- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.741
Ayy kuzum bn de azz once yazdim sol kasigim agridi mahvoldum insallah bunlar hayir habercisidirKızlar napiyorsunuz
Ben kızımın doğum gününü kutlayamamıştım hasta olmuştu bu hafta kutlamaya karar verdim yarın yapıcaz bugün pastasını yaptım tirilece yaptım kurabiye yaptım yarında borek yada poğaça yapicamayakta dura dura sağ kasigim iyice ağrıdı
Yok yavrum izin vermiyorum valla ya dedim bırakacağız beraber yapcak bir şey yok :) Sağ ol kuzum teşekkür ederimmIyiz kuzum bizde..
Cok cok gecmis olsun sigara icmesine izim verme insallah en kisa zamanda toparlar☺
Kuzum benimde ayakta durdum baya sağ kasigim çok ağrıdı sanci girdi normalde bukadar ağrımıyordu hafif batma vardı ve yanma ama şuan daha farklı oldu seninki kadar şiddetli deil ama insallah bebiştir kuzumKizlar birsey sorucam bugun catlamanin 5. Gunu ve sol kasigima cok kotu bir agri girdi kendimi diklestiremedim boyle birsey yasayan varmi
Sağ ol kuzumCok gecmis olsn canim Rabbim korumus
Insallah kuzum insallah AminnnAyy kuzum bn de azz once yazdim sol kasigim agridi mahvoldum insallah bunlar hayir habercisidir
Kuzum her gun icse cok iyi olur ama ben esime iliskiye girdgmz ve yumurtlama gunleri veriyordum bayaa etkisi oluyor bide iliski gunleri az sekelri kahve icir kuzum cok cok iyi cikolatada verebilirsinTatli mucize Canim eve gelirken keciboynuzu pekmezi aldim esine ne kadar nasil yedidiyorsun kuzum
Net kafayı yediKizlar birsey sorucam bugun catlamanin 5. Gunu ve sol kasigima cok kotu bir agri girdi kendimi diklestiremedim boyle birsey yasayan varmi
Insallah kuzum ya valla Bilmiyorum ne olsada bebise yormuyorum adetim gecmiyene kadar ama cok agridi tuhafima gittiiKuzum benimde ayakta durdum baya sağ kasigim çok ağrıdı sanci girdi normalde bukadar ağrımıyordu hafif batma vardı ve yanma ama şuan daha farklı oldu seninki kadar şiddetli deil ama insallah bebiştir kuzum❤
Yumurtlamada pikte yaptın zaten alacağını aldın öbür aya kadar süründürDimi ben kacarim normalde ondna cok sasirdim ve cok kirildimmcekcegi var benden sabahdan beri yapismis bana aksam yapalim diye cok beklersin dedim
Beni de aksine eşim caydırdı bebek olursa zor olcak diyeEvet cnm cok zor ama ben dayanamadım için eşim sahnlenmiş
Tamamdir kuzum cok sagolKuzum her gun icse cok iyi olur ama ben esime iliskiye girdgmz ve yumurtlama gunleri veriyordum bayaa etkisi oluyor bide iliski gunleri az sekelri kahve icir kuzum cok cok iyi cikolatada verebilirsinhelsini ovulasyon sayfasindan ogrendim
Amin kuzum insallahInsallah kuzum ya valla Bilmiyorum ne olsada bebise yormuyorum adetim gecmiyene kadar ama cok agridi tuhafima gittii
Ya canim kuzumun dogumgunu kutlu olsunKızlar napiyorsunuz
Ben kızımın doğum gününü kutlayamamıştım hasta olmuştu bu hafta kutlamaya karar verdim yarın yapıcaz bugün pastasını yaptım tirilece yaptım kurabiye yaptım yarında borek yada poğaça yapicamayakta dura dura sağ kasigim iyice ağrıdı
Coo gecmis olsun cnmKızlar iyi akşamlar. Nasılsınız? Eşim çok iyi teşekkür ederim dualarınız için. Ama akşam beni çok korkuttu yürüyüş yapacaktık aşağıya indik. Illa sigara iccem diye tutturdu bi de ayakta. Genel anestezi sonrası tansiyon 5/3 oldu ve bayıldı allahtan sırtından tuttum kafasını çarpmadı. Baya sinirlerim bozuldu dün. Şimdi çok şükür verilmiş sadakamiz varmış. Evdeyiz. Siz nasılsınız? Bundan sonrası insallah güzel olur
Beni de aksine eşim caydırdı bebek olursa zor olcak diyeEvet cnm cok zor ama ben dayanamadım için eşim sahnlenmiş
benim eşim de baya yiyo ondan 4-5 kaşık☺ Ama olmuyor da olmuyorTatli mucize Canim eve gelirken keciboynuzu pekmezi aldim sen esine ne kadar nasil yediriyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?