Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bişey sorucam hani gebelik belirtilerinde gaz sancısı da olabılır diyorlar ya sende oldu mu oyle birsey bi de olduysa Yumurtlamadan kac gun sonra basladı
Hic ekstra bi gaz yaşamadım canim o yuzden bisey diyemiycem. Kasik batmasi oldu benim hep. Bide gogus hassasiyeti

Kuzum biliyormusun genelde sorun yoksa stres odakli oldugu icin olmuyir izerinde cevre baskisi varmi
Doktorum da stresten dolayı olmadığını düşünüyor açıkçası ama bana saçma geliyor bilmiyorum yaaa ne deli insanların bile oluyor çocukları
Aslında çok yok ama evliliğimzde artık 3. Senemizi doldurduğumz içn özellikle yazlıktaki komşular falan sürekli ee yokmu yokmu diye soruyorlar o çok rahatsız ediyor bi tek, bazı insanlar iyi niyetli soruyorlar sadece düşünüyor musunuz diye vs.. ama ben herşeyi kafaya çok fazla takan bi insanım o yuzden en ufak birşey soruldu mu bebekle ilgili içim cız ediyor olmadığından.. ee olmuyor da diyemiyorsun tabi, düşünüyoruz yavaştan falan diyorum.

Allah ragzi olsun canımın ici ❤ inşallah güzeller güzeli teyzesi rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Âmiiinnn Bundan guzrl duami var Rabbim sen sirf bana ettigin icin Sanada nasip eylesin zaten kisi mumin kardesine edince melekler akabininde aynisi sanada derler kuzumm

Rabbim en guzel yardimcidir kuzum insallah olucak Onlar bilmeden konusuyorlar iste keske karsi tatafin yerine koysalar kendilerini ama malesef o yuzdenn Takmiyoruzzz

Âmiiinnn Bundan guzrl duami var Rabbim sen sirf bana ettigin icin Sanada nasip eylesin zaten kisi mumin kardesine edince melekler akabininde aynisi sanada derler kuzumm
Insallah kuzum amin Allahım ragzi olsun çok güzel insansın iyiki tanımışım seni Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Rabbim en guzel yardimcidir kuzum insallah olucak Onlar bilmeden konusuyorlar iste keske karsi tatafin yerine koysalar kendilerini ama malesef o yuzdenn Takmiyoruzzz
Aynen cnm konuşuyorlar işte hep de konuşacaklar maalesef torba değil büzülmüyor işte ağızlar...
inşallah cnm

Insallah kuzum amin Allahım ragzi olsun çok güzel insansın iyiki tanımışım seni Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Cok tesekkir ederim naif yuregin icin balım brnim asıl ben iyiki tanimisim Su anda gercek arkadaslik diye birsey kalmamis ama bizler burds gormeden seviyoruz ve eminim Rabbim sevdiriyordur ❣❣❣❣

Cok tesekkir ederim naif yuregin icin balım brnim asıl ben iyiki tanimisim Su anda gercek arkadaslik diye birsey kalmamis ama bizler burds gormeden seviyoruz ve eminim Rabbim sevdiriyordur ❣❣❣❣
Kalp kalbin aynasıdır kendimiz iyiyiz karismiza iyiler çıkıyor rabbimde sevdiriyor çok şükür cansınız vallahi❤❤❤ biz burda aileyiz maşallah ❤❤

Yumurtlamada pikte yaptın zaten alacağını aldın öbür aya kadar süründür
Pikde yaptik catlamada yapmadik kuzu
CAtlamadan 1 gun sonra oldu mu canim? Piktede olmustu diye biliyorum.
Süründür onu gorsun simdi istememek neymis ama sasirdim seninki sana dayanamiyor ya pek
Olmadi ya 2 gun pik oldu ozaman oldu baska olmadi istemedi pasazadem simdide ben istemiyom

Ya açıkçası ben alttan muaynelerden de her kadın gibi çok çekiniyorum çokta utanıyorum şimdi hem acı hem utanma hepsi bir arada olacak yine ondan dolayı biraz çekiniyorum

Daha hiç yaptırmadm cnm tabiki aşılama tüp vs den önce tercihim o olacak, ben bide çatlama günlerimi vs tam denk getiremiyorum sanırım. Pazartesi konuşacağm bakalm doktorumla ne diyecek ne yol çizeceğiz..
Hakkina hayirlisi olsun canim ama ikinizdede sknti yoksa once yumurtlama takibi yaptirman daha mantikli gibi yinede doktorun daha iyi bilir bizide haberdar et canim gelismelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…