Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzm catlyor ama sağlıklı olsn diye
Catliyosa kendisi zatem yeme bence kuzum yumurta iyice gelisip buyup kendisi catlasin erken catlamasi da iyi olmayabilir benim mesela 2 gun pik oldu 3. Gun çatladı yani yumurtam iyice gelisti ve oyle catladi
[/QUOTE] kuzm bn bu ay ameliyat oldm ya ondan sağlıklı olsn diye zaten olması gerekenden g catladı herhalde ameliyat yüzünden dün sordm birileri havuc dediler bnde aldm yedm yemiyiim o zmqm

Catliyosa kendisi zatem yeme bence kuzum yumurta iyice gelisip buyup kendisi catlasin erken catlamasi da iyi olmayabilir benim mesela 2 gun pik oldu 3. Gun çatladı yani yumurtam iyice gelisti ve oyle catladi
kuzm bn bu ay ameliyat oldm ya ondan sağlıklı olsn diye zaten olması gerekenden g catladı herhalde ameliyat yüzünden dün sordm birileri havuc dediler bnde aldm yedm yemiyiim o zmqm
[/QUOTE]
Kendisi catliyosa yeme kuzum yumurtanin iyice buyup catlamasi cok daha iyi dollenebilmesi icim belli bi buyukluge gelmesi gerekiyo ya

İnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsun
Amin kuzum ya insallah gördün ama dimi çizgiyi ben kafayı mı yedim adaba dedim garipten çizgiler mi görüyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…