- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.561
Aminn ablaKuzum bi gittin daha gelmedin seni merak ettim iyi bakalim Rabbim sifa etsin sana onlari❤
Şimdi yazdım bakalım ne cevap gelecek canimNette falan varsa bi arastir canim
Aynen canim ben zaten iki hamileligimde de geç gittim doktor à ama bunda daha tecrübeli yim evde ki testler de önce bakmak istiomHee erken gebelik testi hiç almadm canım bilmiyorum oyuzden ama acele etme bence bekle günün geçsin kuzum ben dra bile adet geçtikten en az 10 gün sonra giderim tabi biraz da iradeyle alakalı sabirli olcannn☺
İnsallah kuzum yaa valla aynen burada olmazsa kafam dağılmıyor hiç hep ev işi yemek oğlanla uğraşmaktan kafam doluyorGel kiz gell valla Bnde gruo sayesinde biraz kafa dagitiyorim aska geliyoruminsallah bu 2 ay cabucak gecer anlamazdin nasil gcetigini kuzum
Evet yaa haftaici yine sıkılmıyor insan ama haftasonu çok bunalıyorm hele eşim evde olupta cikamazsak daha çookBenim de kızım durmuo çıkmak istio ben haftaiçi evi seviom da haftasonu tv de de bişey yok sıkılıyorum
En iyisi kuzumAynen canim ben zaten iki hamileligimde de geç gittim doktor à ama bunda daha tecrübeli yim evde ki testler de önce bakmak istiom
Kıyamam canın bende yaşadım bi tane duusk o yüzden kayıp nedir biliyorum sadece kan testi için giderim onun dışında erkenden gitmemEn iyisi kuzumdra erken gidince birşey farketmiyor ki kese görüp bebek görmüyor kalp atışı yok fln birde bu sefer hamileyim diye heveslenip kalp atışı duyamayinca hüsranla sonuclaninca hiç erken gidesim kalmadı benim
Ayy elinize saglik kuzum Bmde sabahtan evin icindeydim bitti isim simdi yemek yaoicam kuzum ozletiyorsun kendiniKuzum kayinvalidemgildeydim dolma yaptik beraber sen napiyorsun❤
Canım takvimim uygulamasını kullanıyorum eğer kaydediyorsan grafikler kısmına gir vücut ısısı bölümünde cıkıyor grafikBunu nasıl yaptınız bende kayıt ediom ama böle çıkmasını istiom
Ayy kuzum niye kusuyon kendinle senin ne sucun varkiiAminn ablaya pek katılamadım sohbetlere adet dönemeimde birazcık depresif oluyorumz kendimle küs küs oturuyom
Kuzum tahminle yola cikma takvimde guvenilmiyo bence ovulasyon yap kesinlikle pik gunu bende ates duser ve catladigi zaman yukselir anlam veremedim suan senin atesineOvulasyon yapmadım canım bu ay ama akıntım dan ve takvimden anladığım kadarıyla dün yumurtlama dönemim bıttı sanki çatlama ağrısını da hissettim ateşimde 36.1 den 36.3 e cıkmıstı sonra iki gün böyle devam etti 36.4 oldu bugunde 36.1 e düşmüş tekrar
Suç yok ama gıcık oluyorum adetli bendenAyy kuzum niye kusuyon kendinle senin ne sucun varkii
Aaa olur mu kuzum öyle kendine küsmek yapma böyle şeyler lütfen Allah'tan ümit kesilmez ki sen daha çok gençsin cnmm sakın ümidini kaybetmeAminn ablaya pek katılamadım sohbetlere adet dönemeimde birazcık depresif oluyorumz kendimle küs küs oturuyom
Öbür dünyada bize şefaatçi olurlar inşallah kuzumKıyamam canın bende yaşadım bi tane duusk o yüzden kayıp nedir biliyorum sadece kan testi için giderim onun dışında erkenden gitmem
Yok abla adet olduğum için değil kiAaa olur mu kuzum öyle kendine küsmek yapma böyle şeyler lütfen Allah'tan ümit kesilmez ki sen daha çok gençsin cnmm sakın ümidini kaybetme
Ben de takvim ı kullaniom ama grafikler kısmını bulamadimCanım takvimim uygulamasını kullanıyorum eğer kaydediyorsan grafikler kısmına gir vücut ısısı bölümünde cıkıyor grafik
AminAllah razı olsun cnm darısı başına inşllh
Kesinlikle katılıyorum. Adetlerim çok düzenlidir hep 28 gün sürer ama ovülasyon hep değişiyor. Bazen 12. Bazen 13. Bazen 14. Gün oluyor. Hatta çatlaması da çabuk oluyor. Ertesi gün değil bazen 6-7 saat sonra çatlayabiliyor. O yüzden ovulasyon testine kesinlikle adetin son günü başlanmalı.Kuzum tahminle yola cikma takvimde guvenilmiyo bence ovulasyon yap kesinlikle pik gunu bende ates duser ve catladigi zaman yukselir anlam veremedim suan senin atesine
Bende anlam veremedim zatenKuzum tahminle yola cikma takvimde guvenilmiyo bence ovulasyon yap kesinlikle pik gunu bende ates duser ve catladigi zaman yukselir anlam veremedim suan senin atesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?