Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napiyorsunuz
Ben kızımın doğum gününü kutlayamamıştım hasta olmuştu bu hafta kutlamaya karar verdim yarın yapıcaz bugün pastasını yaptım tirilece yaptım kurabiye yaptım yarında borek yada poğaça yapicam ayakta dura dura sağ kasigim iyice ağrıdı

Ayy kuzum bn de azz once yazdim sol kasigim agridi mahvoldum insallah bunlar hayir habercisidir

Kizlar birsey sorucam bugun catlamanin 5. Gunu ve sol kasigima cok kotu bir agri girdi kendimi diklestiremedim boyle birsey yasayan varmi
Kuzum benimde ayakta durdum baya sağ kasigim çok ağrıdı sanci girdi normalde bukadar ağrımıyordu hafif batma vardı ve yanma ama şuan daha farklı oldu seninki kadar şiddetli deil ama insallah bebiştir kuzum

Tatli mucize Canim eve gelirken keciboynuzu pekmezi aldim esine ne kadar nasil yedidiyorsun kuzum
Kuzum her gun icse cok iyi olur ama ben esime iliskiye girdgmz ve yumurtlama gunleri veriyordum bayaa etkisi oluyor bide iliski gunleri az sekelri kahve icir kuzum cok cok iyi cikolatada verebilirsin helsini ovulasyon sayfasindan ogrendim

Insallah kuzum ya valla Bilmiyorum ne olsada bebise yormuyorum adetim gecmiyene kadar ama cok agridi tuhafima gittii

Insallah kuzum ya valla Bilmiyorum ne olsada bebise yormuyorum adetim gecmiyene kadar ama cok agridi tuhafima gittii
Amin kuzum insallah ❤ ben yormak istemiyorum sonra çıkmayınca üzülüyorum oyuzden günüm geçene kadar belirti yormak istemiyorum ya

Ya canim kuzumun dogumgunu kutlu olsun Trilece tarifini paylasir misin bizimle sen sık yapıyorsun onu puf noktalarini biliyorsundur bende yapmak istiyorum

Coo gecmis olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…