- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.161
Merhaba canim erken yumurtlama olucak sanirim koyulastiysa o kürü hic yapmadim ama önemli olan yumurtlaman erken gec onemli değil canimKizlar selamm nilufer ben daha oncede ara sira yazmisdim siz kadar aktif olamiyorum malesef isten kaynakli. Bal corekotu tarcin karisimi kullanip memnun kalan oldu mu acaba ben bu ay kullaniyorumda erkenden akintim gelmeye basladi ovu yapdim koyulasmaya basliyor erkene cekicek gibi sanki bu iyi biseymi sizce.dongumun 9.gunu bugun.
Kız zaten sağdandı o yumurta yalanin dibi oldu hatta sen ateşe aldanma adet gunü dibe iner oBana hic oyle gelmiyo
Keske bende evdr olsamsıkılsam felan boyle napcami bilemesem
Kız zaten sağdandı o yumurta yalanin dibi oldu hatta sen ateşe aldanma adet gunü dibe iner obenim koca zaten surat yapip duruyor seyapmayı canım istemiyor diye bide ona sinir oluyom ne var yapasim yok allah allah
Tamam kuzum bizede haber verTmm kuzum o araliktaki degerler normal heralse zaten yarin yine gidicem
Anladim, hadi bakalim hayirlisi o zaman ne diyelim. Yumurtlamam oldu yakaladim genellikle ama gecen ay boyle cok koyu goremedim t yi c den daha koyu goremedim yani saatlede alakasi var herhalde yaa oyle dusunuyorum artik ben.Merhaba canim erken yumurtlama olucak sanirim koyulastiysa o kürü hic yapmadim ama önemli olan yumurtlaman erken gec onemli değil canim
Amaan canim istemiyor hiç ugraşamam bananeUzun suredir yapmadiysaniz ver kiz gorcez ates ne duruma kalcak bakalim..
Kur ise yaramistir belki ben saatle alakali oldugunu sanmiyorum kuzum ben aksam 9 11 11 de yaptik 3 gun oglen felan yapmadim rast gele yapmistim. Zatenn tam piki yakalamistimAnladim, hadi bakalim hayirlisi o zaman ne diyelim. Yumurtlamam oldu yakaladim genellikle ama gecen ay boyle cok koyu goremedim t yi c den daha koyu goremedim yani saatlede alakasi var herhalde yaa oyle dusunuyorum artik ben.
Ovu yap bitane kizAmaan canim istemiyor hiç ugraşamam bananeöglen size yazdim tekrar 12 bucukta yattim saat 3 te uyandim ölçtüm 37.9 du hala
Değerler değer aralığında görünüyor sıkıntılı bir şey olsa değer aralığında olmazdı sanırımKizlar sol yumurtaligimdaki kist icin kan vermistim iyi mi kotu huylumu diye sonuclardan anlayan var mi?
Eki Görüntüle 2570546
Bende de cok az oluyor kızlarrr kafaya takmayın
Benimki daha beter test bir pozitif bi negatif adette yokidrar dayaptim negatif biran once gelse bari yokoglu yok oldum buay
Ben bu ay yaptım ama faydası oldumu olmadimi hiç anlamadım canımKizlar selamm nilufer ben daha oncede ara sira yazmisdim siz kadar aktif olamiyorum malesef isten kaynakli. Bal corekotu tarcin karisimi kullanip memnun kalan oldu mu acaba ben bu ay kullaniyorumda erkenden akintim gelmeye basladi ovu yapdim koyulasmaya basliyor erkene cekicek gibi sanki bu iyi biseymi sizce.dongumun 9.gunu bugun.
Ovulasyon sen yaptin pozitif çikti adet oldun demekki güvenilir degilKur ise yaramistir belki ben saatle alakali oldugunu sanmiyorum kuzum ben aksam 9 11 11 de yaptik 3 gun oglen felan yapmadim rast gele yapmistim. Zatenn tam piki yakalamistim
Ovu yap bitane kizsenin durum cok düşündürücü atesin baya yüksek
Saatle alakasi derken aslinda sunu demek isteidm mesela gunduz 4 de yapdim ayni koyulukta cikdi diyelim gece belki pik yapdi ama brn goremedim ertrsi gunde bir tik daha azaldi t c ye gore yani gece pik yapdi diye dusundum cunku siliklesmeye basladi.boyle bisey olabilir mi sizce yada iste yeteri kadar buyumeden catladi lh cok salgilanmadi falan amann dusundukcede insan icinden cikamiyor :)Kur ise yaramistir belki ben saatle alakali oldugunu sanmiyorum kuzum ben aksam 9 11 11 de yaptik 3 gun oglen felan yapmadim rast gele yapmistim. Zatenn tam piki yakalamistim
Ovu yap bitane kizsenin durum cok düşündürücü atesin baya yüksek
Ben adet bitimi başlıyorum yumurtlamaya kadar yaptım geçen ay.. İki tane İnciri kusbası dograyıp kucuk Bı kavanoza koyuyorum ustunu gececek kadar zeyttınyağı koyup karanlık bi yerde mutfak dolabında bekletıryorum sabahları ac karna yiyip yeni incirleri dograyıp kaldırıyorum 1 gün beklemiş oluyorÖyle mi yapayım ne kadar bekletmem lazım peki hiç yapmadım bilmiyorum kuzum
Bende baktım canım sıkılıyor temizlik yapmaya başladım sende kalk uğraşacak bişey bul kuzu
Ovulasyon yapiyomusun canim.Ben bu ay yaptım ama faydası oldumu olmadimi hiç anlamadım canım
Bakalim canim insallah yarin gorusucemDeğerler değer aralığında görünüyor sıkıntılı bir şey olsa değer aralığında olmazdı sanırım
idrarsa azcik silik göreydim iyidi göremedimBenimki daha beter test bir pozitif bi negatif adette yok
Tmm canım❤Tamam kuzum bizede haber ver
Kiz oyle deme ev de acayip birsey oluyor adamın nöbeti vardı sıkıldım catlayacam allahdan geldi iki ona takılıyorumBana hic oyle gelmiyo
Keske bende evdr olsamsıkılsam felan boyle napcami bilemesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?