Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyice tut oyle yap kiz 1 saat tutmus ol çişini
Valla kuzmm sabah kalktm yaptm kahvaltı hazırladım hazrlayana kadr tutmadım geleni yaptm böyle çıktı  oldumu sence

Eklentiler

• IMG_20191228_123658.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20191228_123633.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 19
Kusm yaaa dün yaptık ilk kez İnşaAllahh sağdan yumrtlamşmdr nasibim tutar inşallah ameliyat sonrası ilk ilişki dün oldu işte bugün ve pazartesiye kadr mı yapacm
Kuzum üst üste 2 3 gun yeterli sonrası sana kalmış ilişki sıklığı

❤ Kusm yaaa dün yaptık ilk kez İnşaAllahh sağdan yumrtlamşmdr nasibim tutar inşallah ameliyat sonrası ilk ilişki dün oldu işte bugün ve pazartesiye kadr mı yapacm
İnşallah kuzum Allah gönlüne göre versin sen bugün yarın değerlendir test yine yap sıkı takip et silikleşmeye başladığı günü de değerlendir mutlaka sonrası Sana kalmış

İnşallah kuzum Allah gönlüne göre versin sen bugün yarın değerlendir test yine yap sıkı takip et silikleşmeye başladığı günü de değerlendir mutlaka sonrası Sana kalmış
Akşam tekrar yapaym mı sence kzum teşekkür ederim kuzmm önerilerin için

Akşam tekrar yapaym mı sence kzum teşekkür ederim kuzmm önerilerin için
Rica ederim kuzum ben sabah akşam yapmıştım garanti olsun diye ve gece yaptığımda yakaladım çatlamayı ve değerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…