- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.401
Az kaldi senin bakalim nasil olcak
Ben sonucu biliyom o yüzden hiç merak etmiyorumaz daha uyuycam uyanınca tekrar ölceyim bakalım
Evet kuzum bilerek almıyorum duramam yaparım die günüm gelsin 1test alicam eczaneden 5 tl ye bitti gittiNette baya ucuz testler aynen yaa kanı beklemek zor gelioo
Tebrikler kuzum bende 114 kilodan 59 a düştüm 9 ayda kilo verdikten sonra adetim düzene girdi bende ondan sonra bebiş düşünmeye başladım bu 3. Denemem inşallah bizede nasip olur kuzumGelicek inanın bende 104 kilodan 62 kiloya düştüm bir buçuk senede kilo verme serüvenim var bebek için kilo vermedim sadece sağlık için bebeğin olacağı hiç beklemiyorum o kadar denedik tedavi bıraktık artık seneler olmustu 1 sene içinde tek ilişkide hamile kaldım bu rabbimin mucizesi dileyen herkese versin rabbim isterse veriyor
Takmamaya çalışıyorumİnsalalh tutmustür canimm sakin kafaya takma rahat ol olucak Allahın izniyle
Ama çok güzel olmaz mı yumurtamızı görürüz sonra sperm girince napıyorlar döllendi mi rahme geldi mi tutundu mu tutunmadı mı hepsini görürüz bu kadar zaman beklemeyiz meraktan çatlamaz saçma saçma belirti aramayızHahaha aynısını geçen eşime dedim seninkinin başına kamera taksak içeriyi izlesek diye hahahaha
Bende istiyorum o cihazdan kızAma çok güzel olmaz mı yumurtamızı görürüz sonra sperm girince napıyorlar döllendi mi rahme geldi mi tutundu mu tutunmadı mı hepsini görürüz bu kadar zaman beklemeyiz meraktan çatlamaz saçma saçma belirti aramayız
Aynen bende o yüzden izinli olduğum günü tercih ettim iyi denk geldi evdeyken dinlenirim bari senin ne kadar oldu yaptıralı gebelik felan olmadı heraldeTamamen uyutuyorlar 15 dk sürdü benim ama uyuyup uyandirmayla beraber. Ağrı falan olmuyor zaten ağrı kesici yapıyorlar. Bi iki gün lekelenme gibi olmuştu benim. Oda çok normalmiş. Yani bence anestezili yaptır. Ama korkma sakın valla ben panik yapmıştım boşa yapmışım. Sadece iki gün bol bol dinlen yeter.
Mikroskopik bir kamera sistemi lazım bizeBende istiyorum o cihazdan kıznormal mini kameralar gorurmuki içeriyi ahahahah
Canım ben kadın doğuma gitmedim adetlerim düzenli daha yeni bütün tetkikleri yaptırdım smear den rahim filmine kadar çok tuhafıma gidiyor şuan birde kadın doğuma mi gozukmeliyimInsulin değerin çok yüksekmis kuzu ya benim 13. Gebelik için ideal olanı 8 diyorlar. Açlık şekerin normal ama. Benim de açlık genelde ideal çıkıyor ama tokluk yüksek çıkıyor hep. Insulin değeri yüksekken hormonları etkiliyor diyorlar. Sen kadın doğumla da konuş bence bununla ilgili.
Hmm anladım canım fiyat olarak nasıldı anestezili daha mı pahalı oluyor öyle duydum sanki ama hastaneyede gitmedim ben daha fiyat sormak içinKesinlikle anestezili tavsiye ederim canım 16 Kasım da ben de çektirdim.. Hatta işlemden sonra 2 3 saat avm gezdık sonra 3 saatlık yola cıktık araba kullandım.. Acı da yoktu noldugunu bile bilmiyorsun anestezi cok guzel bişeymiş dedim hatta ☺
Teşekkür ederim sorarım elbette sizlere çok alıştımTamm canım sormak istediğin bişey olursa sorabılırsın her zaman..
5 ay oldu benim gebelik oluşmadı eşimde varikosel vardı 3 ay önce ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz canım inşallah senin hemen olurAynen bende o yüzden izinli olduğum günü tercih ettim iyi denk geldi evdeyken dinlenirim bari senin ne kadar oldu yaptıralı gebelik felan olmadı heralde
İnşallah canım seninde olsun isteyen herkesin olsun sabretmek gerçekten zor sadece bunu yaşayan insanlar anlar heralde5 ay oldu benim gebelik oluşmadı eşimde varikosel vardı 3 ay önce ameliyat oldu şimdi beklemedeyiz canım inşallah senin hemen olur
Ben özelde çektirdim anestezili 1000 TL anestezisis 850 TL idi.. Devlette anestezili çekilmiyor diye okudum devlette 450 civarı imişHmm anladım canım fiyat olarak nasıldı anestezili daha mı pahalı oluyor öyle duydum sanki ama hastaneyede gitmedim ben daha fiyat sormak için
Hahahah en iyisi doktorlardaki cihazı calalim sabah akşam çıkarmadan bakarız içeriye hahahaMikroskopik bir kamera sistemi lazım bizeHayrına biri üretse keşke
Kötü niyetlerimiz varHahahah en iyisi doktorlardaki cihazı calalim sabah akşam çıkarmadan bakarız içeriye hahaha
Hahaha aynenKötü niyetlerimiz varBu ay da olmazsa neler yaparım bu düşüncelerle bilmiyorum
Allah ım daha fazla çıldırmadan hamile olalım artık nolurHahaha ayneniyice yoldan çıktık bız bilemiyorum herşeyi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?