- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.961
Sırf bu sorular yüzünden kimseyi görmek hiç biryere gitmek istemiyorumİnsanlar sorunca burukluk oluyor bende bıktım artık sorulardan allahtan daha düşünmüyoruz dedim demeseydim nasıl olurdu acaba
Attım kuzum önceki sayfalarda kalmıştır tekrar atayım mı sana çok silik bir cizgiKuzum testine attınmi
3 gündür bende de gaz sancısı var iğne gibi batıyor bildiğinCanım seninki yolculuktan olmuştur gaz sancısıni zaten hem yol yapar hemde gebelikde de oluyor ama sen yinede en kısa zamanda git Dr ne olur ne olmaz
Darısı benim başıma
Benim bugün düştü ateşim
36.5 çıktı sabah
At bakayım kuzum görmedim benAttım kuzum önceki sayfalarda kalmıştır tekrar atayım mı sana çok silik bir cizgi
Bende kendı memleketime ve eşimin memleketine giderken hamile olarak gitsem diye dua ediyorum sömestr yaklaştı. Bi sürü insan soracak şimdi offf yaaSırf bu sorular yüzünden kimseyi görmek hiç biryere gitmek istemiyorum
Günaydın canımkız bu ateş ölcer bozukmu acaba diye düşünmüyor değilim
At bakayım kuzum görmedim ben
Gaz sancısıni oluyor gebelikde diyorlar batma bende de var canım bat kaç gün var3 gündür bende de gaz sancısı var iğne gibi batıyor bildiğin
Var gibi çok ama cokkk silik hemen mi çıktı okşa beklettin mi kuzu testi kuruma fln olmasin
Ovulasyona göre cumartesi bekliyorum adeti.. 8 gün gecti yumurtlamanın üstünden.. Dün bi arkadasa sordum burda gaz sancısı olmamıs hıcGaz sancısıni oluyor gebelikde diyorlar batma bende de var canım bat kaç gün var
Sen dünkini gördünmüOne lan nnnn bu nasıl bir ateş
Kuruma da olabilir kuzum aydınlıkta bakınca farkettim ben de gecikirse yaparım artık tekrar çok silik olunca yani çok da ümitlenmek istemiyorumVar gibi çok ama cokkk silik hemen mi çıktı okşa beklettin mi kuzu testi kuruma fln olmasin
Canim ben 2. Fotoda silik bi cizgi goruyorum
Herkes de olacak diye birşey yok herkesin bünyesi fark kuzum inşallah bebiş olmuştur yine de belirti arama kendinde vücudu dinledikçe otomatik olarak hissediyoruz az kalmış zatenOvulasyona göre cumartesi bekliyorum adeti.. 8 gün gecti yumurtlamanın üstünden.. Dün bi arkadasa sordum burda gaz sancısı olmamıs hıc
Aynen kuzum bekle seninde daha var çünkü günün bat geçerse yaparsın inşallah daha net görürüz allahin izniyleKuruma da olabilir kuzum aydınlıkta bakınca farkettim ben de gecikirse yaparım artık tekrar çok silik olunca yani çok da ümitlenmek istemiyorum
Senin ateş ölçer in bozulmuş kuzu ondan herhaldeSen dünkini gördünmü38 di
Canım çok silik var tebrik ederim inşallah vardır hemen kan ver
Kiz daha yeni aldik eczanedenSenin ateş ölçer in bozulmuş kuzu ondan herhaldegebelikde okdar yükselir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?