Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler kuzum bende 114 kilodan 59 a düştüm 9 ayda kilo verdikten sonra adetim düzene girdi bende ondan sonra bebiş düşünmeye başladım bu 3. Denemem inşallah bizede nasip olur kuzum
Hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına gelsin inşallah

Hahaha aynısını geçen eşime dedim seninkinin başına kamera taksak içeriyi izlesek diye hahahaha
Ama çok güzel olmaz mı yumurtamızı görürüz sonra sperm girince napıyorlar döllendi mi rahme geldi mi tutundu mu tutunmadı mı hepsini görürüz bu kadar zaman beklemeyiz meraktan çatlamaz saçma saçma belirti aramayız

Bende istiyorum o cihazdan kız normal mini kameralar gorurmuki içeriyi ahahahah

Kızlar birşey soracam adetime 13 gün var yarin da macunumu son kullanacagim gün. Ama son 3 gundur benim sabah uyandığımda çok midem bulanıyor karnım tokken bile başım çok dönüyor. Lütfen yardımcı olun ya maçından mi oluyor bunlar ve yumurtlamam da geçti ama bugün aşırı derecede akintim var

Aynen bende o yüzden izinli olduğum günü tercih ettim iyi denk geldi evdeyken dinlenirim bari senin ne kadar oldu yaptıralı gebelik felan olmadı heralde

Canım ben kadın doğuma gitmedim adetlerim düzenli daha yeni bütün tetkikleri yaptırdım smear den rahim filmine kadar çok tuhafıma gidiyor şuan birde kadın doğuma mi gozukmeliyim

Hmm anladım canım fiyat olarak nasıldı anestezili daha mı pahalı oluyor öyle duydum sanki ama hastaneyede gitmedim ben daha fiyat sormak için

Aynen bende o yüzden izinli olduğum günü tercih ettim iyi denk geldi evdeyken dinlenirim bari senin ne kadar oldu yaptıralı gebelik felan olmadı heralde
5 ay oldu benim gebelik oluşmadı eşimde varikosel vardı 3 ay önce ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz canım inşallah senin hemen olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…