Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtalık tembelliğim var gebe kalabilmem için abla
Kuzum gidip ebe bir kadina yada eskiden bu tur seyleri bilen kadinin yanina gobek cekiyor yumurtlari caliatiriyor kuzeniminde oyleydi hem yumirta tembelligi hem rahim tersligi hemde azicik pcos gobegini kaldirdigi ay gebe kaldi bi denesene

Merhabalar konumuzla hiç alakalı değil ama hiç bir postta
bulamadım oğlum bı Yavru kedi getirmişti tüyleri dökük falan 1ay olmadı bile belki temizledim baktık toparladık ama maalesef ondan bana mantar bulaşmış ikitane yan yana el bileğinde bir tanede sol el orta parmak dok.ilac verdi kullaniyorum ama parmaktaki büyüyor çünkü yemekti bulaşıkti banyoydu derken suyla haşır neşir olduğumdan sanırım büyüdü başınıza geldimi hiç ne yapcam ben ya

ben de aynı durumdayım 1 adet sonrası tekrar düşünüyoruz kendiliğinden düşükte çok beklemeye gerek olmadığını söylüyorlar

hala adet olmadim, 6 gün geçti ve 1 saat önce test yaptim negatif çıktı.
aksam yaptim diye mi acaba :) ama ilk gebeligimde 2 gün geçmişti ve yine aksam test yapmistim..
yine test aldim sabah ilk idrar ile deneyecegim birde..negatif çıkarsa evet düşük sonrası adet düzensizliği diyeceğim..
hayırlısı inşallah

Onu nasıl keşfettiler kuzu ben, bende de olduğunu düşünüyorum
Abla benim adetlerim düzensizdi hep 2 ay ya da 3 ay arayla adet oluyordum evlendikten sonra vajinal ultrasonla baktılar sonra adet söktürücü ilaç verdi onunla adet oldum adetliyken de baktılar overler çalışmıyor tembellik var dediler

Kızlar en buyuk hayalim vardı golden köpek sahiplenmek sağolsun eşim almiş artık evimizin neşesi by DAKİ var
Ayyy ne mutlu sanaa, benim de çocukluğmdan beri en büyük hayalim köpek sahibi olmak yazın tam alacaktım hatta ayırmıştım bile alacağm köpeği, ama ağlaya ağlaya vazgeçtim daha doğrusu vazgeçmedim erteledim diyelim. Önceliğimin şuan bebek olduğunu düşündüğmden böyle bi karar verdim, çünkü bakanlar tek başına bile çok zor olduğunu bebek olursa daha zorlanacağımı söylediler hep.. ben de erteledim ama bir gün mutlaka köpek sahibi olacağm belki bebek olursa büyüsün biraz şöyle ayaklansın öyle, inanılmaz seviyorum bu minnoş da çok tatlıymış maşallah hayırlısı olsun

Kuzum gidip ebe bir kadina yada eskiden bu tur seyleri bilen kadinin yanina gobek cekiyor yumurtlari caliatiriyor kuzeniminde oyleydi hem yumirta tembelligi hem rahim tersligi hemde azicik pcos gobegini kaldirdigi ay gebe kaldi bi denesene
Evet abla köyde de varmış çoğu kadın o ebeyle gebe kalmış ama ne yazık ki ölmüş Adana'da bi akrabanın yaşadığı yerde varmış eğer Dr la olmazsa bu ay eşim gelince gitmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı BU ARADA ABLA BU GÜN TAM ANLAMIYLA KÖYE TAŞINDIMMMMM♥

Adetliyken 4 defa falan bakıldı bende tembellik değil de polikistik görünüm var dediler. Adetlerim düzenli ama hatta süreleri kısa 23 24 günde oluyorum. Iki aydır 21 günde oldum duphaston verdi doktor 11.gün ile 25.gün arasında kullanmaya. Tembellik olsa söylerlerdi o zaman. Vay arkadaş anlamıyorum valla bu işleri ya. Yok büyümüyor yok çatlamıyor yok tembel tembelliği eledim o zaman. Benimki çatlayacak olgunluga gelemeden küçükken çatmıyordur belki o zamanda dollenemiyor sanırım. Neyse bu ay özele gidicem artık ya bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…