- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.881
Aminnnnnnnnn kuzmm inşallahÂminlerin hurmetine Rabbim nasip etsin kuzum
Oda etkilemis olabilir ama daha cok yeni normal boyleAy normal demi yol mu etkiledi acaba dedim. Gaz var zaten belim kasıklarım çok fena korktum baya
Ay degmez elimi acitmayaTekme tokat dal hiç acıma o sana dün acımadı
2 gün sonra artışı kontrole gitseydin ya kuzmCanım bugün regl e 6 gün kala kan verdim 15,73 lerdeydi
PekiYok kiz gecti yumurtlama
Yok kiz bi cullandi da zar zor kurtuldum
Senin kaçarın yok bence yumurtlamaya kadar kaç posta atar oOda etkilemis olabilir ama daha cok yeni normal boyle ☺
Ay degmez elimi acitmaya
Canım bugün kan verip öğrendim daha 2 gün sonra gidip baktırcam inşallah.2 gün sonra artışı kontrole gitseydin ya kuzm
Tsh t3 t4 ken normal iken herhangi bir ilac kullanmaya gerek yok dediler. 6 ayda bir takipAllah Allah niye acaba 2000 Ken ne dediler peki
Inşallah kuzum yaİnşallah canım ilaç kullanıyorsun düzene girer hiç merak etme hep pozitif düşün faydasını gördüğünü düsün ayy inşallah ya bu ay hamiş oluruz
Bu konuda pek amin değilimSenin kaçarın yok bence yumurtlamaya kadar kaç posta atar o
Kız didoş benim akşamdan beri adet olcam gibi agrim basladı erkenmi adet olcamki gögüslerimin acisı gectigi gün adet oluyorum ama daha geçmedi aciyorBu konuda pek amin değilimama 1 haftada olsa kacmaya caliscam
Gunaydin canmmGünaydın kızlar
Gunaydin canim nasil gidiyor hamilelikGünaydın kızlar
Kuzum 3 yün var yine test yaptım tek çizgi böyle bi güzel silik bir ikinci çizgi bile yok bu ay da olmamış moraller bozukNerden biliyon kiz takil cihazimi taktirdin
Kuzum gec dollenem olabilir sen niye boyle erkenden yapip yapip moralini bkzuyorsun simdi testi bugun yaptin peki bugun yunirtlamanin kacinci gunuKuzum 3 yün var yine test yaptım tek çizgi böyle bi güzel silik bir ikinci çizgi bile yok bu ay da olmamış moraller bozuk
Kuzum genelde çıkmış olanların hep ama zaten olacağını sanmıyorum 12. Günü yumurtlamanın olsa çıkardı benceKuzum gec dollenem olabilir sen niye boyle erkenden yapip yapip moralini bkzuyorsun simdi testi bugun yaptin peki bugun yunirtlamanin kacinci gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?