- 12 Nisan 2019
- 24.225
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.041
Ahhh ahh hiç sormaAh onu saglam yasatti bana esimin koyundeki 1-2 kisi. İyi biliyorum o duyguyu. Olsun bebegim boklu bezini kapisina aticam o kadinin diye geciriyordum icimden
Ben yumurtlamada islaklik hisediyorum normalde sadece ilk defa bildigin iccamasirima gelmis kivamli beyazdiKız dido benimde dün ve bugün akintim var iç çamaşırım beyazlaşmış koku yok sulu hafif kremsi bi akıntı sennsoyleyince yazayım dedim belirti aramicam dedimcunku bu ayhayır olsun inşallah kız
Kuzu azicik nefes alıp ölçsen o zaman bile değişiyor ateş ya. Bakalım hayırlısı artık inşallah olmuştur bu ay. Bir sürü hamile haberi alırız inşallah yeni aydaAynen kuzum bende etmiyorum artık kafam karıştı bide yanlıs yazmışım tabloyu 24 yumurtlama 25 catlamaydi kuzum yumurtlama ve çatlama ateş aynıydı daha reglimizede var bekleyip gorucez
Uyuyup uyanınca tekrar ölçtüm ozamanda 36.9 cıktı başlıcam ateşine ya olcmuom daha
Ben uzayan akinti görmesemde sulu akinti oluyor yumurtlamada yumurtlamadan sonra kıvamlı krem beyaz arası bir akinti her ay oluyor bende gecen ay yumurtlamadan sonra bembeyaz pütürlü akinti gördüm iki gün mantar sandım korktum ama kaşıntı koku yoktu. Iki gün sonrada düzeldi dedim güzel.bir şey olur belki ama adet oldumBen yumurtlamada islaklik hisediyorum normalde sadece ilk defa bildigin iccamasirima gelmis kivamli beyazdihayrolsun bakalim nolcak
Bakalim canim ben ilk defa oluyo yumurtlamada bile boyle kivamli akintim olmaz sadece islaklik hisederim görünce sasirdim birazBen uzayan akinti görmesemde sulu akinti oluyor yumurtlamada yumurtlamadan sonra kıvamlı krem beyaz arası bir akinti her ay oluyor bende gecen ay yumurtlamadan sonra bembeyaz pütürlü akinti gördüm iki gün mantar sandım korktum ama kaşıntı koku yoktu. Iki gün sonrada düzeldi dedim güzel.bir şey olur belki ama adet oldum
Hayır daha olmadım ama sonucum negatifOldunmu
Sanki kendileri kalmislar Allah vermeseydi nah kalirdiniz demek var onlaraAhhh ahh hiç sormabi de ben evlenir evlenmez hamile kaldım diyenler nispet yapanlar sinirim bozuluyor ya
Hayır olsun inşalalh kuzuBakalim canim ben ilk defa oluyo yumurtlamada bile boyle kivamli akintim olmaz sadece islaklik hisederim görünce sasirdim biraz
aynenSanki kendileri kalmislar Allah vermeseydi nah kalirdiniz demek var onlara
İnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsunŞnsallah kuzum ya hemen görmedim ama ben ışık yoktu çok sabah namazında yaptım sonra baktım gördüm kuruma da olabilir diye düşünüyorum o yüzden insallah vardır
Aynen sanki kendilerinin marifetiymiş gibi.. İnsanlar çok düşüncesiz yaaSanki kendileri kalmislar Allah vermeseydi nah kalirdiniz demek var onlara
İnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsunŞnsallah kuzum ya hemen görmedim ama ben ışık yoktu çok sabah namazında yaptım sonra baktım gördüm kuruma da olabilir diye düşünüyorum o yüzden insallah vardır
İlknurm bnmde adım zehraAmin kuzum❤ilknur adım
Darısı bize inşallah o duyguyu yaşar mıyım ben de tepkim nasıl olur hayal edemiyorum bileİnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsun♥
Benide ay insallah gusel haberler aliriz sKiz yumurtan catlamiyomu sen niye havuc yedin
Aynen canım benimki hep yüksek devam edip adet günü düşerdi bu sefer düşmeye başladı
Allah islah etsin ve oyle insanlardan uzak tutsun biziAynen sanki kendilerinin marifetiymiş gibi.. İnsanlar çok düşüncesiz yaa
Yok kuzm catlyor ama sağlıklı olsn diyeBenide ay insallah gusel haberler aliriz s
Canım Allahım hepinize o duyguyu yaşatsın inşallah eni sonu birgün olur inşallahDarısı bize inşallah o duyguyu yaşar mıyım ben de tepkim nasıl olur hayal edemiyorum bile
İnşaAllahh gebelk habercisidrKizlar az önce lavaboya gittim iccamasirimda beyaz kivamli bi akinti vardiilk defa gordum boyle yumurtlamada gecti
Insallah kuzumda daha catlamadan 3 gun felan gectiİnşaAllahh gebelk habercisidr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?