- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.021
Kuzum bende anlamadım bu ay benimkide çıldırdı 36.3 e düşmüş bak atayım not defterine yazmıştımCanım benim grafik böyle dün 36.1 'di bugün 35.8
Olmazsam beklerim kuzumCanım bende yılbaşından dolayı eşi evde oluyor carsamba yapam perşembe yaparım eğer gelen giden olmazsasen geç olur dersen yaparsın benden önce bekleyemem dersen
Boşu boşuna strese gircem ne gerek varAhhahahahahahayaaaa sende benden inatsin arkadaş dünyanın sonu değil ya
BenideBos umut vermek istemiyorum aammaaa velakin senin bu ates beni cok düşündürüyor
Ateş di ovu du gebelik testiyidi ayyy ne zor ya allahım duy sesimizi yukumuzu hafiflet ne olurBenide ay insallah gusel haberler aliriz s
Sefaf değil demi beyaz kıvamlı yumurtlam bittiğini gösteriyor galiba Didem bu ay benimde öyle catlamadan sonra akıntı oldu iki gün benimki yapışkan sarı gibi de krem rengi gibiydi amaKizlar az önce lavaboya gittim iccamasirimda beyaz kivamli bi akinti vardiilk defa gordum boyle yumurtlamada gecti
Yok la ne menepozuBenideateş ölcer bozuk galiba yada bozuk degilse ben menepoza giriyom bu kadar hararet yaptigıma göre
Senin kesin yumurtlayıp çatladığını da biliyoruz. Demek ki her ay aynı şekilde fırlamayabiliyor ateş. Hani bilmesem yumurtlama olmadı mı diyeceğim yaniKuzum bende anlamadım bu ay benimkide çıldırdı 36.3 e düşmüş bak atayım not defterine yazmıştım
19 u 36.2
20 si 36.2
21 i 36.3
22 si 36.1
23 u 36.1
24 u 36.3
25 i 36.3 yumurtlama gunu
26 si 36.4 çatlama günü
27 si 36.3
28 i 36.4
29 u 36.3
Catlamanin ustunden 3 gun gecti kuzu benim boyle kivamli akintim hic olmaz sasirdim yumurtlamada bile olmaz boyle /: bildigim beyazdi kivamli iccamaassirimda gördüm kokmuyodu daSefaf değil demi beyaz kıvamlı yumurtlam bittiğini gösteriyor galiba Didem bu ay benimde öyle catlamadan sonra akıntı oldu iki gün benimki yapışkan sarı gibi de krem rengi gibiydi ama
Aynen kuzum ultrasonlada takip ettirdim hani olduğunu biliyorum ama anlamadım ben bi netten araştırıp yazayımSenin kesin yumurtlayıp çatladığını da biliyoruz. Demek ki her ay aynı şekilde fırlamayabiliyor ateş. Hani bilmesem yumurtlama olmadı mı diyeceğim yani
İyi birseydir herhalde dido mereka etme Dr akıntınız olmazsa korkun diyor herzmnCatlamanin ustunden 3 gun gecti kuzu benim boyle kivamli akintim hic olmaz sasirdim yumurtlamada bile olmaz boyle /: bildigim beyazdi kivamli iccamaassirimda gördüm kokmuyodu da
Tmm kuzuAynen kuzum ultrasonlada takip ettirdim hani olduğunu biliyorum ama anlamadım ben bi netten araştırıp yazayım
Daha cok da itimat etmiyorum ateşe ya. Bakalım bir anlamı olacak mi bu düşüşün hem bakam yarın kaç çıkacaknurchun
Canim ben implantasyondan bahsetmiyorum, evet ben demistim yerlesmede isi duser diye ama ben dollenmeyi soruyorum. Yerlesmede isi ayni gun duser ve ayni gun icinde cikar.
Benim isi olcumlerinden elde ettigim veriler cok tutarli. Mesela bu isi olcumu sayesinde gecen ay 4 gun onceden anladim hamile olmadigimi. Isim o kadar duzenli artiyordu ki dusmeye baslayinca hemen anladim hemde kesin bir sekilde.
Bu ay bazi farkliliklar var isi olcumlerimde, isim biraz daha yavas artiyor ve yumurtlamadan sonraki 2. gun isim tekrar dustu, halbuki yumurtlama sonrasi surekli artmasi lazim, bu yerlesme olamaz cunku yerlesme yumurtlama sonrasi 6-10. gunlerde oluyor ama bu isi dususu yumurtlamamdan sonra 2. gun oldu. Benim isim o kadar duzenli artiyor ki, bu isi dususunun bir anlami olmali diye dusunuyorum.
Bunu buldum kuzum
Insallah oyledir kuzumİyi birseydir herhalde dido mereka etme Dr akıntınız olmazsa korkun diyor herzmn
Aynen kuzum bende etmiyorum artık kafam karıştı bide yanlıs yazmışım tabloyu 24 yumurtlama 25 catlamaydi kuzum yumurtlama ve çatlama ateş aynıydı daha reglimizede var bekleyip gorucezDaha cok da itimat etmiyorum ateşe ya. Bakalım bir anlamı olacak mi bu düşüşün hem bakam yarın kaç çıkacak
Hayırlısı olsun kuzum artık beklıcezHerkes de olacak diye birşey yok herkesin bünyesi fark kuzum inşallah bebiş olmuştur yine de belirti arama kendinde vücudu dinledikçe otomatik olarak hissediyoruz az kalmış zaten
Kız dido benimde dün ve bugün akintim var iç çamaşırım beyazlaşmış koku yok sulu hafif kremsi bi akıntı sennsoyleyince yazayım dedim belirti aramicam dedimcunku bu ayInsallah oyledir kuzum
Sasirdim hic görmedim boyle kivamli akinti
Belkide doğrusu budur bunu duymak bile sevindirdi beni biliyor musunEndokronolojiye de gittim kaç defa ayni şeyi söyledi
Bebiştendir inşallahInsallah oyledir kuzum
Sasirdim hic görmedim boyle kivamli akinti
Cunku bu ay senin bebiş oldu gibime geliyor oyuzdendir senin akintilarinKız dido benimde dün ve bugün akintim var iç çamaşırım beyazlaşmış koku yok sulu hafif kremsi bi akıntı sennsoyleyince yazayım dedim belirti aramicam dedimcunku bu ayhayır olsun inşallah kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?