Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamanın ilk günü bizde yapamadık ya olduysa pikte olmuştur bizimde (bu olayımız bile aynı )
Bende oyle diyorum olcagi varsa olur diger gunden kalanlarla da iste sinir oldum
( ayni olmayan bisiyimiz yok bence artik senle )

Biraz oyle evet teste para vermiyoz en azından ben hergun dustugunu gorunce anliyom zaten adetim gelcegini..
Benimki pesimde dolaniyo hahaa hic pas vermiyorum dedim onumuzdeki ayim 25de yumurtlamam var ozaman görüşürüz
Gelecek ayin 25 inede canim isterse öyle görüsürüz yani tam o zamanada garanti değil sen yinede boşuna heveslenme deseydin

Gelecek ayin 25 inede canim isterse öyle görüsürüz yani tam o zamanada garanti değil sen yinede boşuna heveslenme deseydin
Aynen oyle soyledim zatrn 1 hafta lazımsın bana sonra herkes kendi yoluna eve gidiyoruz kendime dikkat etmem lasim üstüme felan atlamasin

Ayyy adı inşallah tatlım yaa bakarsın bizim ağrıların sebebi budur

Ya açıkçası ben alttan muaynelerden de her kadın gibi çok çekiniyorum çokta utanıyorum şimdi hem acı hem utanma hepsi bir arada olacak yine ondan dolayı biraz çekiniyorum
O zaman anestezili ol canım. Çift stres yaşayacağına uyu uyan herşey bitmiş olsun. Sedasyon uygulanıyor zaten derin uyku gibi bişey. Rabbim yardımcın olsun temiz çıkar sonucun inşallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…