazıyor orda kocaman
Iyiz kuzumKizlarr nasilsinizz sizi cok ozledim dun geceden beriii
Cikma ihtimali varKızlar merhaba bata 6 gün kaldı kanda çıkar mı baktırsam acaba.? Dün akşam ki test silik çıkmıştı atmıştım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?