- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.901
Bak hele simdi sdn 12. Gun yaptin ve hemen umutsuzlugami kapildin vallahi az once bir yerde gordum yumurtlamadan 16 gun sonra ogrenmis adetkn gelmezse kuzum bi daha yapican testi ama erken yapmaKuzum genelde çıkmış olanların hep ama zaten olacağını sanmıyorum 12. Günü yumurtlamanın olsa çıkardı bence
Evrt ona bnde bozukuyorum bn fsh prolaktin vs bunlara baktirmak icin gittim doktorun bni dovmedigi kalmisti 1 senelik bile drgiksin ne diye gelmissin dedi bana Belki merak ediyorum onceddn onlem almak istiyorum olamazmi yani ama malesef bizi anlamiyorlarDoktorlara da sinir oluyorum bir sene olmamış diye detaylı hiç bir şeye bakmıyorlar normal diyip gönderiyorlar kaç aydır belki bi sorun var yani gerçekten çok moralim bozuluyor benim her ay aynı şeyler
Yok kuzum hic kndini uzme hem kendine hemde esine stres yaptiriyorsun Oluruna biraksak varya emin ol gelicekBurası olmasa kafayı yicem zaten kimseye anlatamıyorsun da eşim zaten çok normal olduğunu düşünüyor abartıyorsun diyo nasip biliyorum da işte her ay böyle bir iki gün dibe çekiliyorum yani
a aynen belki ufak bi sıkıntı var ben neden bir sene yıpranayım önceden cözün işte insanı takmıyorlae bir sene normal ama o bir senede biz ne psikolojiler yaşıyoruz yaniEvrt ona bnde bozukuyorum bn fsh prolaktin vs bunlara baktirmak icin gittim doktorun bni dovmedigi kalmisti 1 senelik bile drgiksin ne diye gelmissin dedi bana Belki merak ediyorum onceddn onlem almak istiyorum olamazmi yani ama malesef bizi anlamiyorlar
Aynen öyle de kuzum işte her şeye dikkat ediyorum neden olmuyor diye insan takıyor kafayaYok kuzum hic kndini uzme hem kendine hemde esine stres yaptiriyorsun Oluruna biraksak varya emin ol gelicek
Ya insallah gecikir de pozitifi görürüm ama herkes önceden silik falan görüp öğrenmiş icini açtım ger yerini açtım baktım çizgi falan yoktuBak hele simdi sdn 12. Gun yaptin ve hemen umutsuzlugami kapildin vallahi az once bir yerde gordum yumurtlamadan 16 gun sonra ogrenmis adetkn gelmezse kuzum bi daha yapican testi ama erken yapma
Allah Allah ben gidince bakalım ne diyecekler dahiliye haricinde başka bölüm gördü mu seniTsh t3 t4 ken normal iken herhangi bir ilac kullanmaya gerek yok dediler. 6 ayda bir takip
Yok kuzum yook bunlarda ne anlama ne birsey hicbirsey yok Rabbim affetsin onlariY
a aynen belki ufak bi sıkıntı var ben neden bir sene yıpranayım önceden cözün işte insanı takmıyorlae bir sene normal ama o bir senede biz ne psikolojiler yaşıyoruz yani
Kuzumm bakk varsa Cikicak lutfen relax ol Sana dedim ya azz once gordum kadin 16. Gunun geri kalanlarinda yapip negatif gormus ama 16da tam pozitif Allahin izni ile varsa ogrencez hic merak etmeYa insallah gecikir de pozitifi görürüm ama herkes önceden silik falan görüp öğrenmiş icini açtım ger yerini açtım baktım çizgi falan yoktu
Evliliginiİ yaşayın daha yeni evlisiniz ya sanane kaç yıldır biz beraberiz zaten evlendik çocuk istiyoruz bu kadar yetti bize yani sanane diyemiyoruz tabiYok kuzum yook bunlarda ne anlama ne birsey hicbirsey yok Rabbim affetsin onlari
İnsallaj kuzum insallah yakın zamanda nasip eder AllahKuzumm bakk varsa Cikicak lutfen relax ol Sana dedim ya azz once gordum kadin 16. Gunun geri kalanlarinda yapip negatif gormus ama 16da tam pozitif Allahin izni ile varsa ogrencez hic merak etme
Amin kuzum bnm Aminİnsallaj kuzum insallah yakın zamanda nasip eder Allah
Yaa oyle valla Amann bosver Insallah bi skntimiz yoktur ama bu sefer gidersem 1 senelik evli oldugumu soylerim zaten 8 ayligim ocakta 9.aya giricez her halukarda 1 sene ediyor yaklasik olarak onlar direk baksaydi hic bu durumlara dusmezdikEvliliginiİ yaşayın daha yeni evlisiniz ya sanane kaç yıldır biz beraberiz zaten evlendik çocuk istiyoruz bu kadar yetti bize yani sanane diyemiyoruz tabi
Gunaydin canimm nasilsinGünaydın kizlar
Aynen kuzum biz de 9. Aydayız 4 aydır korunmuyorz bakalım ne zaman nasip olcak Allah çok aratmasın insallaj hiç birimizi evlatsızlıkla sınamasın hep dua ediyorumYaa oyle valla Amann bosver Insallah bi skntimiz yoktur ama bu sefer gidersem 1 senelik evli oldugumu soylerim zaten 8 ayligim ocakta 9.aya giricez her halukarda 1 sene ediyor yaklasik olarak onlar direk baksaydi hic bu durumlara dusmezdik
İdare ediyorum canim biraz agrilarim oluyor sadece. Sen nasılsın? Bata kac gun var hangi zamanindasin suanGunaydin canimm nasilsin
Iyiyim kuzum yumurtlama gunlerim gecti degerlendirdim bati bekliyorum 8 gunum var adeteİdare ediyorum canim biraz agrilarim oluyor sadece. Sen nasılsın? Bata kac gun var hangi zamanindasin suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?