- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.061
Catliyosa kendisi zatem yeme bence kuzum yumurta iyice gelisip buyup kendisi catlasin erken catlamasi da iyi olmayabilir benim mesela 2 gun pik oldu 3. Gun çatladı yani yumurtam iyice gelisti ve oyle catladiYok kuzm catlyor ama sağlıklı olsn diye
Orası hiç belli olmaz cancağızımInsallah kuzumda daha catlamadan 3 gun felan gectibukadar erken olmaz
kuzm bn bu ay ameliyat oldm ya ondan sağlıklı olsn diye zaten olması gerekenden g catladı herhalde ameliyat yüzünden dün sordm birileri havuc dediler bnde aldm yedmCatliyosa kendisi zatem yeme bence kuzum yumurta iyice gelisip buyup kendisi catlasin erken catlamasi da iyi olmayabilir benim mesela 2 gun pik oldu 3. Gun çatladı yani yumurtam iyice gelisti ve oyle catladi
Aminn.. Allahım herkesi iyi insanlarla karsılastırsınAllah islah etsin ve oyle insanlardan uzak tutsun bizi
Aminn kuzum inşallahh gebelerin duası çabuk kabul olurmusCanım Allahım hepinize o duyguyu yaşatsın inşallah eni sonu birgün olur inşallah
Canim olmus gibi yarin tam. Pik olur gibime geliyo
Ayy inş valla bekle bekle çatlamadı :)Canim olmus gibi yarin tam. Pik olur gibime geliyo
Hepinize dua ediyorum kuzumAminn kuzum inşallahh gebelerin duası çabuk kabul olurmus
Canim daha yeni yeni yumurtlama oluryorAyy inş valla bekle bekle çatlamadı :)
Amin kuzum ya insallah gördün ama dimi çizgiyi ben kafayı mı yedim adaba dedim garipten çizgiler mi görüyorum dedimİnşallah vardır canım bende kan vermeye giderken o kadar emindim ki negatif çıkacak diye sonra o değeri görünce şoka girmiştim hakkında hayırlısı olsun♥
cnm nasilsin nevar neyokAynen sanki kendilerinin marifetiymiş gibi.. İnsanlar çok düşüncesiz yaa
Kuzum hakkaten ne oldu, bulaşmayn ya stresli insanlaraGunaydin kizlaar nasılsınızbamlanmistim dün döndüm sahalara
İyiyim canım sen nasılsın gittin mi doktora adetin geldi micnm nasilsin nevar neyok
adetim gelmedi cnm bugun gelmesi lauzm yumurtlama üstünden buugn 14gn geciyir olacak bugun yarin gelir gibi kasik sancim var fazlaİyiyim canım sen nasılsın gittin mi doktora adetin geldi mi
Ayy hadi inşallah gelmez.. Gelirse de 3. Gün git mutlaka hormon testi ıcınadetim gelmedi cnm bugun gelmesi lauzm yumurtlama üstünden buugn 14gn geciyir olacak bugun yarin gelir gibi kasik sancim var fazla
Aynen kesim gidicemAyy hadi inşallah gelmez.. Gelirse de 3. Gün git mutlaka hormon testi ıcın
idrar dayaptim negatif biran once gelse bari yokoglu yok oldum buayAynen kesim gidicem
Kan ver kuzum garanti olur testin resimlerini atarmısin bakalım bidaha
Neden acaba pzotifken negatif olmuş kuzu kan fln vermedinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?