- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.421
Valla kuzmm sabah kalktm yaptm kahvaltı hazırladım hazrlayana kadr tutmadım geleni yaptm böyle çıktı  oldumu senceIyice tut oyle yap kiz 1 saat tutmus ol çişini
Insallah kuzummm AminnnAllah ım daha fazla çıldırmadan hamile olalım artık nolur
Yumurtaaaaa
Bariz pik olmus kuzum.Valla kuzmm sabah kalktm yaptm kahvaltı hazırladım hazrlayana kadr tutmadım geleni yaptm böyle çıktı  oldumu sence
Olmuş olmuş yumurtaaaa civ civ çıkarmaya hazırValla kuzmm sabah kalktm yaptm kahvaltı hazırladım hazrlayana kadr tutmadım geleni yaptm böyle çıktı  oldumu sence
Kuzum üst üste 2 3 gun yeterli sonrası sana kalmış ilişki sıklığıKusm yaaa dün yaptık ilk kez İnşaAllahh sağdan yumrtlamşmdr nasibim tutar inşallah ameliyat sonrası ilk ilişki dün oldu işte bugün ve pazartesiye kadr mı yapacm
Dün akşam başlamıştık inşallah tutar kuzmm duaa dua dua napaym çatlasın patlasın diyeBariz pik olmus kuzum. ☺ Hemem baslayin degerlendirmeye
İnşaAllahh bi civ civ tutar ya kuzmmmOlmuş olmuş yumurtaaaa civ civ çıkarmaya hazır
İnşallah kuzum Allah gönlüne göre versin sen bugün yarın değerlendir test yine yap sıkı takip et silikleşmeye başladığı günü de değerlendir mutlaka sonrası Sana kalmış❤ Kusm yaaa dün yaptık ilk kez İnşaAllahh sağdan yumrtlamşmdr nasibim tutar inşallah ameliyat sonrası ilk ilişki dün oldu işte bugün ve pazartesiye kadr mı yapacm
Tam canmm hemn uyguluyorum dedikleriniKuzum üst üste 2 3 gun yeterli sonrası sana kalmış ilişki sıklığı
Insallah kuzum AminnnİnşaAllahh bi civ civ tutar ya kuzmmm
Anladım canım bende özele gidiyorum muhtemelen o paralaradır insanı maddi de manevide yoran bir süreç inşallah çok uzun sürmezBen özelde çektirdim anestezili 1000 TL anestezisis 850 TL idi.. Devlette anestezili çekilmiyor diye okudum devlette 450 civarı imiş
Kuzum pik öncesi yaptıysan pik günü ve çatlamada yap yeterli inşallah tutar kuzum rast gelsinTam canmm hemn uyguluyorum dediklerini
Akşam tekrar yapaym mı sence kzum teşekkür ederim kuzmm önerilerin içinİnşallah kuzum Allah gönlüne göre versin sen bugün yarın değerlendir test yine yap sıkı takip et silikleşmeye başladığı günü de değerlendir mutlaka sonrası Sana kalmış
Aminnnnnnnnn aminnnnn Aminn kuzmInsallah kuzum Aminnn❤
Rica ederim kuzum ben sabah akşam yapmıştım garanti olsun diye ve gece yaptığımda yakaladım çatlamayı ve değerlendirdikAkşam tekrar yapaym mı sence kzum teşekkür ederim kuzmm önerilerin için
Ayy aminnnnn Aminn Aminn bu sefer boş galeye gol atmayız inşallahKuzum pik öncesi yaptıysan pik günü ve çatlamada yap yeterli inşallah tutar kuzum rast gelsin❤
Cnm 12 gün önce yumurtlama oldu test silik çıkınca eğer yanlış değilse tabi kanda da çıkması lazım. Önce kan sonra idrara geçiyor diye biliyorum.Bi kac gün daha bekle canm döllnemeden 9 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor hcg degeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?