Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annesine şikayet ettiysen o iyi bir fırça çeksin de kendine gelsin
Kizdi baya ama anne iste kiyamiyo ben kayinbabamla konuscam bitanedir o.. Hakana dedim yaza kadar olmzasa soranlara dicem oyundan telden yapamadik diye

K
Aa bilmem canım bende öyle bisey olmadı bende sadece yanaklarımda sivilce çıkdı tabi bilemiyorum macundan dolayımı oldu bilmiyorum
Kuzum sordum içindeki bitkinin birisine alerjin olabilir dediler şu tüket bol bol dedi istersen kullanımı da azlatabilirsin dedi zaten ben şuan bekleme aşamasındayım bıraktım kullanmayı adet olursam başlayacağım

Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Eşim çok iyi teşekkür ederim dualarınız için. Ama akşam beni çok korkuttu yürüyüş yapacaktık aşağıya indik. Illa sigara iccem diye tutturdu bi de ayakta. Genel anestezi sonrası tansiyon 5/3 oldu ve bayıldı allahtan sırtından tuttum kafasını çarpmadı. Baya sinirlerim bozuldu dün. Şimdi çok şükür verilmiş sadakamiz varmış. Evdeyiz. Siz nasılsınız? Bundan sonrası insallah güzel olur

Iyiz kuzum bizde..
Cok cok gecmis olsun sigara icmesine izim verme insallah en kisa zamanda toparlar

Valla söyle kuzum benle ilgilenmiyor torun beklemeyin de
Aynen oyle dicem kiz gece 2lere kadar oyun oynuyo sonra cok yorgunum felan diyo catlama oldugu gun yapalim dedim naptim nettim yok ilk defa bide boyke israr etmeme ragmen hayir dedi cildirdim bende yasak koydum mahvedicem onu kudurtsun kudursun dursun

Cok gecmis olsn canim Rabbim korumus

Aaa valla bende şaşırdım yapmamasına bizimkiler normalde biz kaçarız onlar yapar, adam oyuna nasıl kaptırdıysa kendini

Aaa valla bende şaşırdım yapmamasına bizimkiler normalde biz kaçarız onlar yapar, adam oyuna nasıl kaptırdıysa kendini
Dimi ben kacarim normalde ondna cok sasirdim ve cok kirildimm cekcegi var benden sabahdan beri yapismis bana aksam yapalim diye cok beklersin dedim

Aynen canım bende beklemedeyim şuan inş gerek kalmaz tekrar kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…