Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar ben cuma yumurta kontrolüne gitmiştim bı tane solda bı tane sağda iki tane yumurtam olmuş biri 10 mm biri 12 mm ama daha yeterli olgunlukta değil salı tekrar gel dedi yumurta gelişmesi için ne yiyeyim öneriniz var mı bu arada adımı degistirdim ben yildem yabancı gibi davranmayın bana

Canım kuru incir ve havuç iyi geliyormuş bende kızlardan öğrendim bol bol yiyorum

Canım kuru incir ve havuç iyi geliyormuş bende kızlardan öğrendim bol bol yiyorum
Canım havuç çatlatma için onu biliyorum da inciri bilmiyorum gelişmesine iyi geliyorsa yiyeyim salı çatlatma iğnesi yapılır büyük ihtimalle

Incir iyi geliyo kuzum. Adetin kaçıncı gunundesin yumurta hergun 1 - 2 mm buyuyomus zaten

Bende bu kım diyorum canım incir ye kuzu bol bol en iyi incir galiba macunun yokmu elinde

tahmin ettim yildem oldugnu :)

Bende bu kım diyorum canım incir ye kuzu bol bol en iyi incir galiba macunun yokmu elinde
İncir var yiyeyim o zaman yok kuzu yaa gecen bebek beklerken adet geldi yaa hafta sonuna denk geldi isteseydim adetim 4.gunune ancak gelecekti yani geç olacaktı bende istemedim bu ay kalsin dedim daha..
tahmin ettim yildem oldugnu :)
Senin gözünden de bişey kaçmıyor kuzu
İncir cok iyi geliyor canım bu arada Yildem bu sensin demi valla söylemesen yabancı sanmıstım
Benim ben kuzu adımı degistirmek durumunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…