- 28 Ekim 2019
- 1.241
- 2.350
- 48
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.841
İnşallah canım ilaç kullanıyorsun düzene girer hiç merak etme hep pozitif düşün faydasını gördüğünü düsün ayy inşallah ya bu ay hamiş oluruz1
10 gün falan kuzu ama ilaç desteği alıyorum ya adet düzenlemesi için normalde 23 günde oluyorum ama doktor ilacı 25.güne kadar al öyle bırak dedi. Bu ay belki geç gelir o yüzden ama inşallah gelmez. Bu ay stres yapmamaya çalıştım. Ya yumurtalıkların çalıştığını bilsem hiç stres yapmicam aslında. Inşallah çok belirtmez bu minikler bizleri
Heee anladım canım benim tamam asıl ben teşekkür ederim sizlereBende hiç oyle bi degere bakılmadı da o yuzden merak ettım canım teşekkür ederim
Bnm 6 ocak kuzum nerdeyse ayni gibi
Oylemii kuzumm cok guzel beraber beklemekBenim de aynı
Sende telefonu düşurme elinden işim var git başımdan de
Oylemii kuzumm cok guzel beraber beklemek
Hahhaha tabi işi düştü yaaZor kurtuldum elinden ya evi topladim bi yardim ediyo gormen lasim hayatta ellemez bisiye normalde
Malesef ki iyi olamadım çok kötü ateş titreme baş agrısı ve boğaz agrısı et dökntüsü yaşadmRicaederim kuzum sen iyi olda❤❤❤
İnşaAllahh ama çok kötym kızlar dua edinYok kuzum insallah tutacagi varsa tutar hic kndine syres yaoma
Hadi hayirlisi kuzum insallah bic birimiz adet olmayizTabi ben 30 güne bir hesapladım bakalım ne olacak Son 7 gün
Ne oldu canimİnşaAllahh ama çok kötym kızlar dua edin
Hadi hayirlisi kuzum insallah bic birimiz adet olmayiz
Ne oldu kuzumİnşaAllahh ama çok kötym kızlar dua edin
Hee mesajı yeni gorudm çok geçmiş olsun canim havalar birden soğudu ya ondan böle oldukMalesef ki iyi olamadım çok kötü ateş titreme baş agrısı ve boğaz agrısı et dökntüsü yaşadmve eşim acilen götürdü iğne yaptılar ilaç yazdılar ama almadık söyledm ama gebelik düşündüğümü
Cok bekler vermiyorumHahhaha tabi işi düştü yaa
Ahh bu erkekler hep kendi istedikleri olacak
Kuzum cok gecmis olsun dikkat et kendineMalesef ki iyi olamadım çok kötü ateş titreme baş agrısı ve boğaz agrısı et dökntüsü yaşadmve eşim acilen götürdü iğne yaptılar ilaç yazdılar ama almadık söyledm ama gebelik düşündüğümü
Ateşim çıktı etlerm dökülüyor perişanım boğaz felan ya ameliyat yeni agrısını yitirdi o bitmedn bu hastalık başladı İmtihanm Rabbim agr imtihan vermesinNe oldu canim
Yazdm kuzmmNe oldu kuzum
Saol kuzmm Sen naslssnKuzum cok gecmis olsun dikkat et kendine
Yok kuzm yok bn her ay bu hastalığı geçrmesemm küser bnmle grip illetiHee mesajı yeni gorudm çok geçmiş olsun canim havalar birden soğudu ya ondan böle olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?