Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gidicem kuzu bu ay inşallah gerek kalmaz da. Ya dış gebelikten sonra 5 ay korundum 5 aydır da deniyoruz olmadı henüz. Oysa ilk düşüğüm ilk denemede tutmuştu düştü. Sonra 2 ay korundum peşine 3.denememizde yine oldu ama bu kez de dış gebelik oldu

Kuzum senın yıne gebelik olusuyor inşallah olur kendını strese sokma olumlu dusun bu ay büyümez diger ay büyür yumurtalar ben gecen ay oyle deyonce incir ceviz falan yedim bu ay yumurta agrısı akıntısı falan gördüm bilmiyorum sende böyle yiyecekler deneyebilirsin

Kuzu ben kendimi bildim bileli hep 23 24 günde birdi. Dış gebelik sonrası iki ay 27 28 günde oldu sonra kendi düzenine geldi 23 24 olmaya başladı. Işte şimdi iki aydır 21 22 günde gelmeye başladı. Insanlar kisa döngü ne güzel beklemiyorsun diyorlar ama her ay sancilarla adet gören biri için döngünün kısa olması çok yorucu oluyor. Sadece 16 17 gün temiz kalıyorum sonra tekrar sancılar. Bir de döngü kısalınca daha çok gerilmeye başladım. Yumurta tam büyümüyor mu diye ateşim benim hiç 36.4 'ün üstüne çıkmıyor. Ovulasyon da hiç pik yakalayamıyorum bunlar artık germeye başladı beni ya.

Ciddimmii hayorli olsun kuzum keske bizimde koyumuz olsaydi cok severim.koyu hangi koy bu arada

Bak kuzu bu bu ayki ateş takibim. Bu ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım adetin 2 gününden 12.güne kadar. Yumurtlamaya kadar hayıt çayı da içtim. Sonra 3 gun havuc yedim bol bol. Eşime de keçiboynuzu pekmezi ile fındık badem ceviz kestane bali karışımı yaptım sabah aksam yedi. Inşallah bu ayki yaptıklarım bebisle döner ya

Eklentiler

• Screenshot_20191228-185858_Flo.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar iyi akşamlar uzman bir doktorla görüştüm bugün bana glifor 500 lük yazdı ama doktorumun beni endokrin e göndermediğine şaşırdı , çünkü anti tpo çok yüksek olduğu için troidle alakalı olduğunu düşünüyor bu şeker direncini ve bir dahaki gitmemde oraya yönlendirilmek istediğini söyle dedi . Ultrason ve grafik çekmeleri gerek dedi , herşeyden önce troidi yoluna sokman gerek dedi ve bu arada korun dedi çocuk yapma dedi . Bendeki durum bu

Haklısın canim ama bence de bi özel git insan devlet hastanesinde aradığı sorulara cevap bulamıyor eğer bu ay hamile olmazsan özel é git canim detaylı incelerler.5 ay çok drgil mi korunmak için ben duusk yaptım 3 ay koruduk sadece peşine de kızım oldu zaten

Anti top kaç cıktı canım o bende de yüksek ama onun için bir şey demedi doktorum. Tiroid değerleri normal çünkü.

Kuzu dış gebelik iğne ile sonlandırıldı doktor yediğim iğne vücuttan 4 5 ayda atılır dedi. Iğne etkisini kaybedene kadar korun dedi. Gebelik oluşursa çocukta sıkıntı olabilirmiş. O yüzden 5 ay korunduk

Hımm anladım canim
Kiyamam sana
Ahh şu bebislerimiz çabucak gelse annelerini bekletmeseler dimi
Bu arada ateşin yükseliyor senin de ne zaman adet olcan benim de şuan yukseliste

Hımm anladım canim
Kiyamam sana
Ahh şu bebislerimiz çabucak gelse annelerini bekletmeseler dimi
Bu arada ateşin yükseliyor senin de ne zaman adet olcan benim de şuan yukseliste
8 ocak kuzu ama bu ay doktorun verdiği adet düzenleyici ilacı kullanıyorum. Belki iki üç geciktirir düzene sokmak için. Çünkü normalde 23 günde bir oluyorum ama doktor ilacı 25.güne kadar al 25.gün bırak dedi. Bakalım nasıl olacak bu ay bende merak ediyorum. Inşallah hic gelmez 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…