Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dogum gunu kutlu olsun cimcimenin saglikli guzel yaslari olsun

Benim de ilk adette 6 gun gecikmisti canim . Sen yine test yap hayırlısı olsun bakalim

CAtlamadan 1 gun sonra oldu mu canim? Piktede olmustu diye biliyorum.
Süründür onu gorsun simdi istememek neymis ama sasirdim seninki sana dayanamiyor ya pek

Ya canim kuzumun dogumgunu kutlu olsun Trilece tarifini paylasir misin bizimle sen sık yapıyorsun onu puf noktalarini biliyorsundur bende yapmak istiyorum
Cok sagol teyzesi ❤ 16 aralıkta biraz geç kaldık ama olsun ❤
Tabiki kuzum paylaşırım ❤ çok güzel oluyor aşırı lezzetli kesin dene ❤

Hayir kuzumm olucak insallah olumsuzluk yok lutfenn umudumuz yoksa neyimiz varki sen yinede bi bak prolaktini dusurmye cakis Rabbin herseyi vaktinde vericektir her nasip vaktine esirdir

Bizde ilk defa aldik kuzum sifa Allahtannn
Git canim son kez tetkiklerini falan yaptir yumurtlama takibi yapiyormsn

Hayir kuzumm olucak insallah olumsuzluk yok lutfenn umudumuz yoksa neyimiz varki sen yinede bi bak prolaktini dusurmye cakis Rabbin herseyi vaktinde vericektir her nasip vaktine esirdir
Valla 2 sene oldu olacak cnm yaa ondan biraz bu umutsuzluğum... bi de sebepsiz olmuyor bizim bu daha da üzüyor beni sabır da kalmadı artk ondan dolayı olmayınca birbirimize sarıyoruz neden? Neden? Diye... bakalm doktorum ne diyecek artk ne yol çizecek.. o da şaşırdı artk ne yapcağını ikimzde de sorun olmayınca.

Bizde ilk defa aldik kuzum sifa Allahtannn
Git canim son kez tetkiklerini falan yaptir yumurtlama takibi yapiyormsn
Daha hiç yaptırmadm cnm tabiki aşılama tüp vs den önce tercihim o olacak, ben bide çatlama günlerimi vs tam denk getiremiyorum sanırım. Pazartesi konuşacağm bakalm doktorumla ne diyecek ne yol çizeceğiz..

Ya canim kuzumun dogumgunu kutlu olsun❤❤❤ Trilece tarifini paylasir misin bizimle sen sık yapıyorsun onu puf noktalarini biliyorsundur bende yapmak istiyorum
Canım bişey sorucam hani gebelik belirtilerinde gaz sancısı da olabılır diyorlar ya sende oldu mu oyle birsey bi de olduysa Yumurtlamadan kac gun sonra basladı

Kuzum biliyormusun genelde sorun yoksa stres odakli oldugu icin olmuyir izerinde cevre baskisi varmi

R Rainbow3461 kuzumm Kuzunn iyiki dogmus Rabbim onu sana bagislasin Onu salihalardan eylesin jnsallah Her yeni yasinda Rabbim ona yasiyabilecegi en guzel nimetleri nasip eylesin
Allah ragzi olsun canımın ici ❤ inşallah güzeller güzeli teyzesi rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…