Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim kuzum ben sabah akşam yapmıştım garanti olsun diye ve gece yaptığımda yakaladım çatlamayı ve değerlendirdik
Peki ben akşamı yine yapıp atyorm sizlere eğer ben bu ay hamile kalırsam yeni aldığım bu ovuyu birine hediye göndercgm inşallah

KIzlar dün test atmıştım dün le bugün arasında fark var ya sanki bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 2D7C730B-2E19-4E44-84E3-13DD3383F9FD.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 24
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 28
İnşallah canım seninde olsun isteyen herkesin olsun sabretmek gerçekten zor sadece bunu yaşayan insanlar anlar heralde
Aynen canım çok zor bide herkes soruyor ya valla toplumda olmak istemiyorum sif sormasınlar diye. İnşallah en kısa sürede hamile oluruz

İnşallah canım inşallah sen kaç aydır deniyosun
Ben 14 aylık evliyim ilk ay hariç deniyorum ama benim 2 ay adet sorunum oldu 10 günde bir adet oldum bir süre sonra düzene girdi. O zamandan beri düzenli şekilde deniyoruz. Eşimde ameliyat oldu doktor da 3 aydan sonra olur hemen dedi işte bizde test verdik bekliyoruz inşallah sorun yoktur da olur canım

Cnm 12 gün önce yumurtlama oldu test silik çıkınca eğer yanlış değilse tabi kanda da çıkması lazım. Önce kan sonra idrara geçiyor diye biliyorum.
Evet canm kanda belli bi seviyeye gelmeden idrarda cıkmıyor.. İdrarda cıktıysa kanda çıkar öyleyse.. Tebrik ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…