Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de takvim ı kullaniom ama grafikler kısmını bulamadim
Tatlım uygulama acıldıgında takvim ayarlar grafikler kayıtlar yazıyor oradan grafikler kısmına gir yukarıya bak orada agırlık yazar onu degısır yan tarafından vucut ısısı cıkıyor

Anladım canım zaten ilişki oluyor düzenli tutarsa tutar artık

Tatlım uygulama acıldıgında takvim ayarlar grafikler kayıtlar yazıyor oradan grafikler kısmına gir yukarıya bak orada agırlık yazar onu degısır yan tarafından vucut ısısı cıkıyor
Canım benim ki başka program mis senin dediğini indirdim diğer yerden sıcaklıkları kayitettim bak böle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-28-17-19-43.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 33
Anladım canım zaten ilişki oluyor düzenli tutarsa tutar artık
En güzeli düzenli ilişki canım. Kendimizi rahatlatmak için takvime bakıyoruz, ovu testi yapıyoruz, ateş ölçüyoruz ama o da stres yarattığından kasılmalara sebep oluyor yani bir çoğumuz kaş yaparken göz çıkarıyoruz bende dahil

Aynen kuzum ateşe takılma ben daha olcmicem ateş test yaparım zamanı gelince ateş kafa karıştırıyor boşuna

R Rainbow3461 kuzum benim telefondaki programa göre 8 gün var diyor anaa ne kadar az kalmis vee benim mide bulantısı ve baş dönmesi devam edio nie acaba
Az kalmış kuzum benim program 8 i diyor regl günü ben 9 u saydım bilerek
Inşallah hayırlı birseydir kuzum bebistendir

Estagfrullah kuzum bu cok normal birsey benim esimde 2 gundur istiyor musait olamadik diye olmadi artik bugun olur cok sagol kuzum bnm bilgi icin
Benimki daha 1 gündür dinleniyor benndemesem istemez bugünde
Yapın kuzum yapın
Ricaederim kuzum ❤

Bende anlam veremedim zaten güya bu ay ovulasyon yapmayım kafaya takıyorum diye yapmadım belki de bugun pik günüdür bakalım zamanla anlarız artık sagol canımm
Rica ederim canim yapmayı dusunmuyoduysan hic takma ozaman akışına birak gitsin

Kız çok fenayım valla içtim demin demledim içtim banamsn demedi birazdan yemek yicem ondan sonrada bi ballı su içeyim sıcak inşallah iyi gel

Kız çok fenayım valla içtim demin demledim içtim banamsn demedi birazdan yemek yicem ondan sonrada bi ballı su içeyim sıcak inşallah iyi gel
Insallah iyi gelir kuzum dikkat et sıkı giyin üzerini ört sıcak tut kendini ballı sütte içebilirsin iyi geliyor

Az kalmış kuzum benim program 8 i diyor regl günü ben 9 u saydım bilerek
Inşallah hayırlı birseydir kuzum bebistendir

Acaba kansizlik tan mi gerçi demir yüklendi dktor 1 yıl yeter bu sana fedi ama bilemedim bide adet olcak givi sancim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…