Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim grafik böyle dün 36.1 'di bugün 35.8
Kuzum bende anlamadım bu ay benimkide çıldırdı 36.3 e düşmüş bak atayım not defterine yazmıştım
19 u 36.2
20 si 36.2
21 i 36.3
22 si 36.1
23 u 36.1
24 u 36.3
25 i 36.3 yumurtlama gunu
26 si 36.4 çatlama günü
27 si 36.3
28 i 36.4
29 u 36.3

Bos umut vermek istemiyorum aammaaa velakin senin bu ates beni cok düşündürüyor
Benide ateş ölcer bozuk galiba yada bozuk degilse ben menepoza giriyom bu kadar hararet yaptigıma göre
[/QUOTE]
Yok la ne menepozu adam okadar para vermis almis ne bozugu
Benide ay insallah gusel haberler aliriz s
Ateş di ovu du gebelik testiyidi ayyy ne zor ya allahım duy sesimizi yukumuzu hafiflet ne olur
[/QUOTE]
Amin insallah kuzum ya su 2020de bizimde yuzumuz gülsün insallah

Kizlar az önce lavaboya gittim iccamasirimda beyaz kivamli bi akinti vardi ilk defa gordum boyle yumurtlamada gecti
Sefaf değil demi beyaz kıvamlı yumurtlam bittiğini gösteriyor galiba Didem bu ay benimde öyle catlamadan sonra akıntı oldu iki gün benimki yapışkan sarı gibi de krem rengi gibiydi ama

Benide ateş ölcer bozuk galiba yada bozuk degilse ben menepoza giriyom bu kadar hararet yaptigıma göre
Yok la ne menepozu adam okadar para vermis almis ne bozugu

Ateş di ovu du gebelik testiyidi ayyy ne zor ya allahım duy sesimizi yukumuzu hafiflet ne olur
[/QUOTE]
Amin insallah kuzum ya su 2020de bizimde yuzumuz gülsün insallah
[/QUOTE]
Aminnnn inşallah tek dileğim bu hepimiz adına

Senin kesin yumurtlayıp çatladığını da biliyoruz. Demek ki her ay aynı şekilde fırlamayabiliyor ateş. Hani bilmesem yumurtlama olmadı mı diyeceğim yani

Sefaf değil demi beyaz kıvamlı yumurtlam bittiğini gösteriyor galiba Didem bu ay benimde öyle catlamadan sonra akıntı oldu iki gün benimki yapışkan sarı gibi de krem rengi gibiydi ama
Catlamanin ustunden 3 gun gecti kuzu benim boyle kivamli akintim hic olmaz sasirdim yumurtlamada bile olmaz boyle /: bildigim beyazdi kivamli iccamaassirimda gördüm kokmuyodu da

Senin kesin yumurtlayıp çatladığını da biliyoruz. Demek ki her ay aynı şekilde fırlamayabiliyor ateş. Hani bilmesem yumurtlama olmadı mı diyeceğim yani
Aynen kuzum ultrasonlada takip ettirdim hani olduğunu biliyorum ama anlamadım ben bi netten araştırıp yazayım

Catlamanin ustunden 3 gun gecti kuzu benim boyle kivamli akintim hic olmaz sasirdim yumurtlamada bile olmaz boyle /: bildigim beyazdi kivamli iccamaassirimda gördüm kokmuyodu da
İyi birseydir herhalde dido mereka etme Dr akıntınız olmazsa korkun diyor herzmn

nurchun
Canim ben implantasyondan bahsetmiyorum, evet ben demistim yerlesmede isi duser diye ama ben dollenmeyi soruyorum. Yerlesmede isi ayni gun duser ve ayni gun icinde cikar.

Benim isi olcumlerinden elde ettigim veriler cok tutarli. Mesela bu isi olcumu sayesinde gecen ay 4 gun onceden anladim hamile olmadigimi. Isim o kadar duzenli artiyordu ki dusmeye baslayinca hemen anladim hemde kesin bir sekilde.

Bu ay bazi farkliliklar var isi olcumlerimde, isim biraz daha yavas artiyor ve yumurtlamadan sonraki 2. gun isim tekrar dustu, halbuki yumurtlama sonrasi surekli artmasi lazim, bu yerlesme olamaz cunku yerlesme yumurtlama sonrasi 6-10. gunlerde oluyor ama bu isi dususu yumurtlamamdan sonra 2. gun oldu. Benim isim o kadar duzenli artiyor ki, bu isi dususunun bir anlami olmali diye dusunuyorum.
Bunu buldum kuzum

Daha cok da itimat etmiyorum ateşe ya. Bakalım bir anlamı olacak mi bu düşüşün hem bakam yarın kaç çıkacak

Daha cok da itimat etmiyorum ateşe ya. Bakalım bir anlamı olacak mi bu düşüşün hem bakam yarın kaç çıkacak
Aynen kuzum bende etmiyorum artık kafam karıştı bide yanlıs yazmışım tabloyu 24 yumurtlama 25 catlamaydi kuzum yumurtlama ve çatlama ateş aynıydı daha reglimizede var bekleyip gorucez
Uyuyup uyanınca tekrar ölçtüm ozamanda 36.9 cıktı başlıcam ateşine ya olcmuom daha

Insallah oyledir kuzum
Sasirdim hic görmedim boyle kivamli akinti
Kız dido benimde dün ve bugün akintim var iç çamaşırım beyazlaşmış koku yok sulu hafif kremsi bi akıntı sennsoyleyince yazayım dedim belirti aramicam dedimcunku bu ay hayır olsun inşallah kız

Kız dido benimde dün ve bugün akintim var iç çamaşırım beyazlaşmış koku yok sulu hafif kremsi bi akıntı sennsoyleyince yazayım dedim belirti aramicam dedimcunku bu ay hayır olsun inşallah kız
Cunku bu ay senin bebiş oldu gibime geliyor oyuzdendir senin akintilarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…