- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.921
Amin amin kuzum her namazda dua ediyorum ezan okundugunda normal bi anda icimden geldiginde insallah kabul olucak inaniyorumAynen kuzum biz de 9. Aydayız 4 aydır korunmuyorz bakalım ne zaman nasip olcak Allah çok aratmasın insallaj hiç birimizi evlatsızlıkla sınamasın hep dua ediyorum
Hepinize nasip etsin insallah Allah herkes icin dua ediyorum kizlarIyiyim kuzum yumurtlama gunlerim gecti degerlendirdim bati bekliyorum 8 gunum var adeteRabbim sana sifa ihsan etsin canim bnm hamilelik zor bosuna Cennet annelerin ayaklri altindadir denmiyor o kadar zahmete Rabbim cdnnete rahmet veriyor❤
Allah razi olsun canim Hamislerin duasi kabul olur iste Rabbim kimin duasini kabul edecegi belli olmaz helimiz birbirimize edelimki Aramizda hayir ve hikmet sahibi olan birinin hatrina versin ❤❤Hepinize nasip etsin insallah Allah herkes icin dua ediyorum kizlar ❤
Kuzum gördüm gibi ama silik cizgilere guvenmiyorum bikac gun sonra tekrar yap sen testiEki Görüntüle 2570439 Eki Görüntüle 2570439
Çok çok çok silik bi çizgi siz de görüyor musunuz ya ben gördüm eşim de gördü kafayı mı yedik biz aacaba
Kız didoş benim akşamdan beri adet olcam gibi agrim basladı erkenmi adet olcamki gögüslerimin acisı gectigi gün adet oluyorum ama daha geçmedi aciyor
Adete 3 gün var kuzum artık gecikmesini bekliyim varsa da sabah yok gibi görmüştüm de sonradan baktım çok çok silik gördüm gibi geldiKuzum gördüm gibi ama silik cizgilere guvenmiyorum bikac gun sonra tekrar yap sen testi
Belki de kuruma çizgisidirAdete 3 gün var kuzum artık gecikmesini bekliyim varsa da sabah yok gibi görmüştüm de sonradan baktım çok çok silik gördüm gibi geldi
Adete 3 gün var kuzum artık gecikmesini bekliyim varsa da sabah yok gibi görmüştüm de sonradan baktım çok çok silik gördüm gibi geldi
Aynn kura cizgisi oldugunu düşündüğüm icim guvenmiyorum dedim bekle canim gunum gecsin ozaman oylr tekrarlaBelki de kuruma çizgisidir
Tamam kuzucum öyle yapayım boşa umitlenmiyim şimdi olabilir mi peki sence ihtimal var mı kasık ağrısı var Adet olcak gibi belirtiler var aslındaAynn kura cizgisi oldugunu düşündüğüm icim guvenmiyorum dedim bekle canim gunum gecsin ozaman oylr tekrarla
Adet olcam gibi geliyor yaniTamam kuzucum öyle yapayım boşa umitlenmiyim şimdi olabilir mi peki sence ihtimal var mı kasık ağrısı var Adet olcak gibi belirtiler var aslında
Gunaydin kuzum işe gidicem simdiGünaydın kızlarr napıyorsunuz❤
Ihtinak herzaman vardirTamam kuzucum öyle yapayım boşa umitlenmiyim şimdi olabilir mi peki sence ihtimal var mı kasık ağrısı var Adet olcak gibi belirtiler var aslında
Kiz benimde 36 ciktiDido bu sabahta ateş 36.00 dı. Çatladı bittimi şimdi nasıl anlıcam bu olayı.pikten beri 36D1DEM R Rainbow3461
Benim bugün düştü ateşimGunaydin kuzum işe gidicem simdisrn napiyorsun
Ihtinak herzaman vardir
Kiz benimde 36 ciktiadete kadar devam et gecmistir yumurtlamadan zaten testte yapmistin.. Adete kadar ölç yükselip mi devam edicek duscekmi
Benim de eşim şehir dışına çıktığı için sadece pik saatinden 11 saat önce ilişki oldu.. Şansım az ama kafam rahat nedense nasılsa o küçücük sansla olmaz diye adetim saat kacta gelir acaba diye hesap yapıyorum bildiğinYok kuzum yumurtlama dönemini degerlnedirmedik malesef oyuzden umut yok ama piskolojik belirtiler var
Insallah kuzum ya biliyorum senin oyle oldu küçük e olsun insanın içinde umut oluyor işte bakalım bekleyip görcez artık ama bir daha aya daha sıkı çalışma inşallah olmadı diye üzmeyelim kendimizi çünkü 2020 bizim senemiz olcak inşallah hepimizinBenim de eşim şehir dışına çıktığı için sadece pik saatinden 11 saat önce ilişki oldu.. Şansım az ama kafam rahat nedense nasılsa o küçücük sansla olmaz diye adetim saat kacta gelir acaba diye hesap yapıyorum bildiğin
Cok gecmis olsun kuzum ya dikkat et kendine inşallah biran önce toparlarsınMalesef ki iyi olamadım çok kötü ateş titreme baş agrısı ve boğaz agrısı et dökntüsü yaşadmve eşim acilen götürdü iğne yaptılar ilaç yazdılar ama almadık söyledm ama gebelik düşündüğümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?