Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde agriyor memiktolar bu sefer çok değişik agriyor karnımda agriyor geliyor gidiyor kiz gizlici wc de yapsana testi allah aşkına oraya da gelecek. Halı yok ya hadi ben varsa çıkar zaten kalk hadi yap bak cif çizgi olacak
[/QUOTE]
Yok yapmam bana güvenmiyonmu kiz yok diyom ya

[/QUOTE]
Ahhahahahahaha yaaaa sende benden inatsin arkadaş dünyanın sonu değil ya

Benim bugün düştü ateşim
36.5 çıktı sabah
Seninki hep yuksek gider son gun duserdi dimi
Sabah dedimki Allah Allah acaba yanlışmi ölçtüm. Bidaha ölçtüm 36.1 oldu.sonra ölçtüm 36.00
Normalde çatlama günü geçince eğer bebiş yoksa düşmesi lazım bugünden sonra dimi.
Kuzum. Catlamadan sonra ates yuksek devam eder vucuda progrestan hormonu salgilansigi icin onemli olan adete yakin ne olucagi bazilari adete dogru yavas yavas duser atesi bazilarinda adet gunu birden dibe vurur ates..

Günaydın canım kız bu ateş ölcer bozukmu acaba diye düşünmüyor değilim
[/QUOTE]
Bos umut vermek istemiyorum aammaaa velakin senin bu ates beni cok düşündürüyor

[/QUOTE]
Aynen canım benimki hep yüksek devam edip adet günü düşerdi bu sefer düşmeye başladı

Ahhahahahahaha yaaaa sende benden inatsin arkadaş dünyanın sonu değil ya
[/QUOTE]
Boşu boşuna strese gircem ne gerek var sabah 7 de uyuyabildim uykumu alamadim ben tekrar uyuyom kalkınca gelirim sayfaya

[/QUOTE]
Benide ateş ölcer bozuk galiba yada bozuk degilse ben menepoza giriyom bu kadar hararet yaptigıma göre

Kiz yumurtan catlamiyomu sen niye havuc yedin

Aynen canım benimki hep yüksek devam edip adet günü düşerdi bu sefer düşmeye başladı
Benide ay insallah gusel haberler aliriz s
[/QUOTE]
Ateş di ovu du gebelik testiyidi ayyy ne zor ya allahım duy sesimizi yukumuzu hafiflet ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…