Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım cok yoruldum artık yaa

İnşallah canım cok yoruldum artık yaa
Valla bende aynı durumdayım ama elimizden hiç birşey gelmiyor inanki sabah wc girmeye bile korkuyorum adet gelecek diye her ay ayni şeyleri düşünmek yıpratıyor insanı kafanı başka birşeye de veremiyorsun rüyamda bile hep bunlarla uğraşıyorum sanki hayat durmuş gibi hissediyorum

Gunaydin kuzum işe gidicem simdi srn napiyorsun

Ihtinak herzaman vardir

Kiz benimde 36 cikti adete kadar devam et gecmistir yumurtlamadan zaten testte yapmistin.. Adete kadar ölç yükselip mi devam edicek duscekmi
Kuzum yavaş yavaş yükselmeye başlayacak artık regle kadar eğer düşmezse bebiş vardır büyük ihtimal
Sabah dedimki Allah Allah acaba yanlışmi ölçtüm. Bidaha ölçtüm 36.1 oldu.sonra ölçtüm 36.00
Normalde çatlama günü geçince eğer bebiş yoksa düşmesi lazım bugünden sonra dimi.

Gunaydin kuzum işe gidicem simdi srn napiyorsun

Ihtinak herzaman vardir

Kiz benimde 36 cikti adete kadar devam et gecmistir yumurtlamadan zaten testte yapmistin.. Adete kadar ölç yükselip mi devam edicek duscekmi
Kolay gelsin kuzum
Kahvalti yapicaktim bendee kociss mevlut varmis ona gitti

Sabah dedimki Allah Allah acaba yanlışmi ölçtüm. Bidaha ölçtüm 36.1 oldu.sonra ölçtüm 36.00
Normalde çatlama günü geçince eğer bebiş yoksa düşmesi lazım bugünden sonra dimi.
Ateş ölçümünr cokda güvenmemek lazım canim ya benim ateşim geçen ay yumurtlamadan sonra hep yüksek 37.2 37.00 diye devam etti adet günü birden düştü

Dün gece havuc kıt kıt yedim 2 tane gece gece yedim inşallah çatlamş ve sağlıklıdr inşallah

Geçmiş olsun canm. İnş cddi bşy yoktur. Bnmde bata 5 gün var daha erken öğrendim karnım belim ağrıyor korkuyorum bşy olursa die tutmazsa die
Canım seninki yolculuktan olmuştur gaz sancısıni zaten hem yol yapar hemde gebelikde de oluyor ama sen yinede en kısa zamanda git Dr ne olur ne olmaz

Geçmiş olsun canm. İnş cddi bşy yoktur. Bnmde bata 5 gün var daha erken öğrendim karnım belim ağrıyor korkuyorum bşy olursa die tutmazsa die
Kuzum bi test atmıstım 3 gün var bata benim de çok silik bir çizgi var senin nasıldı

İnsanlar sorunca burukluk oluyor bende bıktım artık sorulardan allahtan daha düşünmüyoruz dedim demeseydim nasıl olurdu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…