Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hee erken gebelik testi hiç almadm canım bilmiyorum oyuzden ama acele etme bence bekle günün geçsin kuzum ben dra bile adet geçtikten en az 10 gün sonra giderim tabi biraz da iradeyle alakalı sabirli olcannn☺
Aynen canim ben zaten iki hamileligimde de geç gittim doktor à ama bunda daha tecrübeli yim evde ki testler de önce bakmak istiom

Gel kiz gell valla Bnde gruo sayesinde biraz kafa dagitiyorim aska geliyorum insallah bu 2 ay cabucak gecer anlamazdin nasil gcetigini kuzum
İnsallah kuzum yaa valla aynen burada olmazsa kafam dağılmıyor hiç hep ev işi yemek oğlanla uğraşmaktan kafam doluyor böyle oluyom aynı
Benim de kızım durmuo çıkmak istio ben haftaiçi evi seviom da haftasonu tv de de bişey yok sıkılıyorum
Evet yaa haftaici yine sıkılmıyor insan ama haftasonu çok bunalıyorm hele eşim evde olupta cikamazsak daha çook

Aynen canim ben zaten iki hamileligimde de geç gittim doktor à ama bunda daha tecrübeli yim evde ki testler de önce bakmak istiom
En iyisi kuzum dra erken gidince birşey farketmiyor ki kese görüp bebek görmüyor kalp atışı yok fln birde bu sefer hamileyim diye heveslenip kalp atışı duyamayinca hüsranla sonuclaninca hiç erken gidesim kalmadı benim

Kıyamam canın bende yaşadım bi tane duusk o yüzden kayıp nedir biliyorum sadece kan testi için giderim onun dışında erkenden gitmem

Kuzum tahminle yola cikma takvimde guvenilmiyo bence ovulasyon yap kesinlikle pik gunu bende ates duser ve catladigi zaman yukselir anlam veremedim suan senin atesine

Aminn abla ya pek katılamadım sohbetlere adet dönemeimde birazcık depresif oluyorumz kendimle küs küs oturuyom
Aaa olur mu kuzum öyle kendine küsmek yapma böyle şeyler lütfen Allah'tan ümit kesilmez ki sen daha çok gençsin cnmm sakın ümidini kaybetme

Aaa olur mu kuzum öyle kendine küsmek yapma böyle şeyler lütfen Allah'tan ümit kesilmez ki sen daha çok gençsin cnmm sakın ümidini kaybetme
Yok abla adet olduğum için değil ki ben adet oldum olalı dönemlerimde biraz gıcık oluyorum kendim dahi tahammül edemiyorum

Kuzum tahminle yola cikma takvimde guvenilmiyo bence ovulasyon yap kesinlikle pik gunu bende ates duser ve catladigi zaman yukselir anlam veremedim suan senin atesine
Kesinlikle katılıyorum. Adetlerim çok düzenlidir hep 28 gün sürer ama ovülasyon hep değişiyor. Bazen 12. Bazen 13. Bazen 14. Gün oluyor. Hatta çatlaması da çabuk oluyor. Ertesi gün değil bazen 6-7 saat sonra çatlayabiliyor. O yüzden ovulasyon testine kesinlikle adetin son günü başlanmalı.

Bende anlam veremedim zaten güya bu ay ovulasyon yapmayım kafaya takıyorum diye yapmadım belki de bugun pik günüdür bakalım zamanla anlarız artık sagol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…