- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.121
Cok sagol kuzum beraber olsunOhh mis mis afiyet olsun kuzum❤
Bende cooook memnun oldum bitanem❤
Oyy kuzum bnmm Allah razi olsun sendenSagol balim hep dualarimdasiniz zaten
Kıyamam sana kuzum yaSuan bu emojilerin hepsi var
Bn böyle bir şey görmedim hepsini yapyormm ama banamsn demiyor güzelmm anneme gidcm banaa baksn diyeKıyamam sana kuzum yasıcak birşeyler iç sıcak tut kendini özellikle ayaklarını sıkı giyin üşütme
Tarhana çorbası olsa çok iyi gelirdi kuzum soğuk algınlığına iyi geliyor en iyisi öyle yap anneler derman bize başka iyi gelen olmaz ❤Bn böyle bir şey görmedim hepsini yapyormm ama banamsn demiyor güzelmm anneme gidcm banaa baksn diye
İnciri zeytinyağında bekletip ye canımSlm kizlarben cuma yumurta kontrolüne gitmiştim bı tane solda bı tane sağda iki tane yumurtam olmuş biri 10 mm biri 12 mm ama daha yeterli olgunlukta değil salı tekrar gel dedi yumurta gelişmesi için ne yiyeyim öneriniz var mı bu arada adımı degistirdim ben yildem yabancı gibi davranmayın bana
Benim yumurta yalan oldu bu ayAynn kuzum. Hergun say ben gittigimde doktor 14mm dedi saydim tahmini 21 - 24 mm de catlasi benim yumurta
Tamam kuzu salı günü doktora gidecem zaten o zamanda belli olur zaten yeterli olgunluğa gelmişse iğne verecek o zaman da tahminim biri 18 biri 20 mm olacakAynn kuzum. Hergun say ben gittigimde doktor 14mm dedi saydim tahmini 21 - 24 mm de catlasi benim yumurta
Tamamdır kuzumTamam canım incir ye ama asırıya kaçma catlama zamanı da havuc ye
Öyle mi yapayım ne kadar bekletmem lazım peki hiç yapmadım bilmiyorum kuzumİnciri zeytinyağında bekletip ye canım
Bende baktım canım sıkılıyor temizlik yapmaya başladım sende kalk uğraşacak bişey bul kuzuUffff bugün çok sıkıldım pazar olduğundan mı ne hav kötü soğuk tek başına evde kaldım
Hepimizden Razi olsun cnimOyy kuzum bnmm Allah razi olsun senden❣
Elim kolum kalmiyorki canim miskinlik var üstümdeÖyle mi yapayım ne kadar bekletmem lazım peki hiç yapmadım bilmiyorum kuzum
Bende baktım canım sıkılıyor temizlik yapmaya başladım sende kalk uğraşacak bişey bul kuzu
Bana hic oyle gelmiyoBenim yumurta yalan oldu bu ay
Keske bende evdr olsamUffff bugün çok sıkıldım pazar olduğundan mı ne hav kötü soğuk tek başına evde kaldım
Bende de olmuyor kuzum dert etmeBi bende olmuyo o yumurtlama akintisibakalim bekleyip gorcez adete daha 12 gun var
Aynen canım ben sadece bu ay meraktan bakıcam adete kadar.Amin kuzum insallah❤
Aynen kuzum herşeye değişiyor sola doğru yada sağa doğru ölçümde bile deisio ben daha ateş olcmicem bat gunu test yaparım en iyisi o ateşle kafa karıştırmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?