Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla inşallah kucağına alırsın

Valla

hep böyle oluyor bende anlamıyorum bir kaptandan yapıyorum üstelik dağılmasın diye
Çubuk testler varya onlardan al yap canim daha iyi onlar yumurtlama olmasi icin t kisminim c den daha koyu cikmasi gerekiyo bak sana kendikilerimi atim örnek

Aynı bende canm nolsun. Evet gördüm çok sevindim bize de nasip olur inşallah önümüzdeki 2 ay bitse de bende başlasam artık gariii sizi görünce gaza geliyom valla
Gel kiz gell valla Bnde gruo sayesinde biraz kafa dagitiyorim aska geliyorum insallah bu 2 ay cabucak gecer anlamazdin nasil gcetigini kuzum

Valla haftaici haftasını farketmiyor ben hep evdeyim kuzum yaa iyiyim çok şükür temizlik kahvaltı bulaşık fln derken geçti zmn işte her zamanki gibi
Benim de kızım durmuo çıkmak istio ben haftaiçi evi seviom da haftasonu tv de de bişey yok sıkılıyorum

C life kullan kızlar bugun fark ettim karnımda iki tane kızarıklık olmuş ve kasinmaya başladı demra gibide değil değişik birşey macunu yaptı acaba kasiniyordu ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim

Aynen kuzum

Yumurtlama gectimi peki
Ovulasyon yapmadım canım bu ay ama akıntım dan ve takvimden anladığım kadarıyla dün yumurtlama dönemim bıttı sanki çatlama ağrısını da hissettim ateşimde 36.1 den 36.3 e cıkmıstı sonra iki gün böyle devam etti 36.4 oldu bugunde 36.1 e düşmüş tekrar

C life kullan kızlar bugun fark ettim karnımda iki tane kızarıklık olmuş ve kasinmaya başladı demra gibide değil değişik birşey macunu yaptı acaba kasiniyordu ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim
Canim bu bitkisel degilmiki herhangi bir yan etkisi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…