- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.601
Çorum sandım canım inşallah kabul eder eşimde inanmaz böyle şeylere kabul edeceğini düşünmüyorum ama yinede şansımı deneyeceğim haber veririm eğer gidersek inşallahİnsallah vesile olsun canim ben boyle seylere hic inanmazdim hatta giden arkadaslarimda cok modern boyle seylere ihtimal vermeyen insanlardi. Ama onlarinda bi arkadasi uzun suredir hamile kalamiyordu bu adama gitmis artik dua okuyup ne yaptiysa oda hamile kalmis onu gorerek gittiler onlarda. Gittikleri zamanda bayramdi kac insani gormusler adamin kapisinin onunde kurban kesiyolarmis vesile oldu diye. İnsallah sanada vesile olur. BNada haber verirsin canim. Oyle buyucu gibi biri degilmis yani 50 li yaslarda birisiymis. Ben iyi insanlarin dualarinin kabulune inaniyorum bence oda boyle bisey. Çünkü islem olarak bisey yapmiyomussun. Bikac soru soruyomus Bunlar gibi seyler. Esinle gitmen gerekiyor ama. Onada biseyler soruyormus
Saol canmn içi düşünmeni yeermmInsallah iyi gelir kuzum dikkat et sıkı giyin üzerini ört sıcak tut kendini ballı sütte içebilirsin iyi geliyor
Ben kansızlık için d3 kullandım damla bide elenatal düzeldi hemen kuzum 32 lere cıktıAcaba kansizlik tan mi gerçi demir yüklendi dktor 1 yıl yeter bu sana fedi ama bilemedim bide adet olcak givi sancim var
Evet kuzum işte buCanım benim ki başka program mis senin dediğini indirdim diğer yerden sıcaklıkları kayitettim bak böle çıktı
Evet yaAynen kuzum ateşe takılma ben daha olcmicem ateş test yaparım zamanı gelince ateş kafa karıştırıyor boşuna
Ricaederim kuzum sen iyi oldaSaol canmn içi düşünmeni yeermm
Bu ay ilk defa böle takip ediomm bakalım ne olcak her gün ki agrilari de not ediomDunle aynı kuzum 36.6 cıktı
Aynen ya her ay kendıme birsey buluyorum yanı 4 aydırEn güzeli düzenli ilişki canım. Kendimizi rahatlatmak için takvime bakıyoruz, ovu testi yapıyoruz, ateş ölçüyoruz ama o da stres yarattığından kasılmalara sebep oluyor yani bir çoğumuz kaş yaparken göz çıkarıyoruzbende dahil
Hadi ya kıyamam dikkat et vallahi hava da soğuk usuttum mu bilmemBen kansızlık için d3 kullandım damla bide elenatal düzeldi hemen kuzum 32 lere cıktı
Olabilir ama tedavi olduysan ondan deildir
Benimde var o yumurtlamadan beri rahmimde sağ kasığımda sanci var aynı adet olcak gibi haraketli bata az kalmis olsa dicem adet geliyorda bilemiyorum kuzum insallah tutmuştur bu ay ondandır❤
Ben bide üşüttüm sanırım kalbim sıkışıyor demin çok fena oldum nefes alamadım battı sol tarafım
Her gün aynı saatte ölçüyorumEvet kuzum işte bubu arada ateşin güzel bence
Ateş daha ölçmem ben belki günü gelince test yaparım sadece yeter ateş kafayı karıştırıyor yaBu ay ilk defa böle takip ediomm bakalım ne olcak her gün ki agrilari de not ediom
Cok soğuk bugün hemen üşüttüm dus aldım ya bugün ondan sanırım sağol kuzum ❤ sende dikkat et kendine inşallah bebistendirHadi ya kıyamam dikkat et vallahi hava da soğuk usuttum mu bilmem
Benim gereksiz ateşimede anlam veremedik ya neyseKuzum tahminle yola cikma takvimde guvenilmiyo bence ovulasyon yap kesinlikle pik gunu bende ates duser ve catladigi zaman yukselir anlam veremedim suan senin atesine
Senin yaşında küçük canım neden komen basladiNapim abla bende adet dönemlerimde biraz depresif oluyorum kendimle küs küs oturuyordumdün Dr gittim klomen başladı
Tabiki de ablaAyy canim bnm alemsin vallahi biz seni ozluyoruz arada gir yokla❤
Yumurtalık tembelliğim var gebe kalabilmem için ablaSenin yaşında küçük canım neden komen basladi
Masallah canim yeteneginiz varmi cok guzel cizmisss teyzesiii❤❤❤Kızlar hatırlayan varmı bu çizgi filmikızımla çizelim dedik sıkıntıdan ❤ güzel yapmismi teyzeleri
Ben küçüklüğümden beri çiziyorum cok seviyorum cizim yapmayi kızımda benim gibi meraklı teşekkürler teyzesiiiiMasallah canim yeteneginiz varmi cok guzel cizmisss teyzesiii❤❤❤
Masallah canim cok guzel cizmissinizBen küçüklüğümden beri çiziyorum cok seviyorum cizim yapmayi kızımda benim gibi meraklı teşekkürler teyzesiiii❤❤❤
Yarasin insallah ne diyek kuzummBenimki daha 1 gündür dinleniyor benndemesem istemez bugünde
Yapın kuzum yapın
Ricaederim kuzum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?