Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Git bi görün kuzum. Insallah bisi yoktur gebelik yoksa bile soguk almışsındır belki ondandir
Oyle sanmiyorum canim ya mesela duzenli hergun yapiyosan pik mutlaka yakalarsin ve 1 gun surer diye dusunuyorum ertesi gun catlar benim 2 gun pik oldu sonraki gun siliklesmisti
Kiz oyle deme ev de acayip birsey oluyor adamın nöbeti vardı sıkıldım catlayacam allahdan geldi iki ona takılıyorum
Sen belki calisim diyo bende tam tersi brn evde hic sıkılmam

Neyse gecen gecdi zaten bu ayki ne bakalim artik napalim :)

Yok kız üşütmedim soguk algınligı falan yok muhtemelen kanim düştü hep düşük zaten kan ilacı kullaniyodum normalde hormon ilaclari agnucaston folik asit falan hepsi birden cok gelecek diye bırakmıştım kan ilacinı

Kan düşüklüğü ates yaparmiki

R Rainbow3461 kuzumm bndede var ayrica Gogsum cok fena agiryor normalde daha yeni adet gunumden 3 gun oncr siddetlenirdi bugun ince sizilar vardi ama yinede bekirti aramiyicam
Aynen kuzum ben usutmeye yoruyorum sarı akintimda var gogusum sis hissediyorum dolgun hafif sizi oluyor arada ama yumurtlamada Ki gibi aci yok şuan

Tarhana çorbası olsa çok iyi gelirdi kuzum soğuk algınlığına iyi geliyor en iyisi öyle yap anneler derman bize başka iyi gelen olmaz ❤
Kuzm ateşler içindeydim demin yine zorla agzma bişeyler atılar zorla meyveleri karıstrıp sıktılar içtim baş çatlyor dolerx içtim

Kızlar doğum günümüzü yaptık
2 gündür hazırlık yoruldum ya ama değer o gulucuge❤

Eklentiler

• 20191229_173149.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 20191229_173145.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 20191229_172828.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 20191229_172817.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 40
Kuzm ateşler içindeydim demin yine zorla agzma bişeyler atılar zorla meyveleri karıstrıp sıktılar içtim baş çatlyor dolerx içtim
Dolarex iyi bi agrı kesici canim ama onu gebelik planlayanlar kullanmasin yaziyor icinde bende onu kullaniyordum 2 aydir kullanmiyorum sadece parol kullaniyorum gebelik düsunenler yada gebelik süphesi olanlar parol kullanmaliymis butun doktorkar oyle diyor eczacilarda öyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…