- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.721
Kuzumm kan verseneDunki ve bugunki testlerim silik cikti umarim yanılmazzzzz
Kizdi bayaAnnesine şikayet ettiysen o iyi bir fırça çeksin de kendine gelsin
Tok alıyorumSagol cnm❤
Kuzum sordum içindeki bitkinin birisine alerjin olabilir dediler şu tüket bol bol dedi istersen kullanımı da azlatabilirsin dedi zaten ben şuan bekleme aşamasındayım bıraktım kullanmayı adet olursam başlayacağımAa bilmem canım bende öyle bisey olmadı bende sadece yanaklarımda sivilce çıkdı tabi bilemiyorum macundan dolayımı oldu bilmiyorum
Iyiz kuzum bizde..Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Eşim çok iyi teşekkür ederim dualarınız için. Ama akşam beni çok korkuttu yürüyüş yapacaktık aşağıya indik. Illa sigara iccem diye tutturdu bi de ayakta. Genel anestezi sonrası tansiyon 5/3 oldu ve bayıldı allahtan sırtından tuttum kafasını çarpmadı. Baya sinirlerim bozuldu dün. Şimdi çok şükür verilmiş sadakamiz varmış. Evdeyiz. Siz nasılsınız? Bundan sonrası insallah güzel olur
Valla söyle kuzum benle ilgilenmiyor torun beklemeyin deKizdi bayaama anne iste kiyamiyo ben kayinbabamla konuscam bitanedir o.. Hakana dedim yaza kadar olmzasa soranlara dicem oyundan telden yapamadik diye
Aynen oyle dicem kiz gece 2lere kadar oyun oynuyo sonra cok yorgunum felan diyoValla söyle kuzum benle ilgilenmiyor torun beklemeyin de
Cok gecmis olsn canim Rabbim korumusKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Eşim çok iyi teşekkür ederim dualarınız için. Ama akşam beni çok korkuttu yürüyüş yapacaktık aşağıya indik. Illa sigara iccem diye tutturdu bi de ayakta. Genel anestezi sonrası tansiyon 5/3 oldu ve bayıldı allahtan sırtından tuttum kafasını çarpmadı. Baya sinirlerim bozuldu dün. Şimdi çok şükür verilmiş sadakamiz varmış. Evdeyiz. Siz nasılsınız? Bundan sonrası insallah güzel olur
Aaa valla bende şaşırdım yapmamasına bizimkiler normalde biz kaçarız onlar yapar, adam oyuna nasıl kaptırdıysa kendiniAynen oyle dicem kiz gece 2lere kadar oyun oynuyo sonra cok yorgunum felan diyocatlama oldugu gun yapalim dedim naptim nettim yok ilk defa bide boyke israr etmeme ragmen hayir dedi cildirdim bende yasak koydum mahvedicem onu kudurtsun kudursun dursun
Yarin daha adet günüm bakim olma isem dok.gitcem ilac baslicaz hemen demisti gebe olursanKuzumm kan versene
Evet gebelik testi,yarin adet gunum bakalim olmasamGebelik testiyse silik cikan kan ver canim netkestirmek icin
Dimi ben kacarim normalde ondna cok sasirdim ve cok kirildimmAaa valla bende şaşırdım yapmamasına bizimkiler normalde biz kaçarız onlar yapar, adam oyuna nasıl kaptırdıysa kendini
Benimki boyleBence daha güvenilir bir doktora tekrar görün canım aklında kalmasın.. T 4 degeri ile mi bakılıyor şimdi kendı sonuclarıma baktım da TSH 0.98 t4 1.3 cıkmıs
Haftaya pazartesi belli olacak kuzum işte bakalımCanım boşuna korun demiş doktor madem anti tpo sıkıntı o zaman niye bir tedavi vermiyorlar. Her doktor bana tsh bozulmadığı sürece ilaç takviyesine gerek yok dediler bana
Canım misafirim var da giremedim ondan@Rainbow3461Tubaasare Luniss kizlarr neredesiniz @gizsiz @Kar perisi ismini unuttuklarim kusura bkmayin lizlar herkesin adini tam bilmiyorum
Aynen canım bende beklemedeyim şuan inş gerek kalmaz tekrar kullanmayaK
Kuzum sordum içindeki bitkinin birisine alerjin olabilir dediler şu tüket bol bol dedi istersen kullanımı da azlatabilirsin dedi zaten ben şuan bekleme aşamasındayım bıraktım kullanmayı adet olursam başlayacağım
Insallah olmazdin kuzum bnimYarin daha adet günüm bakim olma isem dok.gitcem ilac baslicaz hemen demisti gebe olursan
Yok yaa deme oyle cagirma sunuCanım misafirim var da giremedim ondanağırlar başlaDı adeti bekliyorum sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?