- 9 Kasım 2019
- 5.418
- 8.986
- 118
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.181
Verseydin canim belirsilikde kötü birşey varmı yokmu belli değilDaha bugun adet gunum vermedim
Harikasın valla
Idrar idraridrarsa azcik silik göreydim iyidi göremedim
Testlerim bitsin vericem evet ya,allah isteyen herkeze versinVerseydin canim belirsilikde kötü birşey varmı yokmu belli değil
idrarsa azcik silik göreydim iyidi göremedim
[/QUO
Idrar idrar iki defa pozitif cikti bi daha yaptim bisi cikmadi ya
Git bi görün kuzum. Insallah bisi yoktur gebelik yoksa bile soguk almışsındır belki ondandirOvulasyon sen yaptin pozitif çikti adet oldun demekki güvenilir degilevime gidince saglik ocagina gidicem bende sanirim kan degerim düstü yada b12 vitaminim 4-5 gündür cok cabuk yoruluyorum nefes nefese kaliyorum bi battaniye katliyom nefes nefese kaliyorum korkmaya basladim önce o sıkıntımi cözmem lazim bi oda süpüruyorum atılip gidiyorum
Oyle sanmiyorum canim ya mesela duzenli hergun yapiyosan pik mutlaka yakalarsin ve 1 gun surer diye dusunuyorum ertesi gun catlar benim 2 gun pik oldu sonraki gun siliklesmistiSaatle alakasi derken aslinda sunu demek isteidm mesela gunduz 4 de yapdim ayni koyulukta cikdi diyelim gece belki pik yapdi ama brn goremedim ertrsi gunde bir tik daha azaldi t c ye gore yani gece pik yapdi diye dusundum cunku siliklesmeye basladi.boyle bisey olabilir mi sizce yada iste yeteri kadar buyumeden catladi lh cok salgilanmadi falan amann dusundukcede insan icinden cikamiyor :)
Kiz oyle deme ev de acayip birsey oluyor adamın nöbeti vardı sıkıldım catlayacam allahdan geldi iki ona takılıyorum
Neyse gecen gecdi zaten bu ayki ne bakalim artik napalim :)Git bi görün kuzum. Insallah bisi yoktur gebelik yoksa bile soguk almışsındır belki ondandir
Oyle sanmiyorum canim ya mesela duzenli hergun yapiyosan pik mutlaka yakalarsin ve 1 gun surer diye dusunuyorum ertesi gun catlar benim 2 gun pik oldu sonraki gun siliklesmisti
Sen belki calisim diyo bende tam tersi brn evde hic sıkılmam
İliskiden en erken 10 gun sonra belli oluyor canimKizlar yumirtlamadan 7 gun gecerse kanda varsa gebelik belli olurmu
Hayirlisi canimNeyse gecen gecdi zaten bu ayki ne bakalim artik napalim :)
Yok kız üşütmedim soguk algınligı falan yok muhtemelen kanim düştü hep düşük zaten kan ilacı kullaniyodum normalde hormon ilaclari agnucaston folik asit falan hepsi birden cok gelecek diye bırakmıştım kan ilacinıGit bi görün kuzum. Insallah bisi yoktur gebelik yoksa bile soguk almışsındır belki ondandir
Oyle sanmiyorum canim ya mesela duzenli hergun yapiyosan pik mutlaka yakalarsin ve 1 gun surer diye dusunuyorum ertesi gun catlar benim 2 gun pik oldu sonraki gun siliklesmisti
Sen belki calisim diyo bende tam tersi brn evde hic sıkılmam
Kan düşüklüğü ates yaparmikiYok kız üşütmedim soguk algınligı falan yok muhtemelen kanim düştü hep düşük zaten kan ilacı kullaniyodum normalde hormon ilaclari agnucaston folik asit falan hepsi birden cok gelecek diye bırakmıştım kan ilacinı
Sanmam düşük bile olabilir ateş çünkü kan eksik olunca el ayak buz gibi oluyorKan düşüklüğü ates yaparmiki
Olmaz kuzum daha erken çıkmazKizlar yumirtlamadan 7 gun gecerse kanda varsa gebelik belli olurmu
Tamam kuzumAynen canım ben sadece bu ay meraktan bakıcam adete kadar.
Ben fenayım bugün ya sarı akintimda var bide üşüttüm kesin benBnde yoj cnm bugün iim bn
Aynen kuzum ben usutmeye yoruyorum sarı akintimda var gogusum sis hissediyorum dolgun hafif sizi oluyor arada ama yumurtlamada Ki gibi aci yok şuanR Rainbow3461 kuzumm bndede var ayrica Gogsum cok fena agiryor normalde daha yeni adet gunumden 3 gun oncr siddetlenirdi bugun ince sizilar vardi ama yinede bekirti aramiyicam
Inşallah kuzum İNSALLAH amino kadar cok istiyorm ki,bnm ve isteyen herkeze vermesini rabbimden
Kuzm ateşler içindeydim demin yine zorla agzma bişeyler atılar zorla meyveleri karıstrıp sıktılar içtim baş çatlyor dolerx içtimTarhana çorbası olsa çok iyi gelirdi kuzum soğuk algınlığına iyi geliyor en iyisi öyle yap anneler derman bize başka iyi gelen olmaz ❤
Bende iyim kuzum temizlik yemek derken şimdi müsait oldumTunaydin kuzuben iyiyim canım sen nasılsın birazdan kalkıp temizlik ypacam
Dolarex iyi bi agrı kesici canim ama onu gebelik planlayanlar kullanmasin yaziyor icinde bende onu kullaniyordum 2 aydir kullanmiyorum sadece parol kullaniyorum gebelik düsunenler yada gebelik süphesi olanlar parol kullanmaliymis butun doktorkar oyle diyor eczacilarda öyle diyorKuzm ateşler içindeydim demin yine zorla agzma bişeyler atılar zorla meyveleri karıstrıp sıktılar içtim baş çatlyor dolerx içtim
İstiyoz ya olmazartık sallamaz olduk görmeye görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?