- 20 Haziran 2019
- 1.233
- 2.153
- 53
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.081
Evettt varrrrEki Görüntüle 2570439 Eki Görüntüle 2570439
Çok çok çok silik bi çizgi siz de görüyor musunuz ya ben gördüm eşim de gördü kafayı mı yedik biz aacaba
Kayinvalideme geldim kuzum sen nasilsin ne yapiyorsunGünaydın kızlarr napıyorsunuz❤
Gunaydin canimm nasilsinGünaydın kizlarrrr❤
Bencede var gbi canım kan ver en kısa zamanda
Canım kuru incir ve havuç iyi geliyormuş bende kızlardan öğrendim bol bol yiyorumSlm kizlarben cuma yumurta kontrolüne gitmiştim bı tane solda bı tane sağda iki tane yumurtam olmuş biri 10 mm biri 12 mm ama daha yeterli olgunlukta değil salı tekrar gel dedi yumurta gelişmesi için ne yiyeyim öneriniz var mı bu arada adımı degistirdim ben yildem yabancı gibi davranmayın bana
Kuruma çizgisi olabilir diye çok heveslenmedim kuzum ya sonradan fark ettim cünküEvettt varrrr
Biri saçma sapan bir konu açmış bizde dalga geçince mune abla yakaladıKuzum hakkaten ne oldu, bulaşmayn ya stresli insanlara
Canım havuç çatlatma için onu biliyorum da inciri bilmiyorum gelişmesine iyi geliyorsa yiyeyim salı çatlatma iğnesi yapılır büyük ihtimalleCanım kuru incir ve havuç iyi geliyormuş bende kızlardan öğrendim bol bol yiyorum
Evet canım kuru incir gelişimi içinmiş sabahları aç karına akşamlarından yatmadan önce ye mutlakaCanım havuç çatlatma için onu biliyorum da inciri bilmiyorum gelişmesine iyi geliyorsa yiyeyim salı çatlatma iğnesi yapılır büyük ihtimalle
Incir iyi geliyo kuzum.Slm kizlarben cuma yumurta kontrolüne gitmiştim bı tane solda bı tane sağda iki tane yumurtam olmuş biri 10 mm biri 12 mm ama daha yeterli olgunlukta değil salı tekrar gel dedi yumurta gelişmesi için ne yiyeyim öneriniz var mı bu arada adımı degistirdim ben yildem yabancı gibi davranmayın bana
Tamam canım çok tşk ederim yiyeyim o zamana kadarEvet canım kuru incir gelişimi içinmiş sabahları aç karına akşamlarından yatmadan önce ye mutlaka
Bende bu kım diyorum canımSlm kizlarben cuma yumurta kontrolüne gitmiştim bı tane solda bı tane sağda iki tane yumurtam olmuş biri 10 mm biri 12 mm ama daha yeterli olgunlukta değil salı tekrar gel dedi yumurta gelişmesi için ne yiyeyim öneriniz var mı bu arada adımı degistirdim ben yildem yabancı gibi davranmayın bana
tahmin ettim yildem oldugnu :)Slm kizlarben cuma yumurta kontrolüne gitmiştim bı tane solda bı tane sağda iki tane yumurtam olmuş biri 10 mm biri 12 mm ama daha yeterli olgunlukta değil salı tekrar gel dedi yumurta gelişmesi için ne yiyeyim öneriniz var mı bu arada adımı degistirdim ben yildem yabancı gibi davranmayın bana
İncir cok iyi geliyor canım bu arada Yildem bu sensin demi valla söylemesen yabancı sanmıstımTamam canım çok tşk ederim yiyeyim o zamana kadar
Bugün 11. Gün canım cuma 10 ve 12 mmydi bugün biri 14 biri 16 olmuş olması lazım 2 mm buyuyirsa didosIncir iyi geliyo kuzum.Adetin kaçıncı gunundesin yumurta hergun 1 - 2 mm buyuyomus zaten
Bende bu kım diyorum canımincir ye kuzu bol bol en iyi incir galiba macunun yokmu elinde
Senin gözünden de bişey kaçmıyor kuzutahmin ettim yildem oldugnu :)
Benim ben kuzuİncir cok iyi geliyor canım bu arada Yildem bu sensin demi valla söylemesen yabancı sanmıstım
Tunaydin kuzuGünaydın kızlar nasılsınız
Kuzum suya tut testi cizgi giderse kuruma cizgidisrKuruma çizgisi olabilir diye çok heveslenmedim kuzum ya sonradan fark ettim cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?