Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum gidip ebe bir kadina yada eskiden bu tur seyleri bilen kadinin yanina gobek cekiyor yumurtlari caliatiriyor kuzeniminde oyleydi hem yumirta tembelligi hem rahim tersligi hemde azicik pcos gobegini kaldirdigi ay gebe kaldi bi denesene
Göbek çekme mi bu ikinci duyuşum

Olsa söylerlerdi abla belki de dediğin gibi büyümeden atılıyordur özel hastahane devletten iyi abla en azından doktor muayene süresi ve ilgisi daha uzun ve detaylı

Kuzum geçen ay bende bu dedıklerının yaşadım döngüm kısa baktı polikistik görünüm var dedi yanı 7 tane yumurta olusmus ama büyümemiş ama bu olayın oldugu ay ben geç adet oldum ondan önceki adetlerim hep aynı düzendi 24 günde bir bilmiyorum sadece gecen aya özgü olabilir diye doktordan ilaç almadım bu ay doktora da gitmedim ovulasyon da yapmadım sadece incir yedim

Az önce izlediğim haber ağlamama sebep oldu Kayseri'de tüp bebek tedavisiyle gebe kalan kadın 8,5 aylıkken gebelik zehirlenmesinden hayatını kaybetmiş hem o hemde minik ikizleri Allah'ım rahmetiyle muamele etsin inşallah

Ya özel doktorlar hemen veriyor sanırım aylardır devlette üniversitede kaç kez gittim beni her seferinde 3 ay dene 6 ay dene öyle gel deyip gerisin geri postaliyorlar
Evet canım özeldi gittiğim. Hatta çatlatma iğnesi falan da vuracaktı bende dedim 3 aydır denedik öncesi korunuyorduk olsun dedı istiyorsan gebelik bu ilaç yardımcı olur falan eşimde bi süre normal deneyelim dedi gitmedim devlet senın dedıgın gıbı 1 sene dene gel bile diyor

Ya ben dış gebelik geçirene kadar hicbir sorun yoktu dış gebelik iğnesinden sonra her muayene eden doktor polikistik görünüm var diyor. Horman değerleri normal bir sıkıntı yok. Ve polikistik görünüme rağmen adetim hiç gecikmedi. Işte iki aydır öne çekti kendini 23 24 günde olması gerekirken bi 21 günde bir de 22 günde oldum. Bende tekrar gittim doktara kuzu. Hormonlar bakıldı normal. Ultrasonda polikistik dedi gene. Adeti düzenlemek için de duphaston başladı 11.gun ile 25.gün arası kullanılacak 6 ay kullan dedi. Gebelik olursa bebegin tutunmasını da kolaylastiracak dedi.

Tüpler kapalı ise eger acı cok olabilirmiş ben her ihtimale karsı anestezili cektirdim.. Acı eşiğim de biraz düşük maalesef
Acı eşiği düşükse aynen anestezili çektirilmeli. Benim adetlerin de hep şiddetli ağrılı olduğu için zorluk yaşamadım sanırım. Beray acıya alışkın bi bünye benimkisi

Anladım canım dıs gebelik gecırdıgını biliyorum cok gecmıs olsun kolay degıl. Aynen kuzu benımde hormonlarım cok düzgün vitamınlerım cok düzgün ama öyle dedi sana klomen başlamadı mı birde dıs gebelik öncesi adetin kaç günde birdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…