Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumirtlamadan 7 gun gecerse kanda varsa gebelik belli olurmu
Hiç kan verio kafanı karıştırma. Kişiden kişiye değişir o kuzu. Birinin ki çabuk döllenme sürecini tamamlar birinin döllenme süreci daha uzun sürer. En sağlıklısı kanda 10 11 gün sonra bence.

Kızlar merhaba ben bu ay ovulasyon testini bile salladım yumurtalama muhtemelen yakaladım Ama adetten hemen sonra başlandığım için size attıklarım sadece eşit çift çizgili testlerdi. İlişkinin de üstüne düşmedim ama ilginçtir ki kalktığımdan beri sol kasık batması ve ağrısı oluşuyor neden olabilir ????

Bu arada nasılsınız güzellikler

Yok kuzum yarin hastaneye gidecem tetkik icin kan alicaklar dedim bi veriyim ne olur ne olmaz ondan sordum yoksa rehlim gcemiyene kadar vermeyi dusunmuyorum

Bnde yoj cnm bugün iim bn

Insallah tutmustur kuzum. Bende bu ay salladim oluruna biraktim bakalim nolcak
Yok canim bnm Yarin randevum var kardiyolojiye kan alicaklar onada baktiriyimmi diye sordum dabirkiyim adet gecmiyene kadar yapmiyicam
Hic baktirma canim morelin bozulmasin burda bi arkadasimizda 7 gun sonra kan yaptırdı cikmadi sonra hamile cikti düşün yani cok cok erken suan

Kizlar selamm nilufer ben daha oncede ara sira yazmisdim siz kadar aktif olamiyorum malesef isten kaynakli. Bal corekotu tarcin karisimi kullanip memnun kalan oldu mu acaba ben bu ay kullaniyorumda erkenden akintim gelmeye basladi ovu yapdim koyulasmaya basliyor erkene cekicek gibi sanki bu iyi biseymi sizce.dongumun 9.gunu bugun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…