Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canim erken yumurtlama olucak sanirim koyulastiysa o kürü hic yapmadim ama önemli olan yumurtlaman erken gec onemli değil canim

Bana hic oyle gelmiyo

Keske bende evdr olsam sıkılsam felan boyle napcami bilemesem
Kız zaten sağdandı o yumurta yalanin dibi oldu hatta sen ateşe aldanma adet gunü dibe iner o benim koca zaten surat yapip duruyor seyapmayı canım istemiyor diye bide ona sinir oluyom ne var yapasim yok allah allah

Kız zaten sağdandı o yumurta yalanin dibi oldu hatta sen ateşe aldanma adet gunü dibe iner o benim koca zaten surat yapip duruyor seyapmayı canım istemiyor diye bide ona sinir oluyom ne var yapasim yok allah allah
Uzun suredir yapmadiysaniz ver kiz gorcez ates ne duruma kalcak bakalim..

Merhaba canim erken yumurtlama olucak sanirim koyulastiysa o kürü hic yapmadim ama önemli olan yumurtlaman erken gec onemli değil canim
Anladim, hadi bakalim hayirlisi o zaman ne diyelim. Yumurtlamam oldu yakaladim genellikle ama gecen ay boyle cok koyu goremedim t yi c den daha koyu goremedim yani saatlede alakasi var herhalde yaa oyle dusunuyorum artik ben.

Anladim, hadi bakalim hayirlisi o zaman ne diyelim. Yumurtlamam oldu yakaladim genellikle ama gecen ay boyle cok koyu goremedim t yi c den daha koyu goremedim yani saatlede alakasi var herhalde yaa oyle dusunuyorum artik ben.
Kur ise yaramistir belki ben saatle alakali oldugunu sanmiyorum kuzum ben aksam 9 11 11 de yaptik 3 gun oglen felan yapmadim rast gele yapmistim. Zatenn tam piki yakalamistim
Amaan canim istemiyor hiç ugraşamam banane öglen size yazdim tekrar 12 bucukta yattim saat 3 te uyandim ölçtüm 37.9 du hala
Ovu yap bitane kiz senin durum cok düşündürücü atesin baya yüksek

Ben bu ay yaptım ama faydası oldumu olmadimi hiç anlamadım canım

Kızlar selamlar bizde bir senedir bebeğimizin olamasını istiyoruz, bu ay tam bir yılımız doldu

Ve ilk kez bu kadar uzun gecikme yaşoyorım adetlerim düzenli bir iki gün ileri geri oynadığı oluyordu. Bugün gecekmemin 7.günündeyim
Testler hep negatif çıkıyor kanda veremedim daha
Hiç bir belirtim yok sabah bel ve bacak ağrım vardı o kadar

İnşallah bize ve isteyen herkese Rabbim hayırlı evlat versin

Ovulasyon sen yaptin pozitif çikti adet oldun demekki güvenilir degil evime gidince saglik ocagina gidicem bende sanirim kan degerim düstü yada b12 vitaminim 4-5 gündür cok cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorum bi battaniye katliyom nefes nefese kaliyorum korkmaya basladim önce o sıkıntımi cözmem lazim bi oda süpüruyorum atılip gidiyorum

Saatle alakasi derken aslinda sunu demek isteidm mesela gunduz 4 de yapdim ayni koyulukta cikdi diyelim gece belki pik yapdi ama brn goremedim ertrsi gunde bir tik daha azaldi t c ye gore yani gece pik yapdi diye dusundum cunku siliklesmeye basladi.boyle bisey olabilir mi sizce yada iste yeteri kadar buyumeden catladi lh cok salgilanmadi falan amann dusundukcede insan icinden cikamiyor :)

Öyle mi yapayım ne kadar bekletmem lazım peki hiç yapmadım bilmiyorum kuzum

Bende baktım canım sıkılıyor temizlik yapmaya başladım sende kalk uğraşacak bişey bul kuzu
Ben adet bitimi başlıyorum yumurtlamaya kadar yaptım geçen ay.. İki tane İnciri kusbası dograyıp kucuk Bı kavanoza koyuyorum ustunu gececek kadar zeyttınyağı koyup karanlık bi yerde mutfak dolabında bekletıryorum sabahları ac karna yiyip yeni incirleri dograyıp kaldırıyorum 1 gün beklemiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…