Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur canım hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Teşekkür ederim canım kan sonucu görmeden emin olamayacam. Ne bileyim test yanılıyor olabilirde sonuçta 7 gün vsrken yaptım.
Adet gününü yumurtlamaya göre hesapla canım uygulamalar yanılıyor sabıt tuttugu için Yumurtlamadan 14 gün sonra adet günün oluyor 12.gün ise bugun 2 gün var adetine

Canım ben başkent hastanesinde çektirdin doktorum ordayfı anestezisiz çektirdin sadece 2-3 dk adet acısından bi tık fazla bi acı yaşıyırsun. Kanama içinde yanımda pet götürmüştüm birkaç damla pede damlamış bittmişti.. Sanırım 50-70 TL arası hsg için fark ödemiştim. Dışarıdan gelen için muayene + fark veriliyordu 2 yıl önce...Sanırım hissedilen acı, acı eşiğiyle alakalı. Gitmeden yarım saat önce arveles ağrı kesici içmiştim doktor önerisiyle kuzum. Bence anestezisizden de korkma..

Tüpler kapalı ise eger acı cok olabilirmiş ben her ihtimale karsı anestezili cektirdim.. Acı eşiğim de biraz düşük maalesef

Adet gününü yumurtlamaya göre hesapla canım uygulamalar yanılıyor sabıt tuttugu için Yumurtlamadan 14 gün sonra adet günün oluyor 12.gün ise bugun 2 gün var adetine
Canım ovu kullandım döngüm 31 gün sürüyor. 14.gün Ovu pikti 15 silinmişti yani yumurtlamam adetten tam 17 gün önce gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…