Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var gibi çok ama cokkk silik hemen mi çıktı okşa beklettin mi kuzu testi kuruma fln olmasin
Kuruma da olabilir kuzum aydınlıkta bakınca farkettim ben de gecikirse yaparım artık tekrar çok silik olunca yani çok da ümitlenmek istemiyorum

Ovulasyona göre cumartesi bekliyorum adeti.. 8 gün gecti yumurtlamanın üstünden.. Dün bi arkadasa sordum burda gaz sancısı olmamıs hıc
Herkes de olacak diye birşey yok herkesin bünyesi fark kuzum inşallah bebiş olmuştur yine de belirti arama kendinde vücudu dinledikçe otomatik olarak hissediyoruz az kalmış zaten

Kuruma da olabilir kuzum aydınlıkta bakınca farkettim ben de gecikirse yaparım artık tekrar çok silik olunca yani çok da ümitlenmek istemiyorum
Aynen kuzum bekle seninde daha var çünkü günün bat geçerse yaparsın inşallah daha net görürüz allahin izniyle

Sen dünkini gördünmü 38 di
Senin ateş ölçer in bozulmuş kuzu ondan herhalde gebelikde okdar yükselir mi acaba
[/QUOTE]
Kiz daha yeni aldik eczaneden bu kadar yükselebilir gebelikte ateş ama benimki gebelikten degil o ilginç menepoza giriyomdur belki

Senin ateş ölçer in bozulmuş kuzu ondan herhalde gebelikde okdar yükselir mi acaba
Kiz daha yeni aldik eczaneden bu kadar yükselebilir gebelikte ateş ama benimki gebelikten degil o ilginç menepoza giriyomdur belki
[/QUOTE]
Ahhahaha hahaha ne menepiozu onu çıkartma inşallah bebiştendir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…