Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor kurtuldum elinden ya evi topladim bi yardim ediyo gormen lasim hayatta ellemez bisiye normalde
Sürünsün elleşme bu erkler neden böyle onlar istemedigi zaman sorun yok ama kadin istemedigi zaman kötü olan kadın oluyor bi afra bi tafta trip onlar istemezken iyi ama

Saol kuzmm Sen naslssn
Iyi kuzum uzaniyorum
Sürünsün elleşme bu erkler neden böyle onlar istemedigi zaman sorun yok ama kadin istemedigi zaman kötü olan kadın oluyor bi afra bi tafta trip onlar istemezken iyi ama
Odamda uzaniyorum icerde telefonka oynuyo hayvan bu valla
Boşver Yapma olee ona deki sen beni kiriyorsun bu konuda ama bak ben seni kirmiyorum de belti ise yarar
Kiz kac kere soledim anlamiyo simdi bile icerde oyun oynuyo icerde

Ayy Rabbimden temennim insallah bebeisin tutunurr sana bu zirluklara ragmen hayata en basindan atilgan olarak gekir
Ayyy ciğermmmmm benmm ne güzel bir duayı o öyle  aminnnnn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn

Regl geçmişse git kuzm neyi bekliyorsun???

Normal canim simdi gaz adet agrisi gibi agri adetin gectikden sonra doktora git bu arada 2 gunde bi kanda baktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…