Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım incir ye ama asırıya kaçma catlama zamanı da havuc ye

Ben yumurtlamada islaklik hisediyorum normalde sadece ilk defa bildigin iccamasirima gelmis kivamli beyazdi hayrolsun bakalim nolcak
Yok benim yumurtlamada şeffaf uzayan akintim hep oluyor zaten ama bugun ve dun olması benide sasirtti yumurtlama gecti 6. Gun bugün
Inşallah kuzum hayrolsun

Kuzu azicik nefes alıp ölçsen o zaman bile değişiyor ateş ya. Bakalım hayırlısı artık inşallah olmuştur bu ay. Bir sürü hamile haberi alırız inşallah yeni ayda
Amin kuzum insallah
Aynen kuzum herşeye değişiyor sola doğru yada sağa doğru ölçümde bile deisio ben daha ateş olcmicem bat gunu test yaparım en iyisi o ateşle kafa karıştırmaya gerek yok

Yok benim yumurtlamada şeffaf uzayan akintim hep oluyor zaten ama bugun ve dun olması benide sasirtti yumurtlama gecti 6. Gun bugün
Inşallah kuzum hayrolsun
Bi bende olmuyo o yumurtlama akintisi bakalim bekleyip gorcez adete daha 12 gun var

Bi bende olmuyo o yumurtlama akintisi bakalim bekleyip gorcez adete daha 12 gun var
Herkezde olcak die bisi yok kuzum olmayanda çok olan kadar bende var ne oluyo tutmadı gitti bu ay tek fark ama iliski sırasında o bardaktan dökülür gibi gelen akintimda aşırı şaşırdım ona pik akşamı

Iyiyim kuzum çok şükür doğum günü hazırlığı var pasta tirilece borek poğaça kurabiye yaptım akşamı bekliyorum şimdi sen nasılsın kuzum
Canim ellerine saglik
Rabbim nice saglikli mutlu imanli yillar nasip etsin..Allah icin hayirli bir kul sizin icinde hayirli bir evlat olsun insaallah

Canim ellerine saglik
Rabbim nice saglikli mutlu imanli yillar nasip etsin..Allah icin hayirli bir kul sizin icinde hayirli bir evlat olsun insaallah
Çok sağol kuzum benim beraber olsun ❤
Allah ragzi olsun gülüm Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı Allah yolunda giden evlatlar nasip etsin inşallah

kuzm bn bu ay ameliyat oldm ya ondan sağlıklı olsn diye zaten olması gerekenden g catladı herhalde ameliyat yüzünden dün sordm birileri havuc dediler bnde aldm yedm yemiyiim o zmqm
Kendisi catliyosa yeme kuzum yumurtanin iyice buyup catlamasi cok daha iyi dollenebilmesi icim belli bi buyukluge gelmesi gerekiyo ya
[/QUOTE]
Tm cnmm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…