Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah kuzu ya bu ay bir sürü şey yaptım yumurtlama dönemi geçti bakalım inşallah olmuştur
Insallah canim hani hiç hamilelik olmasa yaptır istersen derdim ama döllenme oluyor belli ama tam sağlıklı gelişmiyor iki seferdir. Belli olmaz bidahakine yerini bulur belki bebiş

Evet bitti malesef

Saskinim ilk yaptığını baz alirsak atesin 37.9 kiz senin bu ölçer bozuk felan deil dimi yada hasta deilsin dimi
Yoo hasta degilim gayet iyiyim ateş ölçerde yeni alindı herif ona 70 lira para verdi bozuk olmaması gerek yatcam yine şimdi kalkınca tekrar ölcerim ama gögüslerim şişti çok aciyor normalde adetim geleceginde zaten şişer acır sütyen yerine yarım atlet kullanırdım gece onu bile takamadım saldım gitti

Bilmiom ki tatlimm ovulasyon yapmıyorum kı tahmini hep baktim hep ama benim ilk idrarda beyaz seyler goruom o neden olur ki sadece sabah var ama gün içinde gormuom
Gün içinde de yumurta beyazı akıntı var
Ozaman bata 2 3 kala öğrenirsin en erken ama erken test yapma bence kuzum bekle
Bendede var kuzum o beyaz parca gibi şeyler özellikle sabah idrarında oluyor uzun süre bekliyor diye sanırım ama ne olduğunu bende bilmiyorum
Akinti iyi birşey belki güzel haberler getirecek sana

Yapmam canim zaten testim yok ki almadım eczane de de dünya para almam vallahi eğer böle ateş yüksek çıkarsa belirtiler devam ederse 2 gün önce test yaptirirm sağlık ocağında

Tamamen mi uyuyorsun anestezi sırasında canım ne kadar sürüyor
Tamamen uyutuyorlar 15 dk sürdü benim ama uyuyup uyandirmayla beraber. Ağrı falan olmuyor zaten ağrı kesici yapıyorlar. Bi iki gün lekelenme gibi olmuştu benim. Oda çok normalmiş. Yani bence anestezili yaptır. Ama korkma sakın valla ben panik yapmıştım boşa yapmışım. Sadece iki gün bol bol dinlen yeter.

Kesinlikle anestezili tavsiye ederim canım 16 Kasım da ben de çektirdim.. Hatta işlemden sonra 2 3 saat avm gezdık sonra 3 saatlık yola cıktık araba kullandım.. Acı da yoktu noldugunu bile bilmiyorsun anestezi cok guzel bişeymiş dedim hatta

Yapmam canim zaten testim yok ki almadım eczane de de dünya para almam vallahi eğer böle ateş yüksek çıkarsa belirtiler devam ederse 2 gün önce test yaptirirm sağlık ocağında
Bende erken gebelik almam.kuzum günüm gelsin normal test yapicam ben önce evde öğrenmek istiyorum sonra kanda nedense bilerekde test almadım eve yapmiyim diye erken
Tamam kuzum öylede olur 2 gun oncesi net sonuc cikar zaten

Adetine az kaldi bakalim boyle devam edicek mi
Sabah ölçüyorum canim 6 aralıkta olunca bende 6 ocak yazdirdim ama bilemiom dün 36.8 di 1 haftadır oyleydi bugün 37 olmuş
Daha varmis adetine olcmeye devam et canim adete dogru boyle devam ederse güsel

Bende erken gebelik almam.kuzum günüm gelsin normal test yapicam ben önce evde öğrenmek istiyorum sonra kanda nedense bilerekde test almadım eve yapmiyim diye erken
Tamam kuzum öylede olur 2 gun oncesi net sonuc cikar zaten
Nette baya ucuz testler aynen yaa kanı beklemek zor gelioo

Gelicek inanın bende 104 kilodan 62 kiloya düştüm bir buçuk senede kilo verme serüvenim var bebek için kilo vermedim sadece sağlık için bebeğin olacağı hiç beklemiyorum o kadar denedik tedavi bıraktık artık seneler olmustu 1 sene içinde tek ilişkide hamile kaldım bu rabbimin mucizesi dileyen herkese versin rabbim isterse veriyor

Kesinlikle kuzum hayırlısı olsun bakalım Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…