Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayn kuzm beklemeyiz inşallah daha fazla yaaa kuzmm benm boğazm agryor öksürüyorum akşamdan beri ve suanda vücudum da etlerim agryor kız grip mi olyorm bu ayda gol degil herhalde
Insallah kuzum Amin
Kuzum bende hafif hastayım ama sadece boğaz ağrısı balgam var ben tutunacaksa bebiş hiç birseyin engel olacağını düşünmüyorum merak etme rahat ol
Ben 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandim yuz ustu dustum ama cok sukur hic birsey olmadi dunyada rizki varmis rabbim korudu hiç canını sıkma ilaç ta alma nane limon ıhlamur iç kuzum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah. Son 6 aydır düşünmeye başladık bebek. Doktor yumurtlama herşeye baktırdım sıkıntı yok. Benim kocam gitmedi dr tabi ısrarıma rağmen. Her ay kendimi hamşle sanıp akınıtlar mı deseniz, ateş ölçümü mü, bulantılarmı ama sonuç hep hüsran oluyordu. Bu ay bi defa 2 gün akıntı tek gördüm oda yumurtlama günleri ve herşeyden vazgeçmiştim elimde 4 ovu testi vardı sadece tesadüf o gün yaptım ve pik. Ondan önceki 3 gün ovu günü ve ertesi günü değerlendirdik sadece. Göğüs ağrılarım fazla oldu 1 haftadır elleyeince acıyo resmen akıntı hala yok. Kasık ağrım vardı gelip giden ama asla düşünmedim hayır yoktur dedim. Taaki dün akşama kadar. Yola çıkcam die elimdeki bir 5 tl lik test ve erken gebelik vardı. Normal olanda silik beyaz çizgi vardı sonra erkende malum buraya atım. Bugünde kana koştum. Yani çok uzattm düşünmeyin takmayın

Burdayım kuzum evi topladım kahvaltı yaptım bulaşıkları hallettim şimdide bi dus aldım namazımı kıldım
Akşama on hazırlık yapım dedim temiz olayım sen napıyorsun kuzum
Iyi yaliyon kuzum valla ben de evi temizledim iste halada var isim sonra yemek yapicam ya kuzum ben catlama gununden sonra hic iliski yasamadim esimde bende yorgunduk diye tutarsa zaten tutar dimi

Iyi yaliyon kuzum valla ben de evi temizledim iste halada var isim sonra yemek yapicam ya kuzum ben catlama gununden sonra hic iliski yasamadim esimde bende yorgunduk diye tutarsa zaten tutar dimi
Kolay gelsin kuzum benim ❤
Ogün tutan tuttu kuzum bundan sonrası sizin zevkinize kalmış birgebeningunlugunede yazdım oda aynı şeyi söyledi bundan sonrası size kalmış diye canin isterse yap benim istiyor diye yapıorum bu ara kuduruk kârı oldum ben ya heheheh

Degilmi ya ama nasil takmiyicazki
Yani benim takmamak yda düşünmemek için nedenlerim vardı hem umudum kırılmıştı hem hevesim ve oldukça stresli yaşamım var annem babam hasta onlardan uzağım vs vs. O yüzden siz oyalayın kendinizi ki rabbim oylanacak güzel şeyler versin meşgul edecek sağlıklı şeyler. İnanın sizin elinizde.

Kuzum bat nezamandi dalgalanmalar olur normal önemli olan dedim ya bat öncesi bat gunu
11 gün var canım tamam ya bu ateş mevzusu cok karısımış standart bir sistemi yok yanı bi bakıyorum internette bazıları düşük yüksek falan gitmiş ortalama bi ateşle hamile kalmıs bazıları cok yüksek ve belirgin bende şaştım kaldım

Ama düşüyorum kuzum emin ol, tsh için kafana hiç takmayacaksn, hiç merak etme. Bir an önce kurtulursun :)

Eklentiler

• F713B083-E2C0-4B28-A2E7-CAF8333CF330.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 30
  • 8E1BCB03-EC37-476E-9D90-011803FCD08E.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 30
  • 2DE9B991-F05B-442B-A39A-EFF2EE8BC950.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…