- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.521
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah. Son 6 aydır düşünmeye başladık bebek. Doktor yumurtlama herşeye baktırdım sıkıntı yok. Benim kocam gitmedi dr tabi ısrarıma rağmen. Her ay kendimi hamşle sanıp akınıtlar mı deseniz, ateş ölçümü mü, bulantılarmı ama sonuç hep hüsran oluyordu. Bu ay bi defa 2 gün akıntı tek gördüm oda yumurtlama günleri ve herşeyden vazgeçmiştim elimde 4 ovu testi vardı sadece tesadüf o gün yaptım ve pik. Ondan önceki 3 gün ovu günü ve ertesi günü değerlendirdik sadece. Göğüs ağrılarım fazla oldu 1 haftadır elleyeince acıyo resmen akıntı hala yok. Kasık ağrım vardı gelip giden ama asla düşünmedim hayır yoktur dedim. Taaki dün akşama kadar. Yola çıkcam die elimdeki bir 5 tl lik test ve erken gebelik vardı. Normal olanda silik beyaz çizgi vardı sonra erkende malum buraya atım. Bugünde kana koştum. Yani çok uzattm düşünmeyin takmayın
Kuzu bu testlerden önce pik olmuşmuydu olduysa son resim catlama oluyor koltuk üstünde olan dedigin yaniKızlar gri kapak üstünde olan 3.gün
Gri kapaklı ve papatyalı dün olan.
Koltuk üstünde olan bugün.
Sizce çatlama bugün mü dünmüydü ??
D1DEM R Rainbow3461 @rosebatum @Martilikiz07 @BUSR4 Tatli mucize
Çok teşekkür ederim çook AminnAyy çook sevindim canim
Allahım sağ saglim kucaginiza almayi nasip etsin
Darısı isteyen herkese
Estagfrullah kuzum bu cok normal birsey benim esimde 2 gundur istiyor musait olamadik diye olmadi artik bugun olur cok sagol kuzum bnm bilgi icinKolay gelsin kuzum benim ❤
Ogün tutan tuttu kuzum bundan sonrası sizin zevkinize kalmış birgebeningunlugunede yazdım oda aynı şeyi söyledi bundan sonrası size kalmış diye canin isterse yap benim istiyor diye yapıorumbu ara kuduruk kârı oldum ben ya heheheh
Ne dünya parası kız 5 TL bizim buradaki eczane deYapmam canim zaten testim yok ki almadım eczane de de dünya para almam vallahi eğer böle ateş yüksek çıkarsa belirtiler devam ederse 2 gün önce test yaptirirm sağlık ocağında
Aynen kuzumMaşallah diyelim o zamankuzum adetime tahmini 11 gün kaldı
Valla dogru orasi oyle canim insallah bizde takmamayi ogrenirizYani benim takmamak yda düşünmemek için nedenlerim vardı hem umudum kırılmıştı hem hevesim ve oldukça stresli yaşamım var annem babam hasta onlardan uzağım vs vs. O yüzden siz oyalayın kendinizi ki rabbim oylanacak güzel şeyler versin meşgul edecek sağlıklı şeyler. İnanın sizin elinizde.
Kuzum @obomowka1 gebeSelam bebetolarim nasılsınız bugün gelişmeler var mı naptınız ??
BurdayımmR Rainbow3461 @Tubaa9533 @Luniss kizlarr neredesiniz @gizsizKar perisi ismini unuttuklarim kusura bkmayin lizlar herkesin adini tam bilmiyorum
Ne dünya parası kız 5 TL bizim buradaki eczane de
Bugum tam catlamis gibiKızlar gri kapak üstünde olan 3.gün
Gri kapaklı ve papatyalı dün olan.
Koltuk üstünde olan bugün.
Sizce çatlama bugün mü dünmüydü ??
D1DEM R Rainbow3461 @rosebatum @Martilikiz07 @BUSR4 Tatli mucize
Dicem hic afetmemFırsat bulunca de sen yinede
Haftasonu hava kapalı eve tikildik yaaaSelam bebetolarim nasılsınız bugün gelişmeler var mı naptınız ??
Aynı bende canm nolsun. Evet gördüm çok sevindim bize de nasip olur inşallahKuzum @obomowka1 gebesende ne var ne yik
Valla haftaici haftasını farketmiyor ben hep evdeyim kuzum yaaHaftasonu hava kapalı eve tikildik yaaasen nasılsın
Hee erken gebelik testi hiç almadm canım bilmiyorum oyuzden ama acele etme bence bekle günün geçsin kuzum ben dra bile adet geçtikten en az 10 gün sonra giderim tabi biraz da iradeyle alakalı sabirli olcannn☺Biizm burda erken gebelik 35 tl bi tane de yeterli gelmez bikaç tane aldığımda benim icjn çok
Canim testler hep dagilmis net bisi soyliyemiyorum /: boyle oldugu zaman tekrar yap testi boya birbirinee karistigi icin net anlasilmiyoSelam kızlar lh testlerime bakarmışsınız alttaki 15. Gün üstteki 16.gün çizgiler inçe o yüzden anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?