Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kendı memleketime ve eşimin memleketine giderken hamile olarak gitsem diye dua ediyorum sömestr yaklaştı. Bi sürü insan soracak şimdi offf yaa
Ah onu saglam yasatti bana esimin koyundeki 1-2 kisi. İyi biliyorum o duyguyu. Olsun bebegim boklu bezini kapisina aticam o kadinin diye geciriyordum icimden

Günaydın canım kız bu ateş ölcer bozukmu acaba diye düşünmüyor değilim
[/QUOTE]
Canım benimde geçen ateşim böyle çıktı doğrudur bence

Kiz daha yeni aldik eczaneden bu kadar yükselebilir gebelikte ateş ama benimki gebelikten degil o ilginç menepoza giriyomdur belki
Ahhahaha hahaha ne menepiozu onu çıkartma inşallah bebiştendir ya
[/QUOTE]
İki ihtimal var işte biri menepoz biride alet bozuk bak bunlarda bir kaç gün önceki ölçtüklerim

Eklentiler

• 20191229_122912.webp
    20 KB · Görüntüleme: 23
Canım inan benimki bundan da silikti ve erteai günü kan vermiştim beta 10 çıkmıştı inşallah sende hamişsindir
Şnsallah kuzum ya hemen görmedim ama ben ışık yoktu çok sabah namazında yaptım sonra baktım gördüm kuruma da olabilir diye düşünüyorum o yüzden insallah vardır

Ahhahaha hahaha ne menepiozu onu çıkartma inşallah bebiştendir ya
İki ihtimal var işte biri menepoz biride alet bozuk bak bunlarda bir kaç gün önceki ölçtüklerim
[/QUOTE]
Allah allah testimi yapsan acaba canim cokmu bata daha bebistrn o ateşler bebistrn

Allah allah testimi yapsan acaba canim cokmu bata daha bebistrn o ateşler bebistrn
[/QUOTE]
Bat normalde 1 ocak ama yumurtlama iki gün geç oldu o yüzden 2-3 ocaga sarkabilir. Test mest yok unut onu ben kendim testim zaten yok diyosam yoktur

Netlesmis olur ama sen bilirsin bekle canim ozmn benimde son 3 gün göğüsler taş oldu kesin ben olurum aynıyız seninle ben yapmadım bak üzüleyim diye
Kuzum benim normalde göğüslerim çok acır açım yok ama kasık ağrım var dün de hafif bulantım oldu gece de rüyamda çift çizgi gördüm ondan yaptım yoksa yapmazdım

Bat normalde 1 ocak ama yumurtlama iki gün geç oldu o yüzden 2-3 ocaga sarkabilir. Test mest yok unut onu ben kendim testim zaten yok diyosam yoktur
[/QUOTE]
Aynı seninle bak benim bat 1 ocak bugünde pazar test alır yapardın yarın alda yapsana kuzu varsa var yoksa yok yani ne yapalim ovu yapsan ona bakarız olmazmi lütfenn n

Kuzum benim normalde göğüslerim çok acır açım yok ama kasık ağrım var dün de hafif bulantım oldu gece de rüyamda çift çizgi gördüm ondan yaptım yoksa yapmazdım
Ayyy kuzum geçen bende oyle rüyamda eşimle konuşuyordum tets alayım da geliyim test yapalim ı diyordu günün geçti ya diyordu bilinç altı bizi öldürecek

Ayyy kuzum geçen bende oyle rüyamda eşimle konuşuyordum tets alayım da geliyim test yapalim ı diyordu günün geçti ya diyordu bilinç altı bizi öldürecek
Aynen ya kalktım hemen test yaptım sonra önce görmedim işte belki de kuruma çizgisi bi sinirlendim yattım geri yattım sabah tekrar bi bakayım dedim camdan dışarı falan tuttum farkettim

Aynı seninle bak benim bat 1 ocak bugünde pazar test alır yapardın yarın alda yapsana kuzu varsa var yoksa yok yani ne yapalim ovu yapsan ona bakarız olmazmi lütfenn n
[/QUOTE]
Ovulasyon dogru çıkmiyorki. Testim var zaten ama yapmam benim adam yıllık izinde devamlı yanımda onun yanında yapmam adam umutlaniyor. tek çizgiyi görünce benden beter yıkılıyor hiç o strese girmem adet geçmeden ki oda geçmez zaten gelir. 3 gündür iç çamasirı giymeden yatıyorum memiktolar acıyor yani gelcem ben diyor

Aynen ya kalktım hemen test yaptım sonra önce görmedim işte belki de kuruma çizgisi bi sinirlendim yattım geri yattım sabah tekrar bi bakayım dedim camdan dışarı falan tuttum farkettim
Insallah kuzum inşallah vardır bebiş kuruma olma ıhtımalide var çünkü

Ovulasyon dogru çıkmiyorki. Testim var zaten ama yapmam benim adam yıllık izinde devamlı yanımda onun yanında yapmam adam umutlaniyor. tek çizgiyi görünce benden beter yıkılıyor hiç o strese girmem adet geçmeden ki oda geçmez zaten gelir. 3 gündür iç çamasirı giymeden yatıyorum memiktolar acıyor yani gelcem ben diyor
[/QUOTE]
Benimde agriyor memiktolar bu sefer çok değişik agriyor karnımda agriyor geliyor gidiyor kiz gizlici wc de yapsana testi allah aşkına oraya da gelecek. Halı yok ya hadi ben varsa çıkar zaten kalk hadi yap bak cif çizgi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…