- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.441
Peki ben akşamı yine yapıp atyorm sizlereRica ederim kuzum ben sabah akşam yapmıştım garanti olsun diye ve gece yaptığımda yakaladım çatlamayı ve değerlendirdik
İnşallah hepimiz 2020 de hamiş oluruz Allah ım aminPeki ben akşamı yine yapıp atyorm sizlere ❤❤ eğer ben bu ay hamile kalırsam yeni aldığım bu ovuyu birine hediye göndercgm inşallah
İnşaAllahh canmmm bnmmm Rabbim sesini duysunİnşallah hepimiz 2020 de hamiş oluruz Allah ım amin
Insallah kuzummDün akşam başlamıştık inşallah tutar kuzmm duaa dua dua napaym çatlasın patlasın diye
Aynen canım çok zor bide herkes soruyor ya valla toplumda olmak istemiyorum sif sormasınlar diye. İnşallah en kısa sürede hamile oluruzİnşallah canım seninde olsun isteyen herkesin olsun sabretmek gerçekten zor sadece bunu yaşayan insanlar anlar heralde
İnşallah canım inşallah sen kaç aydır deniyosunAynen canım çok zor bide herkes soruyor ya valla toplumda olmak istemiyorum sif sormasınlar diye. İnşallah en kısa sürede hamile oluruz
Ayy kuzum cok zor ya cidden bazen dihorum iyiki ev hanimiyim bu sigukta Rabbim sizlere yardim etsinOhh masallah bu ne enerjibende işe gidicem
Kuzum instagramin varsa birgebeningunlugu yada ovulasyontakipli sayfa var onlardan istetebilirsinTestlerin adı ne
Saol kuzumAyy kuzum cok zor ya cidden bazen dihorum iyiki ev hanimiyim bu sigukta Rabbim sizlere yardim etsinmesleklerinize saygim sonsuz
Oh mis gibi yumuetlama
Saol kuzum
Bende ev hamini olcagim gunu iple cekiyorum
Ben 14 aylık evliyim ilk ay hariç deniyorum ama benim 2 ay adet sorunum oldu 10 günde bir adet oldum bir süre sonra düzene girdi. O zamandan beri düzenli şekilde deniyoruz. Eşimde ameliyat oldu doktor da 3 aydan sonra olur hemen dedi işte bizde test verdik bekliyoruz inşallah sorun yoktur da olur canımİnşallah canım inşallah sen kaç aydır deniyosun
9 ay calisirimbebis olursa yine calisirmisin kuzumm
Anestezili çektir o zaman korkulacak hiçbişey olmadıgını göreceksinAnladım canım bende özele gidiyorum muhtemelen o paralaradır insanı maddi de manevide yoran bir süreç inşallah çok uzun sürmez
Evet canm kanda belli bi seviyeye gelmeden idrarda cıkmıyor.. İdrarda cıktıysa kanda çıkar öyleyse.. Tebrik ederim bu aradaCnm 12 gün önce yumurtlama oldu test silik çıkınca eğer yanlış değilse tabi kanda da çıkması lazım. Önce kan sonra idrara geçiyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim canım kan sonucu görmeden emin olamayacam. Ne bileyim test yanılıyor olabilirde sonuçta 7 gün vsrken yaptım.Evet canm kanda belli bi seviyeye gelmeden idrarda cıkmıyor.. İdrarda cıktıysa kanda çıkar öyleyse.. Tebrik ederim bu arada
Ama olmuyor demi seni çok ii anliyorum canim bende daha önce 12 haftada düşük yaşadım sonra ara verip kızıma kavuştum ama bilemiomm şimdi allah nasip eder miTakmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?