- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.781
Amin kuzumEvet kuzum insallah oyle yapalim bekirti aramk yok
Hic ekstra bi gaz yaşamadım canim o yuzden bisey diyemiycem. Kasik batmasi oldu benim hep. Bide gogus hassasiyetiCanım bişey sorucam hani gebelik belirtilerinde gaz sancısı da olabılır diyorlar ya sende oldu mu oyle birsey bi de olduysa Yumurtlamadan kac gun sonra basladı
Doktorum da stresten dolayı olmadığını düşünüyor açıkçası ama bana saçma geliyor bilmiyorum yaaa ne deli insanların bile oluyor çocuklarıKuzum biliyormusun genelde sorun yoksa stres odakli oldugu icin olmuyir izerinde cevre baskisi varmi
Âmiiinnn Bundan guzrl duami var Rabbim sen sirf bana ettigin icin Sanada nasip eylesin zaten kisi mumin kardesine edince melekler akabininde aynisi sanada derler kuzummAllah ragzi olsun canımın ici ❤inşallah güzeller güzeli teyzesi rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ❤
Rabbim en guzel yardimcidir kuzum insallah olucak Onlar bilmeden konusuyorlar iste keske karsi tatafin yerine koysalar kendilerini ama malesef o yuzdenn TakmiyoruzzzDoktorum da stresten dolayı olmadığını düşünüyor açıkçası ama bana saçma geliyor bilmiyorum yaaa ne deli insanların bile oluyor çocukları
Aslında çok yok ama evliliğimzde artık 3. Senemizi doldurduğumz içn özellikle yazlıktaki komşular falan sürekli ee yokmu yokmu diye soruyorlar o çok rahatsız ediyor bi tek, bazı insanlar iyi niyetli soruyorlar sadece düşünüyor musunuz diye vs.. ama ben herşeyi kafaya çok fazla takan bi insanım o yuzden en ufak birşey soruldu mu bebekle ilgili içim cız ediyor olmadığından.. ee olmuyor da diyemiyorsun tabi, düşünüyoruz yavaştan falan diyorum.
Ohb naharetli kiz afiyet olsunAmin kuzum❤ tamam anlaştık
Kocam sütlaç istedi bu saatte şimdi bide sütlaç yapıorum
Insallah kuzum amin Allahım ragzi olsun çok güzel insansın iyiki tanımışım seni Rabbim hepimize nasip etsin inşallahÂmiiinnn Bundan guzrl duami var Rabbim sen sirf bana ettigin icin Sanada nasip eylesin zaten kisi mumin kardesine edince melekler akabininde aynisi sanada derler kuzumm
Aynen cnm konuşuyorlar işte hep de konuşacaklar maalesef torba değil büzülmüyor işte ağızlar...Rabbim en guzel yardimcidir kuzum insallah olucak Onlar bilmeden konusuyorlar iste keske karsi tatafin yerine koysalar kendilerini ama malesef o yuzdenn Takmiyoruzzz
Sağol kuzumOhb naharetli kiz afiyet olsun
Cok tesekkir ederim naif yuregin icin balım brnim asıl ben iyiki tanimisim Su anda gercek arkadaslik diye birsey kalmamis ama bizler burds gormeden seviyoruz ve eminim Rabbim sevdiriyordurInsallah kuzum amin Allahım ragzi olsun çok güzel insansın iyiki tanımışım seni Rabbim hepimize nasip etsin inşallah❤
Aynen canim benim Biz sadece onumuze odaklanalimAynen cnm konuşuyorlar işte hep de konuşacaklar maalesef torba değil büzülmüyor işte ağızlar...
inşallah cnm
Kalp kalbin aynasıdır kendimiz iyiyiz karismiza iyiler çıkıyor rabbimde sevdiriyor çok şükür cansınız vallahiCok tesekkir ederim naif yuregin icin balım brnim asıl ben iyiki tanimisim Su anda gercek arkadaslik diye birsey kalmamis ama bizler burds gormeden seviyoruz ve eminim Rabbim sevdiriyordur❣❣❣❣
Insallah isteyen herkeze versin rabbimInsallah olmazdin kuzum bnim
Sağ ol kuzumCoo gecmis olsun cnm
Sen T4 demişsin ya hem onu gör diye hemde diğerlerini T4 normal çıkmış benimAnladım canım farklı bi degermiş benim hiç bakılmadı ona o zaman..
Seninde mi anti tpo yüksek canımCanım boşuna korun demiş doktor madem anti tpo sıkıntı o zaman niye bir tedavi vermiyorlar. Her doktor bana tsh bozulmadığı sürece ilaç takviyesine gerek yok dediler bana
Elhamdulillah kuzum Hep boyle kaliriz insallahKalp kalbin aynasıdır kendimiz iyiyiz karismiza iyiler çıkıyor rabbimde sevdiriyor çok şükür cansınız vallahi❤❤❤ biz burda aileyiz maşallah ❤❤
Pikde yaptik catlamada yapmadik kuzuYumurtlamada pikte yaptın zaten alacağını aldın öbür aya kadar süründür
Olmadi ya 2 gun pik oldu ozaman oldu baska olmadi istemedi pasazademCAtlamadan 1 gun sonra oldu mu canim? Piktede olmustu diye biliyorum.
Süründür onu gorsun simdi istememek neymisama sasirdim seninki sana dayanamiyor ya pek
Ya açıkçası ben alttan muaynelerden de her kadın gibi çok çekiniyorum çokta utanıyorum şimdi hem acı hem utanma hepsi bir arada olacak yine ondan dolayı biraz çekiniyorumCanım ben başkent hastanesinde çektirdin doktorum ordayfı anestezisiz çektirdin sadece 2-3 dk adet acısından bi tık fazla bi acı yaşıyırsun. Kanama içinde yanımda pet götürmüştüm birkaç damla pede damlamış bittmişti.. Sanırım 50-70 TL arası hsg için fark ödemiştim. Dışarıdan gelen için muayene + fark veriliyordu 2 yıl önce...Sanırım hissedilen acı, acı eşiğiyle alakalı. Gitmeden yarım saat önce arveles ağrı kesici içmiştim doktor önerisiyle kuzum. Bence anestezisizden de korkma..
Hakkina hayirlisi olsun canim ama ikinizdede sknti yoksa once yumurtlama takibi yaptirman daha mantikli gibi yinede doktorun daha iyi bilir bizide haberdar et canim gelismelerdenDaha hiç yaptırmadm cnm tabiki aşılama tüp vs den önce tercihim o olacak, ben bide çatlama günlerimi vs tam denk getiremiyorum sanırım. Pazartesi konuşacağm bakalm doktorumla ne diyecek ne yol çizeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?