- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.821
Keşke kuzum ama yokdur umutsuz bir vakayim benInsallah adet gelmez kuzum bebiş vardır inşallah Aminnn❤
Insallah gelmez kuzummm beraber beklemekteyizCanım normalde 28 Aralık di geç yumurtlama oldu 1 ocak oyuzden hesaplarıma göre
Senindemi yaklaştı günün canimInsallah gelmez kuzummm beraber beklemekteyiz
Noye oyle diyorsun kuzum degerlendirmedinmiKeşke kuzum ama yokdur umutsuz bir vakayim ben
Bnm 6 ocak kuzum nerdeyse ayni gibiSenindemi yaklaştı günün canim
Yok kuzum yumurtlama dönemini degerlnedirmedik malesef oyuzden umut yok ama piskolojik belirtiler varNoye oyle diyorsun kuzum degerlendirmedinmi
Çatlamanın ilk günü bizde yapamadık ya olduysa pikte olmuştur bizimde (bu olayımız bile aynı)
Gelecek ayin 25 inede canim isterse öyle görüsürüz yani tam o zamanada garanti değil sen yinede boşuna heveslenme deseydinBiraz oyle evetteste para vermiyoz en azından ben hergun dustugunu gorunce anliyom zaten adetim gelcegini..
Benimki pesimde dolaniyohahaa hic pas vermiyorum dedim onumuzdeki ayim 25de yumurtlamam var ozaman görüşürüz
Olsun kuzumm Belki ondan once kalan iliskiden tutar umutluyuzzYok kuzum yumurtlama dönemini degerlnedirmedik malesef oyuzden umut yok ama piskolojik belirtiler var
Tek umudum o yönde canim bekleyip görcez hayırlısıylaOlsun kuzumm Belki ondan once kalan iliskiden tutar umutluyuzz
InsallahTek umudum o yönde canim bekleyip görcez hayırlısıyla
Gelecek ayin 25 inede canim isterse öyle görüsürüz yani tam o zamanada garanti değil sen yinede boşuna heveslenme deseydin
Öyle deme kuzum olacak inşallah belkide olmuşturKeşke kuzum ama yokdur umutsuz bir vakayim ben
Tatli mucize
eylul801
Alt karın ağrısı (mittelschmerz): Her dört kadından biri acı veya alt karın bölgesinde yani yumurtlamanın olan tarafta bir dizi kramp hisseder. Yumurtalıklardan serbest bırakılan ve rahmen doğru yolculuğuna başlayan döllenmiş yumurta, bu hafif krampların sebebidir
Kızlar bakin ne buldumsürekli gebeliğe baktigim için google de öneri geldi okurken gördüm
O zaman anestezili ol canım. Çift stres yaşayacağına uyu uyan herşey bitmiş olsun. Sedasyon uygulanıyor zaten derin uyku gibi bişey. Rabbim yardımcın olsun temiz çıkar sonucun inşallah canım..Ya açıkçası ben alttan muaynelerden de her kadın gibi çok çekiniyorum çokta utanıyorum şimdi hem acı hem utanma hepsi bir arada olacak yine ondan dolayı biraz çekiniyorum
Sende telefonu düşurme elinden işim var git başımdan deAynen oyle soyledim zatrn 1 hafta lazımsın bana sonra herkes kendi yoluna eve gidiyoruz kendime dikkat etmem lasim üstüme felan atlamasin
Ay inşallah kuzum insallah AminnnAyyy adı inşallah tatlım yaa bakarsın bizim ağrıların sebebi budur
Haftaya canımBu hafta pazartesi mi yoksa sonraki hafta mi canım
Allah Allah niye acaba 2000 Ken ne dediler pekiAynen kuzum benim 6 sene önce 2000di 5 ay önce baktirdim 600e kadar düşmüş. Bana 2000 iken bile tedavi vermediler çünkü tsh t3 t4 normaldi.
Tamamdır inşallah çok önemli bişey değildir yaaBana da mutlaka haber ver kuzu bende de var anti top yüksekliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?