Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız dido benimde dün ve bugün akintim var iç çamaşırım beyazlaşmış koku yok sulu hafif kremsi bi akıntı sennsoyleyince yazayım dedim belirti aramicam dedimcunku bu ay hayır olsun inşallah kız
Ben yumurtlamada islaklik hisediyorum normalde sadece ilk defa bildigin iccamasirima gelmis kivamli beyazdi hayrolsun bakalim nolcak

Kuzu azicik nefes alıp ölçsen o zaman bile değişiyor ateş ya. Bakalım hayırlısı artık inşallah olmuştur bu ay. Bir sürü hamile haberi alırız inşallah yeni ayda

Ben yumurtlamada islaklik hisediyorum normalde sadece ilk defa bildigin iccamasirima gelmis kivamli beyazdi hayrolsun bakalim nolcak
Ben uzayan akinti görmesemde sulu akinti oluyor yumurtlamada yumurtlamadan sonra kıvamlı krem beyaz arası bir akinti her ay oluyor bende gecen ay yumurtlamadan sonra bembeyaz pütürlü akinti gördüm iki gün mantar sandım korktum ama kaşıntı koku yoktu. Iki gün sonrada düzeldi dedim güzel.bir şey olur belki ama adet oldum

Bakalim canim ben ilk defa oluyo yumurtlamada bile boyle kivamli akintim olmaz sadece islaklik hisederim görünce sasirdim biraz

Şnsallah kuzum ya hemen görmedim ama ben ışık yoktu çok sabah namazında yaptım sonra baktım gördüm kuruma da olabilir diye düşünüyorum o yüzden insallah vardır
İnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsun

Şnsallah kuzum ya hemen görmedim ama ben ışık yoktu çok sabah namazında yaptım sonra baktım gördüm kuruma da olabilir diye düşünüyorum o yüzden insallah vardır
İnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsun

Benide ay insallah gusel haberler aliriz s
Yok kuzm catlyor ama sağlıklı olsn diye
[/QUOTE]
Catliyosa kendisi zatem yeme bence kuzum yumurta iyice gelisip buyup kendisi catlasin erken catlamasi da iyi olmayabilir benim mesela 2 gun pik oldu 3. Gun çatladı yani yumurtam iyice gelisti ve oyle catladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…