- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.501
Insallah kuzum AminAyn kuzm beklemeyiz inşallah daha fazla yaaa kuzmm benm boğazm agryor öksürüyorum akşamdan beri ve suanda vücudum da etlerim agryor kız grip mi olyorm bu ayda gol degil herhalde
Burdayım kuzum evi topladım kahvaltı yaptım bulaşıkları hallettim şimdide bi dus aldım namazımı kıldımR Rainbow3461 @Tubaa9533 @Luniss kizlarr neredesiniz G gizsiz @Kar perisi ismini unuttuklarim kusura bkmayin lizlar herkesin adini tam bilmiyorum
Sen asıl konuyu deseydin agzina ederdi kaynanan senin kocaninKizdi ne desinoynama felan filan
İnşallah kuzum darısı başına inşallah.Hayırlı olsun kuzum çok iyi maşallah sağlıkla kucağına al insallah❤
Bende kahvalti yaptim aksama arkadasım gelecek yemege girişcem birazdanValla kuzum ben hala is yapiyorumsende ne var ne yok
Yani takınca olmuyor kesinlikleoblomov21 canimm hayirli olsun bebisin bize bu sureci anlatirmisin mesela bnm en cok aklima takilan seyy kafqna takiyormuyfun ve sadcee yumurtlama ve catlama gunlerimi degerkendirdin
Amin kuzum insallah sağolİnşallah kuzum darısı başına inşallah.
Iyi yaliyon kuzum valla ben de evi temizledim iste halada var isim sonra yemek yapicamBurdayım kuzum evi topladım kahvaltı yaptım bulaşıkları hallettim şimdide bi dus aldım namazımı kıldım
Akşama on hazırlık yapım dedim temiz olayımsen napıyorsun kuzum ❤
Degilmi yaYani takınca olmuyor kesinlikle
Himm hadi kolay gele kuzum ozamanBende kahvalti yaptim aksama arkadasım gelecek yemege girişcem birazdan
Kolay gelsin kuzum benim ❤Iyi yaliyon kuzum valla ben de evi temizledim iste halada var isim sonra yemek yapicamya kuzum ben catlama gununden sonra hic iliski yasamadim esimde bende yorgunduk diye tutarsa zaten tutar dimi
Yani benim takmamak yda düşünmemek için nedenlerim vardı hem umudum kırılmıştı hem hevesim ve oldukça stresli yaşamım var annem babam hasta onlardan uzağım vs vs. O yüzden siz oyalayın kendinizi ki rabbim oylanacak güzel şeyler versin meşgul edecek sağlıklı şeyler. İnanın sizin elinizde.Degilmi yaama nasil takmiyicazki
Maşallah diyelim o zamanGünaydin kizlarbaş ağrısı yasamamanin mutluluguyla uyandim ☺
Musait değildim annem babam amcam hepsi vardiSen asıl konuyu deseydin agzina ederdi kaynanan senin kocanintorun en hassas nokta cünkü
11 gün var canım tamam ya bu ateş mevzusu cok karısımış standart bir sistemi yok yanı bi bakıyorum internette bazıları düşük yüksek falan gitmiş ortalama bi ateşle hamile kalmıs bazıları cok yüksek ve belirgin bende şaştım kaldımKuzum bat nezamandi dalgalanmalar olur normal önemli olan dedim ya bat öncesi bat gunu
Ama düşüyorum kuzum emin ol, tsh için kafana hiç takmayacaksn, hiç merak etme. Bir an önce kurtulursun :)Benim tsh 7 küsürdü doktorum 50 ml eutrox kullandığım için üzerine 25 mg yarısını kırıp 50 likle içeceğimi söyledi içtim 1 ay sonuda kan tahlilimde 2.40 oldu tsh ım ama endokrine görünmek şart kızlar tiroid hormonlarında sıkıntı olanların doktorumda 4 ün altına düşmesi riski azaltıyor demişti çocuk olmasında etkiliymiş
Fırsat bulunca de sen yinedeMusait değildim annem babam amcam hepsi vardiondqn yoksa onuda dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?