- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.861
Ben olcam kesin geliyorum diyorHadi hayirlisi kuzum insallah bic birimiz adet olmayiz
SubhanAllah cook gecmis olsun cammmAteşim çıktı etlerm dökülüyor perişanım boğaz felan ya ameliyat yeni agrısını yitirdi o bitmedn bu hastalık başladı İmtihanm Rabbim agr imtihan vermesin
Nerden biliyon kiz takil cihazimi taktirdinBen olcam kesin geliyorum diyor
Saol kuzm bnm dua et bebeğim tutunsnnSubhanAllah cook gecmis olsun cammm
Sürünsün elleşmeZor kurtuldum elinden ya evi topladim bi yardim ediyo gormen lasim hayatta ellemez bisiye normalde
Ayy Rabbimden temennim insallah bebeisin tutunurr sana bu zirluklara ragmen hayata en basindan atilgan olarak gekirSaol kuzm bnm dua et bebeğim tutunsnn
Cok bekler vermiyorum
İşlerini bitirinceye kadar işe yariyor sonra aynen devam ediyorlar tecrubeyle sabitBoşver Yapma olee ona deki sen beni kiriyorsun bu konuda ama bak ben seni kirmiyorum de belti ise yarar
Iyi kuzum uzaniyorumSaol kuzmm Sen naslssn
Sürünsün elleşmebu erkler neden böyle onlar istemedigi zaman sorun yok ama kadin istemedigi zaman kötü olan kadın oluyor bi afra bi tafta trip onlar istemezken iyi ama
Kiz kac kere soledim anlamiyo simdi bile icerde oyun oynuyo icerdeBoşver Yapma olee ona deki sen beni kiriyorsun bu konuda ama bak ben seni kirmiyorum de belti ise yarar
Ayyy ciğermmmmm benmm ne güzel bir duayı o öyle  aminnnnn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn AminnAyy Rabbimden temennim insallah bebeisin tutunurr sana bu zirluklara ragmen hayata en basindan atilgan olarak gekir❣
Bisey ettirmedin demi kendineIyi kuzum uzaniyorum ☺
Odamda uzaniyorum icerde telefonka oynuyo hayvan bu valla
Kiz kac kere soledim anlamiyo simdi bile icerde oyun oynuyo icerde
Regl geçmişse git kuzm neyi bekliyorsun???Canım kadınlar nasılsınız bugün yolculuk yaptım uçak ile ayrı yaptım bide. Sancım fena var adet sancısı gibi gaz da cabası korkmaya başladım normal mi acaba. Ne zmn n dr gitmem lazım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Âminlerin hurmetine Rabbim nasip etsin kuzumAyyy ciğermmmmm benmm ne güzel bir duayı o öyle  aminnnnn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn Aminn
Canım bugün regl e 6 gün kala kan verdim 15,73 lerdeydiRegl geçmişse git kuzm neyi bekliyorsun???
Yok kiz gecti yumurtlamaDidoşçummm cnmm bence yumrtlaman varsa azıcıkta sen kullan öküsüsnüyap gtsn kuzu
Yok kiz bi cullandi da zar zor kurtuldumBisey ettirmedin demi kendine
Normal canim simdi gaz adet agrisi gibi agri adetin gectikden sonra doktora git bu arada 2 gunde bi kanda baktirCanım kadınlar nasılsınız bugün yolculuk yaptım uçak ile ayrı yaptım bide. Sancım fena var adet sancısı gibi gaz da cabası korkmaya başladım normal mi acaba. Ne zmn n dr gitmem lazım. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Ay normal demi yol mu etkiledi acaba dedim. Gaz var zaten belim kasıklarım çok fena korktum bayaNormal canim simdi gaz adet agrisi gibi agri adetin gectikden sonra doktora git bu arada 2 gunde bi kanda baktir
Tekme tokat dal hiç acıma o sana dün acımadıYok kiz gecti yumurtlama
Yok kiz bi cullandi da zar zor kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?