- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.481
Tabi canım çok iyi hatta.masallaj inşallah güzel güzel yükselir değerin gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar kan verdim bata 6 gün var 15,76 çıktı. Normal heralde 6 gün kala?
Wy inşallah 1 seneye yakındır bekliyoruz darısı başınıza inşllh.Tabi canım çok iyi hatta.masallaj inşallah güzel güzel yükselir değerin gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ne alakası var kız deliherif kuduruyor arada ona bile sinir oluyom ben bende tık yok iş cikmaz yani
Ee ne dedi telefonla oynuyor deyinceNe bilim aklima o grldi
Demin kaynanam aradi görüntülü benimkini beni soruyo aldim eline teli diyo noldu morelin bozuk dedim oglun yuzundem hep telefonla oynuyo evde dukkanda suratima bile bakmiyo dedimmusait degildim olsam dicekektim biz boyle zor cocuk yapariz diye
Rabbim kolaylik versin kuzumm9 ay calisirimbuyuk ihtinalde sonrasinda calismam
İşte erken yumurtlama olmuş kuzumCanım ovu kullandım döngüm 31 gün sürüyor. 14.gün Ovu pikti 15 silinmişti yani yumurtlamam adetten tam 17 gün önce gerçekleşti.
Insallah kuzum❤ hepimizin boş kaleye atiyozda bu ay sıkı çalıştık uzmanlastik artık bakalım
Kizdi ne desinEe ne dedi telefonla oynuyor deyincegidiverseydin müsayit bi yere deseydin keşke
İnşaAllahh kuzm ama herhalde grip yakalıyor beniOh mis gibi yumuetlama
Valla kuzum ben hala is yapiyorumNapiyosunuz bayanlar ne var ne yok
Yok kuzum yaa agizdan yakinlwsma olmazsa sknti olmazkiİnşaAllahh kuzm ama herhalde grip yakalıyor benibu ayda boşa olck yabi
Tebrik ederim canımmmKızlar kan verdim bata 6 gün var 15,76 çıktı. Normal heralde 6 gün kala?
Ya kuzm eşimden dolayı değil bebek tutunur mu kiYok kuzum yaa agizdan yakinlwsma olmazsa sknti olmazki
Kuzum bunu ilk drfa duyuyorum varmi oyle birseyYa kuzm eşimden dolayı değil bebek tutunur mu ki
Hayırlı olsun kuzum çok iyi maşallah sağlıkla kucağına al insallahKızlar kan verdim bata 6 gün var 15,76 çıktı. Normal heralde 6 gün kala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?