- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.101
Aynn kuzum. Hergun say ben gittigimde doktor 14mm dedi saydim tahmini 21 - 24 mm de catlasi benim yumurtaBugün 11. Gün canım cuma 10 ve 12 mmydi bugün biri 14 biri 16 olmuş olması lazım 2 mm buyuyirsa didos
Tamam canım incir ye ama asırıya kaçma catlama zamanı da havuc yeİncir var yiyeyim o zaman yok kuzu yaa gecen bebek beklerken adet geldi yaa hafta sonuna denk geldi isteseydim adetim 4.gunune ancak gelecekti yani geç olacaktı bende istemedim bu ay kalsin dedim daha..
Senin gözünden de bişey kaçmıyor kuzu
Benim ben kuzuadımı degistirmek durumunda kaldım
Tamam kuzum dışardayım eve geçince yapayım atmamıstımKuzum suya tut testi cizgi giderse kuruma cizgidisr
HeyecanlandımTamam kuzum dışardayım eve geçince yapayım atmamıstım
Yok benim yumurtlamada şeffaf uzayan akintim hep oluyor zaten ama bugun ve dun olması benide sasirtti yumurtlama gecti 6. Gun bugünBen yumurtlamada islaklik hisediyorum normalde sadece ilk defa bildigin iccamasirima gelmis kivamli beyazdihayrolsun bakalim nolcak
Amin kuzum insallahKuzu azicik nefes alıp ölçsen o zaman bile değişiyor ateş ya. Bakalım hayırlısı artık inşallah olmuştur bu ay. Bir sürü hamile haberi alırız inşallah yeni ayda
Bi bende olmuyo o yumurtlama akintisiYok benim yumurtlamada şeffaf uzayan akintim hep oluyor zaten ama bugun ve dun olması benide sasirtti yumurtlama gecti 6. Gun bugün
Inşallah kuzum hayrolsun❤
Bende cooook memnun oldum bitanem❤İlknurm bnmde adım zehramemnun oldm
Herkezde olcak die bisi yok kuzum olmayanda çok olan kadarBi bende olmuyo o yumurtlama akintisibakalim bekleyip gorcez adete daha 12 gun var
Cok ilginç okadar belirgin çizgi cıkmış nasi negatif olabilir kuzu kan ver sen bence bebiş var
Iyiyim kuzum çok şükür doğum günü hazırlığı var pasta tirilece borek poğaça kurabiye yaptım akşamı bekliyorum şimdiGunaydin canimm nasilsin
Evdeym canim bikac isim vardi onlari hallettm namaz kilicaktm smdiKayinvalideme geldim kuzum sen nasilsin ne yapiyorsun
Canim ellerine saglikIyiyim kuzum çok şükür doğum günü hazırlığı var pasta tirilece borek poğaça kurabiye yaptım akşamı bekliyorum şimdisen nasılsın kuzum ❤
Çok sağol kuzum benim beraber olsun ❤Canim ellerine saglik
Rabbim nice saglikli mutlu imanli yillar nasip etsin..Allah icin hayirli bir kul sizin icinde hayirli bir evlat olsun insaallah
Tm kuzum yalinca yine atTamam kuzum dışardayım eve geçince yapayım atmamıstım
Ohh mis mis afiyet olsun kuzumIyiyim kuzum çok şükür doğum günü hazırlığı var pasta tirilece borek poğaça kurabiye yaptım akşamı bekliyorum şimdisen nasılsın kuzum ❤
Iyi yapiyorsun kuzumm Rabbim kabul etdin simdiden dua et olurmuEvdeym canim bikac isim vardi onlari hallettm namaz kilicaktm smdi
Amin canim benim insallah en buyuk temennimizÇok sağol kuzum benim beraber olsun ❤
Allah ragzi olsun gülüm Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı Allah yolunda giden evlatlar nasip etsin inşallah❤
Sagol balim hep dualarimdasiniz zatenIyi yapiyorsun kuzumm Rabbim kabul etdin simdiden dua et olurmu❤
Kendisi catliyosa yeme kuzum yumurtanin iyice buyup catlamasi cok daha iyi dollenebilmesi icim belli bi buyukluge gelmesi gerekiyo yakuzm bn bu ay ameliyat oldm ya ondan sağlıklı olsn diye zaten olması gerekenden g catladı herhalde ameliyat yüzünden dün sordm birileri havuc dediler bnde aldm yedmyemiyiim o zmqm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?