- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.541
Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla inşallah kucağına alırsınKızlar hepinize çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah. Son 6 aydır düşünmeye başladık bebek. Doktor yumurtlama herşeye baktırdım sıkıntı yok. Benim kocam gitmedi dr tabi ısrarıma rağmen. Her ay kendimi hamşle sanıp akınıtlar mı deseniz, ateş ölçümü mü, bulantılarmı ama sonuç hep hüsran oluyordu. Bu ay bi defa 2 gün akıntı tek gördüm oda yumurtlama günleri ve herşeyden vazgeçmiştim elimde 4 ovu testi vardı sadece tesadüf o gün yaptım ve pik. Ondan önceki 3 gün ovu günü ve ertesi günü değerlendirdik sadece. Göğüs ağrılarım fazla oldu 1 haftadır elleyeince acıyo resmen akıntı hala yok. Kasık ağrım vardı gelip giden ama asla düşünmedim hayır yoktur dedim. Taaki dün akşama kadar. Yola çıkcam die elimdeki bir 5 tl lik test ve erken gebelik vardı. Normal olanda silik beyaz çizgi vardı sonra erkende malum buraya atım. Bugünde kana koştum. Yani çok uzattm düşünmeyin takmayın❤
hep böyle oluyor bende anlamıyorum bir kaptandan yapıyorum üstelik dağılmasın diyeCanim testler hep dagilmis net bisi soyliyemiyorum /: boyle oldugu zaman tekrar yap testi boya birbirinee karistigi icin net anlasilmiyo
Canimm nasılsın yoksun ne zamandır :) iyyz bizde şükür aynı evde pinekliyoerum ben her zamanki gibiBurdayımmdün Dr gittim klomen başladı sabah 2 akşam 2 bu sabah başladım haydi bismillah deyip♥ sizler neler yapıyorsunuz?
Kuzum bi gittin daha gelmedin seni merak ettim iyi bakalim Rabbim sifa etsin sana onlariBurdayımmdün Dr gittim klomen başladı sabah 2 akşam 2 bu sabah başladım haydi bismillah deyip♥ sizler neler yapıyorsunuz?
Çubuk testler varya onlardan al yap canim daha iyi onlar yumurtlama olmasi icin t kisminim c den daha koyu cikmasi gerekiyo bak sana kendikilerimi atim örnekValla
hep böyle oluyor bende anlamıyorum bir kaptandan yapıyorum üstelik dağılmasın diye
Gel kiz gell valla Bnde gruo sayesinde biraz kafa dagitiyorim aska geliyorumAynı bende canm nolsun. Evet gördüm çok sevindim bize de nasip olur inşallahönümüzdeki 2 ay bitse de bende başlasam artık gariii sizi görünce gaza geliyom valla
Benim de kızım durmuo çıkmak istio ben haftaiçi evi seviom da haftasonu tv de de bişey yok sıkılıyorumValla haftaici haftasını farketmiyor ben hep evdeyim kuzum yaaiyiyim çok şükür temizlik kahvaltı bulaşık fln derken geçti zmn işte her zamanki gibi
Ovulasyon yapmadım canım bu ay ama akıntım dan ve takvimden anladığım kadarıyla dün yumurtlama dönemim bıttı sanki çatlama ağrısını da hissettim ateşimde 36.1 den 36.3 e cıkmıstı sonra iki gün böyle devam etti 36.4 oldu bugunde 36.1 e düşmüş tekrarAynen kuzum
Yumurtlama gectimi peki
Allah razı olsun cnm darısı başına inşllhHayırlısı olsun canım benim sağlıkla inşallah kucağına alırsın
Kuzum kayinvalidemgildeydim dolma yaptik beraber sen napiyorsun@Rainbow3461Tubaasare @Luniss kizlarr neredesiniz @gizsiz Kar perisi ismini unuttuklarim kusura bkmayin lizlar herkesin adini tam bilmiyorum
AminAllah razı olsun cnm darısı başına inşllh
Aynen kuzum
Yumurtlama gectimi peki
Canim bu bitkisel degilmiki herhangi bir yan etkisi varmiC life kullan kızlar bugun fark ettim karnımda iki tane kızarıklık olmuş ve kasinmaya başladı demra gibide değil değişik birşey macunu yaptı acaba kasiniyordu ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim
Canım hiç bilmiyorum ki yan etksimi diye bende düşündüm kullanlarda oyle birsey oldumu diye merak ettim bendeCanim bu bitkisel degilmiki herhangi bir yan etkisi varmi
Icinde bir kagit falan yokmu yanetkisi yazanCanım hiç bilmiyorum ki yan etksimi diye bende düşündüm kullanlarda oyle birsey oldumu diye merak ettim bende
Yan etkisi olarak birsey yazıyordu hatırladığım kadarıyla atmıştım kağıdıIcinde bir kagit falan yokmu yanetkisi yazan
Napim abla bende adet dönemlerimde biraz depresif oluyorum kendimle küs küs oturuyordumCanimm nasılsın yoksun ne zamandır :) iyyz bizde şükür aynı evde pinekliyoerum ben her zamanki gibi
Nette falan varsa bi arastir canimYan etkisi olarak birsey yazıyordu hatırladığım kadarıyla atmıştım kağıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?