- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.581
Tatlım uygulama acıldıgında takvim ayarlar grafikler kayıtlar yazıyor oradan grafikler kısmına gir yukarıya bak orada agırlık yazar onu degısır yan tarafından vucut ısısı cıkıyorBen de takvim ı kullaniom ama grafikler kısmını bulamadim
Anladım canım zaten ilişki oluyor düzenli tutarsa tutar artıkKesinlikle katılıyorum. Adetlerim çok düzenlidir hep 28 gün sürer ama ovülasyon hep değişiyor. Bazen 12. Bazen 13. Bazen 14. Gün oluyor. Hatta çatlaması da çabuk oluyor. Ertesi gün değil bazen 6-7 saat sonra çatlayabiliyor. O yüzden ovulasyon testine kesinlikle adetin son günü başlanmalı.
Canım benim ki başka program mis senin dediğini indirdim diğer yerden sıcaklıkları kayitettim bak böle çıktıTatlım uygulama acıldıgında takvim ayarlar grafikler kayıtlar yazıyor oradan grafikler kısmına gir yukarıya bak orada agırlık yazar onu degısır yan tarafından vucut ısısı cıkıyor
En güzeli düzenli ilişki canım. Kendimizi rahatlatmak için takvime bakıyoruz, ovu testi yapıyoruz, ateş ölçüyoruz ama o da stres yarattığından kasılmalara sebep oluyor yani bir çoğumuz kaş yaparken göz çıkarıyoruzAnladım canım zaten ilişki oluyor düzenli tutarsa tutar artık
Aynen kuzum ateşe takılma ben daha olcmicem ateş test yaparım zamanı gelince ateş kafa karıştırıyor boşuna11 gün var canım tamam ya bu ateş mevzusu cok karısımış standart bir sistemi yok yanı bi bakıyorum internette bazıları düşük yüksek falan gitmiş ortalama bi ateşle hamile kalmıs bazıları cok yüksek ve belirgin bende şaştım kaldım
Dunmus kuzum catlamaKızlar gri kapak üstünde olan 3.gün
Gri kapaklı ve papatyalı dün olan.
Koltuk üstünde olan bugün.
Sizce çatlama bugün mü dünmüydü ??
D1DEM R Rainbow3461 @rosebatum @Martilikiz07 @BUSR4 Tatli mucize
Senin bugün kaç çıktı canim benim 37 çıktıAynen kuzum ateşe takılma ben daha olcmicem ateş test yaparım zamanı gelince ateş kafa karıştırıyor boşuna
Az kalmış kuzum benim program 8 i diyor regl günü ben 9 u saydım bilerekR Rainbow3461 kuzum benim telefondaki programa göre 8 gün var diyoranaa ne kadar az kalmis vee benim mide bulantısı ve baş dönmesi devam edio nie acaba
Valla bende kendimden çıkaryorm yani aklma geliyor ondn söyledmKuzum bunu ilk drfa duyuyorum varmi oyle birsey
Benimki daha 1 gündür dinleniyor benndemesem istemez bugündeEstagfrullah kuzum bu cok normal birsey benim esimde 2 gundur istiyor musait olamadik diye olmadi artik bugun olur cok sagol kuzum bnm bilgi icin❤
Dunle aynı kuzum 36.6 cıktıSenin bugün kaç çıktı canim benim 37 çıktı
Sagol balim buyur gelAyy elinize saglik kuzum Bmde sabahtan evin icindeydim bitti isim simdi yemek yaoicam kuzum ozletiyorsun kendini❤
Rica ederim canim yapmayı dusunmuyoduysan hic takma ozamanBende anlam veremedim zatengüya bu ay ovulasyon yapmayım kafaya takıyorum diye yapmadım belki de bugun pik günüdür bakalım zamanla anlarız artık sagol canımm
Çok geçmş olsun canmm rabbm hayırlı zamandaa kucağımızıı doldrsunnAynen canım tabiki korkar insan bende yeni kürtaj oldum anlıyorum seni Rabbim zamanında hayırlısıyla nasip etsin kuzum önemli olan o
Kız çok fenayım valla içtim demin demledim içtim banamsn demedi birazdan yemek yicem ondan sonrada bi ballı su içeyim sıcak inşallah iyi gelInsallah kuzum Amin❤
Kuzum bende hafif hastayım ama sadece boğaz ağrısı balgam var ben tutunacaksa bebiş hiç birseyin engel olacağını düşünmüyorum merak etme rahat ol
Ben 3 aylık hamileyken merdivenlerden yuvarlandim yuz ustu dustum ama cok sukur hic birsey olmadi dunyada rizki varmis rabbim korudu hiç canını sıkma ilaç ta alma nane limon ıhlamur iç kuzum
Insallah iyi gelir kuzum dikkat et sıkı giyin üzerini ört sıcak tut kendini ballı sütte içebilirsin iyi geliyorKız çok fenayım valla içtim demin demledim içtim banamsn demedi birazdan yemek yicem ondan sonrada bi ballı su içeyim sıcak inşallah iyi gel
Ayy canim bnm alemsin vallahi biz seni ozluyoruz arada gir yoklaSuç yok ama gıcık oluyorum adetli benden
Az kalmış kuzum benim program 8 i diyor regl günü ben 9 u saydım bilerek
Inşallah hayırlı birseydir kuzum bebistendir❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?