Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ve belki bencilce olacak ama kadınlar çok daha fazla yıpranıyor beden olarakta her doktora gittiğimde nefret ediyorum o sandalyaye oturmaktan ve her seferinde hadi bu son dayan diyorum yine olmuyor şimdi rahim filmi çekincem eğer bir sorun çıkarsa en ufak bir şey bile olsa hemen ağlayacam, sorun çıkmazsa ee neden olmuyo diye düşünücem velhasıl yorucu bir süreç inşallah atlatıcaz

İnşallah cnm, zaten sanırım burada en iyi birbirimizi bizler, sabırla bekleyenler olarak anlıyoruz Sorma, ben de doktorumu her ne kdr sevsem de güvensem de orada çaresizce oturmaktan nefret ediyorum. Bir de bizde yapılacak hiçbirşey kalmadı artk düşün, doktorum da bulamıyor birşey, bütün testler rahim filmi tahliller vs yapıldı.. benim rahim filmi çekilmeden önce aklmda soru işaretleri vardı çünkü tüplerin durumunu bilmiyodum açık olduğunu öğrendm rahatladım sen de çekil rahatla cnm emin ol en azından hem çekildikten sonra kalan çokmuş bana daha nasip olmadı ama Normal yolla olmucak benm muhtemelen pazartesi konuşacağm doktorumla bakalım..

Hakkina hayirlisi olsun canim ama ikinizdede sknti yoksa once yumurtlama takibi yaptirman daha mantikli gibi yinede doktorun daha iyi bilir bizide haberdar et canim gelismelerden
Sağolasın cnm
Aynen muhtemelen doktorum da onu söyleyecektir gittiğmde, tabiki haber veririm sık sık aktifim burda zaten yazıyorum

Tatli mucize
eylul801
Alt karın ağrısı (mittelschmerz): Her dört kadından biri acı veya alt karın bölgesinde yani yumurtlamanın olan tarafta bir dizi kramp hisseder. Yumurtalıklardan serbest bırakılan ve rahmen doğru yolculuğuna başlayan döllenmiş yumurta, bu hafif krampların sebebidir
Kızlar bakin ne buldum sürekli gebeliğe baktigim için google de öneri geldi okurken gördüm

Doğru diyorsun canım zaten onuda çekildikten sonra bir şeyler kafamda daha çok oturacak diye düşünüyorum Allahtan çalışıyorum da bir şeylerle meşgul olup çokta fazla fırsatım olmuyor düşünmeye yoksa bende senin dediğin gibi çok takılıyorum düşündükçe kendi kendime kalbim kırılıyo resmen isteyipte olmaması çok zormuş hep beraber sabredelim o hastane koridorlarında bizde hamile olarak sıra bekleriz inşallah

İnşallah cnmm en kısa zamanda, 2020 hepimize uğurlu gelsin

Ayy kuzummm keske ondan olsa Valla raziyim agrisina

Valla umut yok ama benimde öyle kasiklarda iki taraflı a batma var bazen karının ortasında atma oluyor kalp atıyormuş gibi ince ince sizi gibi gelip gidiyor ama adet olcam gibime de geliyor

Valla umut yok ama benimde öyle kasiklarda iki taraflı a batma var bazen karının ortasında atma oluyor kalp atıyormuş gibi ince ince sizi gibi gelip gidiyor ama adet olcam gibime de geliyor
Insallah adet gelmez kuzum bebiş vardır inşallah Aminnn❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…