- 2 Mart 2016
- 1.729
- 3.123
- 83
- 38
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.141
Hiç kan verio kafanı karıştırma. Kişiden kişiye değişir o kuzu. Birinin ki çabuk döllenme sürecini tamamlar birinin döllenme süreci daha uzun sürer. En sağlıklısı kanda 10 11 gün sonra bence.Kizlar yumirtlamadan 7 gun gecerse kanda varsa gebelik belli olurmu
Yok kiz ne dert etcemBende de olmuyor kuzum dert etme
Cok erken daha tut kendini gidip kan verim deme sakinKizlar yumirtlamadan 7 gun gecerse kanda varsa gebelik belli olurmu
Yok kuzum yarin hastaneye gidecem tetkik icin kan alicaklar dedim bi veriyim ne olur ne olmaz ondan sordum yoksa rehlim gcemiyene kadar vermeyi dusunmuyorumHiç kan verio kafanı karıştırma. Kişiden kişiye değişir o kuzu. Birinin ki çabuk döllenme sürecini tamamlar birinin döllenme süreci daha uzun sürer. En sağlıklısı kanda 10 11 gün sonra bence.
Yok canim bnm Yarin randevum var kardiyolojiye kan alicaklar onada baktiriyimmi diye sordumYok kiz ne dert etcem
Cok erken daha tut kendini gidip kan verim deme sakin
Bnde yoj cnm bugün iim bnKızlar bu kasıkta çekilme batma ve yanma hissi neden olur ya bugün çok fena sürekli yokluyor beni enfeksiyon kist falan yok yeni muayene oldum 3 kere alttan temiz çıktı usutmekten olabilirmi belimde agriyor özellikle sağ taraflarım
Sizdede varmı kizlar
Tatli mucize
eylul801
Belki usutmus olabilirsinBnde yoj cnm bugün iim bn
Insallah tutmustur kuzum.Kızlar merhaba ben bu ay ovulasyon testini bile salladım yumurtalama muhtemelen yakaladım Ama adetten hemen sonra başlandığım için size attıklarım sadece eşit çift çizgili testlerdi. İlişkinin de üstüne düşmedim ama ilginçtir ki kalktığımdan beri sol kasık batması ve ağrısı oluşuyor neden olabilir ????
Bu arada nasılsınız güzellikler
Hic baktirma canim morelin bozulmasin burda bi arkadasimizda 7 gun sonra kan yaptırdı cikmadi sonra hamile cikti düşün yani cok cok erken suanYok canim bnm Yarin randevum var kardiyolojiye kan alicaklar onada baktiriyimmi diye sordumdabirkiyim adet gecmiyene kadar yapmiyicam
Insallah tutmustur kuzum.Bende bu ay salladim oluruna biraktim bakalim nolcak
İnşallah sende hamilesindir kuzum benimben biraz tedirginim bişey olur eder mi diye düşünmeden edemiyorum kendimi
Tm kuzumm yaptirmiyorumInsallah tutmustur kuzum.Bende bu ay salladim oluruna biraktim bakalim nolcak
Hic baktirma canim morelin bozulmasin burda bi arkadasimizda 7 gun sonra kan yaptırdı cikmadi sonra hamile cikti düşün yani cok cok erken suan
Kuzum bn bilmiyorum vallaKizlar sol yumurtaligimdaki kist icin kan vermistim iyi mi kotu huylumu diye sonuclardan anlayan var mi?
Eki Görüntüle 2570546
Daha bugun adet gunum vermedimNeden acaba pzotifken negatif olmuş kuzu kan fln vermedinmi
InşallahBencede var gbi canım kan ver en kısa zamanda
Bende de cok az oluyor kızlarrr kafaya takmayınBende de olmuyor kuzum dert etme
Cok ilginç okadar belirgin çizgi cıkmış nasi negatif olabilir kuzu kan ver sen bence bebiş var
Tmm kuzum o araliktaki degerler normal heralse zaten yarin yine gidicemKuzum bn bilmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?