- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #60.981
Ah onu saglam yasatti bana esimin koyundeki 1-2 kisi. İyi biliyorum o duyguyu. Olsun bebegim boklu bezini kapisina aticam o kadinin diye geciriyordum icimdenBende kendı memleketime ve eşimin memleketine giderken hamile olarak gitsem diye dua ediyorum sömestr yaklaştı. Bi sürü insan soracak şimdi offf yaa
Çok silik ama kuzum ya kuruma çizgisi falandır diye korkuyorum 3 gün var bataCanım çok silik var tebrik ederim inşallah vardır hemen kan ver
Canım inan benimki bundan da silikti ve erteai günü kan vermiştim beta 10 çıkmıştı inşallah sende hamişsindirÇok silik ama kuzum ya kuruma çizgisi falandır diye korkuyorum 3 gün var bata
Ahhahaha hahaha ne menepiozu onu çıkartma inşallah bebiştendir yaKiz daha yeni aldik eczanedenbu kadar yükselebilir gebelikte ateş ama benimki gebelikten degil o ilginç menepoza giriyomdur belki
İnsallah kuzum ya sabah göremedim yıkıldım böyle bi ışıkta bakınca gördüm ama kuruma da olabilir yaniAynen kuzum bekle seninde daha var çünkü günün bat geçerse yaparsın inşallah daha net görürüz allahin izniyle
Şnsallah kuzum ya hemen görmedim ama ben ışık yoktu çok sabah namazında yaptım sonra baktım gördüm kuruma da olabilir diye düşünüyorum o yüzden insallah vardırCanım inan benimki bundan da silikti ve erteai günü kan vermiştim beta 10 çıkmıştı inşallah sende hamişsindir
Erken yapıyoruz dayanamayıp üzüluyoruz keşke kan verebilsen poliklinik faln yokmu kuzu gidebileceğin acile faln gitsen istersenİnsallah kuzum ya sabah göremedim yıkıldım böyle bi ışıkta bakınca gördüm ama kuruma da olabilir yani
İki ihtimal var işte biri menepoz biride alet bozukAhhahaha hahaha ne menepiozu onu çıkartma inşallah bebiştendir ya
Gecikmesini bekliyim ya 3 gün kaldı şimdi gidip kan versem çıkmasa iyice sinir olurumErken yapıyoruz dayanamayıp üzüluyoruz keşke kan verebilsen poliklinik faln yokmu kuzu gidebileceğin acile faln gitsen istersen
Netlesmis olur ama sen bilirsin bekle canim ozmn benimde son 3 gün göğüsler taş oldu kesin ben olurum aynıyız seninle ben yapmadım bak üzüleyim diyeGecikmesini bekliyim ya 3 gün kaldı şimdi gidip kan versem çıkmasa iyice sinir olurum
Allah allah testimi yapsan acaba canim cokmu bata daha bebistrn o ateşler bebistrnİki ihtimal var işte biri menepoz biride alet bozukbak bunlarda bir kaç gün önceki ölçtüklerim
Kuzum benim normalde göğüslerim çok acır açım yok ama kasık ağrım var dün de hafif bulantım oldu gece de rüyamda çift çizgi gördüm ondan yaptımNetlesmis olur ama sen bilirsin bekle canim ozmn benimde son 3 gün göğüsler taş oldu kesin ben olurum aynıyız seninle ben yapmadım bak üzüleyim diye
Bat normalde 1 ocak ama yumurtlama iki gün geç oldu o yüzden 2-3 ocaga sarkabilir. Test mest yok unut onuAllah allah testimi yapsan acaba canim cokmu bata daha bebistrn o ateşler bebistrn
Ayyy kuzum geçen bende oyle rüyamda eşimle konuşuyordum tets alayım da geliyim test yapalim ı diyordu günün geçti ya diyorduKuzum benim normalde göğüslerim çok acır açım yok ama kasık ağrım var dün de hafif bulantım oldu gece de rüyamda çift çizgi gördüm ondan yaptımyoksa yapmazdım
Aynen ya kalktım hemen test yaptım sonra önce görmedim işte belki de kuruma çizgisi bi sinirlendim yattım geri yattım sabah tekrar bi bakayım dedim camdan dışarı falan tuttum farkettimAyyy kuzum geçen bende oyle rüyamda eşimle konuşuyordum tets alayım da geliyim test yapalim ı diyordu günün geçti ya diyordubilinç altı bizi öldürecek
Aynı seninle bak benim bat 1 ocak bugünde pazar test alır yapardın yarın alda yapsana kuzu varsa var yoksa yok yani ne yapalimBat normalde 1 ocak ama yumurtlama iki gün geç oldu o yüzden 2-3 ocaga sarkabilir. Test mest yok unut onuben kendim testim zaten yok diyosam yoktur
Insallah kuzum inşallah vardır bebiş kuruma olma ıhtımalide var çünküAynen ya kalktım hemen test yaptım sonra önce görmedim işte belki de kuruma çizgisi bi sinirlendim yattım geri yattım sabah tekrar bi bakayım dedim camdan dışarı falan tuttum farkettim
Iki kere hemdeDaha önce pozitifmiydi kuzum
Ovulasyon dogru çıkmiyorki. Testim var zaten ama yapmam benim adam yıllık izinde devamlı yanımda onun yanında yapmam adam umutlaniyor. tek çizgiyi görünce benden beter yıkılıyor hiç o strese girmem adet geçmeden ki oda geçmez zaten gelir. 3 gündür iç çamasirı giymeden yatıyorum memiktolar acıyor yani gelcem ben diyorAynı seninle bak benim bat 1 ocak bugünde pazar test alır yapardın yarın alda yapsana kuzu varsa var yoksa yok yani ne yapalimovu yapsan ona bakarız olmazmi lütfenn n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?