Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1
Ay inşallah kuzum bak yükselişe de geçmiş adete ne kadar var
10 gün falan kuzu ama ilaç desteği alıyorum ya adet düzenlemesi için normalde 23 günde oluyorum ama doktor ilacı 25.güne kadar al öyle bırak dedi. Bu ay belki geç gelir o yüzden ama inşallah gelmez. Bu ay stres yapmamaya çalıştım. Ya yumurtalıkların çalıştığını bilsem hiç stres yapmicam aslında. Inşallah çok belirtmez bu minikler bizleri

O işinin ehli doktora sorsana kuzu anti top yüksekliği için ne yaomak lazımmış. Gittiğim hicbir doktor bir tedavi vermedi çünkü sadece takip dedi

Evet cnm cok zor ama ben dayanamadım için eşim sahnlenmiş

C life kullan kızlar bugun fark ettim karnımda iki tane kızarıklık olmuş ve kasinmaya başladı demra gibide değil değişik birşey macunu yaptı acaba kasiniyordu ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim
Aa bilmem canım bende öyle bisey olmadı bende sadece yanaklarımda sivilce çıkdı tabi bilemiyorum macundan dolayımı oldu bilmiyorum

O zaman hiçte iyi bi yöntem degil son gün zaten adet geliyor anliyoruz bi halt olmadiginı ateş ölcmeye ne gerek var o zaman
Biraz oyle evet teste para vermiyoz en azından ben hergun dustugunu gorunce anliyom zaten adetim gelcegini..
Benimki pesimde dolaniyo hahaa hic pas vermiyorum dedim onumuzdeki ayim 25de yumurtlamam var ozaman görüşürüz

iyi akşamlar ayın 9. Kimler bekliyor bu sefer hicccc te heveslenmedim sadece adet gününden beri ateş takibi yapıyorum hayret 3gun 36.4bugun 36.6 çıktı ayın 9,unada çok.var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…