- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.701
Masallah kuzum tadini cikarr kednineSarıza bağlı abla çok güzel bi köy yaz gelince yem yeşil kışın gelinlik giğiyor tek sıkıntısı biraz soğuk ama yazın püfür püfür
10 gün falan kuzu ama ilaç desteği alıyorum ya adet düzenlemesi için normalde 23 günde oluyorum ama doktor ilacı 25.güne kadar al öyle bırak dedi. Bu ay belki geç gelir o yüzden ama inşallah gelmez. Bu ay stres yapmamaya çalıştım. Ya yumurtalıkların çalıştığını bilsem hiç stres yapmicam aslında. Inşallah çok belirtmez bu minikler bizleriAy inşallah kuzum bak yükselişe de geçmiş adete ne kadar var
Ben ce başla bende iciyomKızlar napiyorsunuz
Folik asidi ne zamam kullanmaya baslayayim adetime 7 gun var simdi baslayim adet olduktan sonrami?
O işinin ehli doktora sorsana kuzu anti top yüksekliği için ne yaomak lazımmış. Gittiğim hicbir doktor bir tedavi vermedi çünkü sadece takip dediBugün işin ehli bir doktor yazdı işte bana onu . Bu ay korunmayarak 4-5 iliskim oldu gerçi salladım pek takmadım aklım kan sonuçlarımdaydı çünkü . Gebe kalırsam diye korkuyorum şimdide ezanlar okunuyor Rabbim hepimizi iyi etsin inşallah
Evet cnm cok zor ama ben dayanamadım için eşim sahnlenmişAyyy ne mutlu sanaa, benim de çocukluğmdan beri en büyük hayalim köpek sahibi olmak yazın tam alacaktım hatta ayırmıştım bile alacağm köpeği, ama ağlaya ağlaya vazgeçtim daha doğrusu vazgeçmedim erteledim diyelim. Önceliğimin şuan bebek olduğunu düşündüğmden böyle bi karar verdim, çünkü bakanlar tek başına bile çok zor olduğunu bebek olursa daha zorlanacağımı söylediler hep.. ben de erteledim ama bir gün mutlaka köpek sahibi olacağm belki bebek olursa büyüsün biraz şöyle ayaklansın öyle, inanılmaz seviyorumbu minnoş da çok tatlıymış maşallah hayırlısı olsun
OldunmuKızlar malesef
Yapabilirseniz devam edin bence kuzum 1-2 gün daha sonra gün aşırı yada canın istediğinde yaparsınızKızlar gri kapak üstünde olan 3.gün
Gri kapaklı ve papatyalı dün olan.
Koltuk üstünde olan bugün.
Sizce çatlama bugün mü dünmüydü ??
D1DEM @Rainbow3461 @rosebatum @Martilikiz07 B BUSR4 Tatli mucize
Ac mi tok mu aliyosn canimBen ce başla bende iciyom
Sağol canım dua edinAyy daha minicik maşallah canım
Inslalah guxel bi şekilde yükselir
Aa bilmem canım bende öyle bisey olmadı bende sadece yanaklarımda sivilce çıkdı tabi bilemiyorum macundan dolayımı oldu bilmiyorumC life kullan kızlar bugun fark ettim karnımda iki tane kızarıklık olmuş ve kasinmaya başladı demra gibide değil değişik birşey macunu yaptı acaba kasiniyordu ama bu kadar olduğunu düşünmemiştim
Yok alıyorum oyle dedi doktorAc mi tok mu aliyosn canim
Biraz oyle evetO zaman hiçte iyi bi yöntem degil son gün zaten adet geliyor anliyoruz bi halt olmadiginıateş ölcmeye ne gerek var o zaman
Baslayabilirsin kuzummKızlar napiyorsunuz
Folik asidi ne zamam kullanmaya baslayayim adetime 7 gun var simdi baslayim adet olduktan sonrami?
Sagol cnm❤Yok alıyorum oyle dedi doktor
@Rainbow3461Tubaasare @Luniss kizlarr neredesiniz @gizsiz @Kar perisi ismini unuttuklarim kusura bkmayin lizlar herkesin adini tam bilmiyorum
Dunki ve bugunki testlerim silik cikti umarim yanılmazzzzz
Yarin baslarim kuzumBaslayabilirsin kuzumm
Gebelik testiyse silik cikan kan ver canim netkestirmek icinDunki ve bugunki testlerim silik cikti umarim yanılmazzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?