- 9 Kasım 2019
- 452
- 833
- 23
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.461
İnşallah olur canım hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBen 14 aylık evliyim ilk ay hariç deniyorum ama benim 2 ay adet sorunum oldu 10 günde bir adet oldum bir süre sonra düzene girdi. O zamandan beri düzenli şekilde deniyoruz. Eşimde ameliyat oldu doktor da 3 aydan sonra olur hemen dedi işte bizde test verdik bekliyoruz inşallah sorun yoktur da olur canım
HahahaOlmuş olmuş yumurtaaaa civ civ çıkarmaya hazır
İnşallah canım bir an önce olup biter inşallahAnestezili çektir o zaman korkulacak hiçbişey olmadıgını göreceksin ☺
Adet gününü yumurtlamaya göre hesapla canım uygulamalar yanılıyor sabıt tuttugu için Yumurtlamadan 14 gün sonra adet günün oluyor 12.gün ise bugun 2 gün var adetineTeşekkür ederim canım kan sonucu görmeden emin olamayacam. Ne bileyim test yanılıyor olabilirde sonuçta 7 gün vsrken yaptım.
Biter biter ne oldugunu anlamıyorsun bileİnşallah canım bir an önce olup biter inşallah
Canım ben başkent hastanesinde çektirdin doktorum ordayfı anestezisiz çektirdin sadece 2-3 dk adet acısından bi tık fazla bi acı yaşıyırsun. Kanama içinde yanımda pet götürmüştüm birkaç damla pede damlamış bittmişti.. Sanırım 50-70 TL arası hsg için fark ödemiştim. Dışarıdan gelen için muayene + fark veriliyordu 2 yıl önce...Sanırım hissedilen acı, acı eşiğiyle alakalı. Gitmeden yarım saat önce arveles ağrı kesici içmiştim doktor önerisiyle kuzum. Bence anestezisizden de korkma..Güzel kızlar sizden bir konuda bilgi rica edicem Allah izin verirse salı günü rahim filmi çekinicem anestezili mi anestezisis mi çekinmeliyim bilmedim çok ağrı oluyor mu bir de film çektikten sonra ki süreç nasıl kanama vs olanlar oldu mu
Tüpler kapalı ise eger acı cok olabilirmiş ben her ihtimale karsı anestezili cektirdim.. Acı eşiğim de biraz düşük maalesefCanım ben başkent hastanesinde çektirdin doktorum ordayfı anestezisiz çektirdin sadece 2-3 dk adet acısından bi tık fazla bi acı yaşıyırsun. Kanama içinde yanımda pet götürmüştüm birkaç damla pede damlamış bittmişti.. Sanırım 50-70 TL arası hsg için fark ödemiştim. Dışarıdan gelen için muayene + fark veriliyordu 2 yıl önce...Sanırım hissedilen acı, acı eşiğiyle alakalı. Gitmeden yarım saat önce arveles ağrı kesici içmiştim doktor önerisiyle kuzum. Bence anestezisizden de korkma..
Şimdi uyandımBende ayni sabah baktim 36.40 cikti
Ne alakası var kız deliAtesin yüksek kudurdun mu kiz ondanmi acaba
Canım ovu kullandım döngüm 31 gün sürüyor. 14.gün Ovu pikti 15 silinmişti yani yumurtlamam adetten tam 17 gün önce gerçekleşti.Adet gününü yumurtlamaya göre hesapla canım uygulamalar yanılıyor sabıt tuttugu için Yumurtlamadan 14 gün sonra adet günün oluyor 12.gün ise bugun 2 gün var adetine
Hahaha aynen kuzuAma çok güzel olmaz mı yumurtamızı görürüz sonra sperm girince napıyorlar döllendi mi rahme geldi mi tutundu mu tutunmadı mı hepsini görürüz bu kadar zaman beklemeyiz meraktan çatlamaz saçma saçma belirti aramayız
Insallah kuzumAyy aminnnnn Aminn Aminn bu sefer boş galeye gol atmayız inşallah
Bende seni seviyorum kuzum benim can canHahaha
Ne de guzwl dedin olee seviom seni yaa
Kizzz bu nee bolee masallahhh gelio gelio bebis gelio
Şimdi uyandım
Atesin yüksek kudurdun mu kiz ondanmi acaba
Aynen canım tabiki korkar insan bende yeni kürtaj oldum anlıyorum seni Rabbim zamanında hayırlısıyla nasip etsin kuzum önemli olan oTeşekkür ederimm insan 11 ay uğraşıp olunca birşeyy zızcak diye çok korkuyo bide kimyasl yaşamştmm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?