- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.761
Dogum gunu kutlu olsun cimcimenin saglikli guzel yaslari olsunKızlar napiyorsunuz
Ben kızımın doğum gününü kutlayamamıştım hasta olmuştu bu hafta kutlamaya karar verdim yarın yapıcaz bugün pastasını yaptım tirilece yaptım kurabiye yaptım yarında borek yada poğaça yapicamayakta dura dura sağ kasigim iyice ağrıdı
Benim de ilk adette 6 gun gecikmisti canim . Sen yine test yap hayırlısı olsun bakalimhala adet olmadim, 6 gün geçti ve 1 saat önce test yaptim negatif çıktı.
aksam yaptim diye mi acaba :) ama ilk gebeligimde 2 gün geçmişti ve yine aksam test yapmistim..
yine test aldim sabah ilk idrar ile deneyecegim birde..negatif çıkarsa evet düşük sonrası adet düzensizliği diyeceğim..
hayırlısı inşallah
CAtlamadan 1 gun sonra oldu mu canim? Piktede olmustu diye biliyorum.Aynen oyle dicem kiz gece 2lere kadar oyun oynuyo sonra cok yorgunum felan diyocatlama oldugu gun yapalim dedim naptim nettim yok ilk defa bide boyke israr etmeme ragmen hayir dedi cildirdim bende yasak koydum mahvedicem onu kudurtsun kudursun dursun
AynennNet kafayı yedi
Cok sagol teyzesiYa canim kuzumun dogumgunu kutlu olsunTrilece tarifini paylasir misin bizimle sen sık yapıyorsun onu puf noktalarini biliyorsundur bende yapmak istiyorum
Olsun İnsallah kuzum yetrkı bakarım IkınızıneBeni de aksine eşim caydırdı bebek olursa zor olcak diye
beraber büyücekler ne güzel olunca cnm
Hayir kuzumm olucak insallah olumsuzluk yok lutfenn umudumuz yoksa neyimiz varki sen yinede bi bak prolaktini dusurmye cakis Rabbin herseyi vaktinde vericektirBeni de aksine eşim caydırdı bebek olursa zor olcak diye
benim eşim de baya yiyo ondan 4-5 kaşık☺ Ama olmuyor da olmuyorpazartesiye doktoruma gideceğm bakalm normal yolla olacağı yok aşılama vs konuşacağım.
Kesinlikle kuzum bnde adet hecmiyene kadar aramiyicamAmin kuzum insallah❤ ben yormak istemiyorum sonra çıkmayınca üzülüyorum oyuzden günüm geçene kadar belirti yormak istemiyorum ya
Anladım canım farklı bi degermiş benim hiç bakılmadı ona o zaman..Benimki boyle
Cok sagol teyzesiDogum gunu kutlu olsun cimcimenin saglikli guzel yaslari olsun
Bizde ilk defa aldik kuzum sifa AllahtannnBeni de aksine eşim caydırdı bebek olursa zor olcak diye
benim eşim de baya yiyo ondan 4-5 kaşık☺ Ama olmuyor da olmuyorpazartesiye doktoruma gideceğm bakalm normal yolla olacağı yok aşılama vs konuşacağım.
Aynn canim bi sadaka ver insSağ ol kuzumaynen çocuk sevindiricem bi ayağa kalksın iyilessin de :)
Valla 2 sene oldu olacak cnm yaa ondan biraz bu umutsuzluğum... bi de sebepsiz olmuyor bizim bu daha da üzüyor beniHayir kuzumm olucak insallah olumsuzluk yok lutfenn umudumuz yoksa neyimiz varki sen yinede bi bak prolaktini dusurmye cakis Rabbin herseyi vaktinde vericektirher nasip vaktine esirdir
En iyisi kuzum piskolojimiz bozulmasın bizede yazıkKesinlikle kuzum bnde adet hecmiyene kadar aramiyicam
Daha hiç yaptırmadm cnm tabiki aşılama tüp vs den önce tercihim o olacak, ben bide çatlama günlerimi vs tam denk getiremiyorum sanırım. Pazartesi konuşacağm bakalm doktorumla ne diyecek ne yol çizeceğiz..Bizde ilk defa aldik kuzum sifa Allahtannn
Git canim son kez tetkiklerini falan yaptir yumurtlama takibi yapiyormsn
Canım bişey sorucam hani gebelik belirtilerinde gaz sancısı da olabılır diyorlar ya sende oldu mu oyle birsey bi de olduysa Yumurtlamadan kac gun sonra basladıYa canim kuzumun dogumgunu kutlu olsun❤❤❤ Trilece tarifini paylasir misin bizimle sen sık yapıyorsun onu puf noktalarini biliyorsundur bende yapmak istiyorum
Evet kuzum insallah oyle yapalim bekirti aramk yokEn iyisi kuzum piskolojimiz bozulmasın bizede yazık
Kuzum biliyormusun genelde sorun yoksa stres odakli oldugu icin olmuyir izerinde cevre baskisi varmiValla 2 sene oldu olacak cnm yaa ondan biraz bu umutsuzluğum... bi de sebepsiz olmuyor bizim bu daha da üzüyor benisabır da kalmadı artk ondan dolayı olmayınca birbirimize sarıyoruz neden? Neden? Diye... bakalm doktorum ne diyecek artk ne yol çizecek.. o da şaşırdı artk ne yapcağını ikimzde de sorun olmayınca.
Allah ragzi olsun canımın ici ❤R Rainbow3461 kuzumm Kuzunn iyiki dogmus Rabbim onu sana bagislasin Onu salihalardan eylesin jnsallah Her yeni yasinda Rabbim ona yasiyabilecegi en guzel nimetleri nasip eylesin❣ ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?