- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.361
Iyiyim kuzum hatta bomba gibiyim evi temizliyicem bugun dip koseIyiz kuzumsen nasilsin
Merhaba canim cikar Allahin izni ileKızlar merhaba bata 6 gün kaldı kanda çıkar mı baktırsam acaba.? Dün akşam ki test silik çıkmıştı atmıştım size.
Ben 6 aralık ta regil olmusum şimdi bat 6 ocak dedim ama erken de gelebilme ihtimalı var diye düşünüyorumCok sukur kuzum❤adet gecikmesi çok kötü düzensiz görmek çok iyi biliyorum
Vermez kuzum bukadar erken üşütmüş olabilirmisin
Benimde başım hep döner çünkü benim tansiyon devamlı düşük oyuzden ben artık alıştım baş donmemide belirti sayamıyorum ben napayım
Mide bulantisida çok oldu geçen ay adet oldum üşütmüştüm çünküama şuan batımıza daha çok var rahat ol kuzum
Ohh masallah bu ne enerjiIyiyim kuzum hatta bomba gibiyim evi temizliyicem bugun dip kose
Bence yok düşüktede döllenme olmuş dış gebeliktede olmuş ama yerini bulamamış bebiş demekki yumurtayla sperm buluşuyor sorun yok benceBi düşük bir dış gebelik o zaman gerek yok mu kuzu. Hiç anlamam bu işlerden de
Kızlar merhaba bata 6 gün kaldı kanda çıkar mı baktırsam acaba.? Dün akşam ki test silik çıkmıştı atmıştım size.
Noel Tatili bitti demiOhh masallah bu ne enerjibende işe gidicem
Inşallah kuzu ya bu ay bir sürü şey yaptım yumurtlama dönemi geçti bakalım inşallah olmuşturBence yok düşüktede döllenme olmuş dış gebeliktede olmuş ama yerini bulamamış bebiş demekki yumurtayla sperm buluşuyor sorun yok bence
İnsalalh tutmustür canimm sakin kafaya takma rahat ol olucak Allahın izniyleInşallah kuzu ya bu ay bir sürü şey yaptım yumurtlama dönemi geçti bakalım inşallah olmuştur
Amin kuzum insallah hepimize hayırlı bir evlat versin inşallah saglıcakla kuzumÇok geçmiş olsun canım ya neler atlatmışsın. Rabbim yüzüne gülsün inşallah
Aynen canim yap için rahatlasam benceKasık ağrım var baya belim ağrıyor yola çıkmadan bsktırayım içim rahat etsin. Erken gebelik testiydi akşam ki emin olmak istiyorum açıkçası. Malum testler yanıltabiliyor.
Kuzum yumurtlama.nezamandi yumurtlamadan bu yana kaçıncı gundesinBen 6 aralık ta regil olmusum şimdi bat 6 ocak dedim ama erken de gelebilme ihtimalı var diye düşünüyorum
Aynen acaba benim de mi tansiyon düştü
Bilemiom inan bakalım artij günleri iple cekiom ama benim diğer hamileliklerde baş dönmem ve yataktan kaldıran mide bulantım vardı nasip bakalimm bekleyip gorucezz
Yok hayır olmadım ama olucam herhangi bir şey yok yani negatif sonuçAdetmi oldun canimm
Bilmiom ki tatlimm ovulasyon yapmıyorum kı tahmini hep baktim hep ama benim ilk idrarda beyaz seyler goruom o neden olur ki sadece sabah var ama gün içinde gormuomKuzum yumurtlama.nezamandi yumurtlamadan bu yana kaçıncı gundesin
Inşallah vardır kuzum❤
Testlerin adı neKuzum bak testler var ogunleri belirleyen onlardan alsan takip etsen o gunler yapsan bile yeterli
Evet bitti malesefNoel Tatili bitti demi
Saskinim ilk yaptığını baz alirsak atesin 37.9 kiz senin bu ölçer bozuk felan deil dimi yada hasta deilsin dimiD1DEM bu günluk ateş raporumu vereyim sana saatleri yaziyor üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?