- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.001
Aynen kuzum ondan umitlenmeyim de varsa sevinirim insallahInsallah kuzum inşallah vardır bebiş kuruma olma ıhtımalide var çünkü
Benimde agriyor memiktolar bu sefer çok değişik agriyor karnımda agriyor geliyor gidiyor kiz gizlici wc de yapsana testi allah aşkına oraya da gelecek. Halı yok ya hadi ben varsa çıkar zaten kalk hadi yap bak cif çizgi olacakOvulasyon dogru çıkmiyorki. Testim var zaten ama yapmam benim adam yıllık izinde devamlı yanımda onun yanında yapmam adam umutlaniyor. tek çizgiyi görünce benden beter yıkılıyor hiç o strese girmem adet geçmeden ki oda geçmez zaten gelir. 3 gündür iç çamasirı giymeden yatıyorum memiktolar acıyor yani gelcem ben diyor
Insalh kuzum beraber yapalim birdahki tetsi bekleyelim inşallah günümüz gecerseAynen kuzum ondan umitlenmeyim de varsa sevinirim insallah
Yok yapmam bana güvenmiyonmu kiz yok diyom yaBenimde agriyor memiktolar bu sefer çok değişik agriyor karnımda agriyor geliyor gidiyor kiz gizlici wc de yapsana testi allah aşkına oraya da gelecek. Halı yok ya hadi ben varsa çıkar zaten kalk hadi yap bak cif çizgi olacak
Tamam kuzum insallah ne zaman yapacaksın senInsalh kuzum beraber yapalim birdahki tetsi bekleyelim inşallah günümüz gecerse
Endokronolojiye de gittim kaç defa ayni şeyi söylediAllah Allah ben gidince bakalım ne diyecekler dahiliye haricinde başka bölüm gördü mu seni
Kadın doğum doktoruna da söyledim gösterdim sonucu o da tsh normal bu çok önemli değil dedi.Allah Allah ben gidince bakalım ne diyecekler dahiliye haricinde başka bölüm gördü mu seni
Hiç öyle bir şey düşünme bile kuzm ismi azam okuGeçmiş olsun canm. İnş cddi bşy yoktur. Bnmde bata 5 gün var daha erken öğrendim karnım belim ağrıyor korkuyorum bşy olursa die tutmazsa die
Seninki hep yuksek gider son gun duserdi dimi
Benim bugün düştü ateşim
36.5 çıktı sabah
Kuzum. Catlamadan sonra ates yuksek devam eder vucuda progrestan hormonu salgilansigi icin onemli olan adete yakin ne olucagi bazilari adete dogru yavas yavas duser atesi bazilarinda adet gunu birden dibe vurur ates..Sabah dedimki Allah Allah acaba yanlışmi ölçtüm. Bidaha ölçtüm 36.1 oldu.sonra ölçtüm 36.00
Normalde çatlama günü geçince eğer bebiş yoksa düşmesi lazım bugünden sonra dimi.
Bos umut vermek istemiyorum aammaaa velakin senin bu ates beni cok düşündürüyorSeninki hep yuksek gider son gun duserdi dimi
Kuzum. Catlamadan sonra ates yuksek devam eder vucuda progrestan hormonu salgilansigi icin onemli olan adete yakin ne olucagi bazilari adete dogru yavas yavas duser atesi bazilarinda adet gunu birden dibe vurur ates..
Günaydın canımkız bu ateş ölcer bozukmu acaba diye düşünmüyor değilim
AhhahahahahahaYok yapmam bana güvenmiyonmu kiz yok diyom ya
Amin kuzumİnşaAllahh kuzm senin ismin ney bn öyle itam edeyim
Kiz yumurtan catlamiyomu sen niye havuc yedin
Aynen canım benimki hep yüksek devam edip adet günü düşerdi bu sefer düşmeye başladıBos umut vermek istemiyorum aammaaa velakin senin bu ates beni cok düşündürüyor
Canım benim grafik böyle dün 36.1 'di bugün 35.8Kuzum yavaş yavaş yükselmeye başlayacak artık regle kadar eğer düşmezse bebiş vardır büyük ihtimal❤
Canım bende yılbaşından dolayı eşi evde oluyor carsamba yapam perşembe yaparım eğer gelen giden olmazsaTamam kuzum insallah ne zaman yapacaksın sen
Kan ver kuzum garanti olur testin resimlerini atarmısin bakalım bidahaIki kere hemde
Bos umut vermek istemiyorum aammaaa velakin senin bu ates beni cok düşündürüyorSeninki hep yuksek gider son gun duserdi dimi
Kuzum. Catlamadan sonra ates yuksek devam eder vucuda progrestan hormonu salgilansigi icin onemli olan adete yakin ne olucagi bazilari adete dogru yavas yavas duser atesi bazilarinda adet gunu birden dibe vurur ates..
Günaydın canımkız bu ateş ölcer bozukmu acaba diye düşünmüyor değilim
Benide ay insallah gusel haberler aliriz sKiz yumurtan catlamiyomu sen niye havuc yedin
Aynen canım benimki hep yüksek devam edip adet günü düşerdi bu sefer düşmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?