- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.201
Kuzum Rabbim şifa versin inşallah yaKuzm ateşler içindeydim demin yine zorla agzma bişeyler atılar zorla meyveleri karıstrıp sıktılar içtim baş çatlyor dolerx içtim
Nice yillara insallah cok öp benim yerimeKızlar doğum günümüzü yaptık❤
2 gündür hazırlık yoruldum ya ama değer o gulucuge❤
Ya Masallah canim benim ne kadar mutlu Rabbim daim etsin insallah❤❤ kizinda cok tatli suphanallahKızlar doğum günümüzü yaptık❤
Ya senı yerimmm ben yanaklarına bak doğum günü kutlu olsun fıstıgın annesi öp benım yerimeKızlar doğum günümüzü yaptık❤
Canim doktora gitsene bu kadar kotuysen birde hamilesin heralde6lKuzm ateşler içindeydim demin yine zorla agzma bişeyler atılar zorla meyveleri karıstrıp sıktılar içtim baş çatlyor dolerx içtim
Kuzuzcumun doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun allahin izniyle inşallah rabbim size bagislasinKızlar doğum günümüzü yaptık❤
Ozaman kan dan deildir ates yüksekliğiSanmam düşük bile olabilir ateş çünkü kan eksik olunca el ayak buz gibi oluyor
Happy birthday küçük prenseseKızlar doğum günümüzü yaptık❤
Doğum günü kutlu olsun cnm nice yaşlaraKızlar doğum günümüzü yaptık❤
Benimde bir oglum var,sen ne zamandir düşünüyorsunInşallah kuzum İNSALLAH amin❤
Tamam teyzesi operim çok teşekkürederizNice yillara insallah cok öp benim yerime
Cok sagol kuzum Allah ragzi olsun insallah aminnnYa Masallah canim benim ne kadar mutlu Rabbim daim etsin insallah❤❤ kizinda cok tatli suphanallah
Operim tabiki teyzesi çok sağol teşekkürederizYa senı yerimmm ben yanaklarına bak doğum günü kutlu olsun fıstıgın annesi öp benım yerimeSende döktürmüşsün oh
Allah ragzi olsun teyzesi çok teşekkürederiz Inşallah aminnnKuzuzcumun doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun allahin izniyle inşallah rabbim size bagislasin
Cok sagol teyzesiOzaman kan dan deildir ates yüksekliği
Happy birthday küçük prensese
Çok sağol kuzumDoğum günü kutlu olsun cnm nice yaşlara
Allah bağışlasın kuzum ❤ benim bu 3. Ayim kuzum daha yeni başladım denemelereBenimde bir oglum var,sen ne zamandir düşünüyorsun
Ayy ne tatlı maşallah, nice yaşları olsunnKızlar doğum günümüzü yaptık❤
Eve gidince gidicem saglik ocagina baktircam bi kan normalse kalp doktoruna gidicemOzaman kan dan deildir ates yüksekliği
Happy birthday küçük prensese
Cok sagol teyzesi inşallahAyy ne tatlı maşallah, nice yaşları olsunn
Amin hepsini canim hepsini kaç yasindasin senCok sagol teyzesi❤
Çok sağol kuzum❤
Allah bağışlasın kuzum ❤ benim bu 3. Ayim kuzum daha yeni başladım denemelere
Amin kuzumAmin hepsini canim hepsini kaç yasindasin sen
Hosgeldin canimm hrmen kan versene 1Kızlar selamlar bizde bir senedir bebeğimizin olamasını istiyoruz, bu ay tam bir yılımız doldu
Ve ilk kez bu kadar uzun gecikme yaşoyorım adetlerim düzenli bir iki gün ileri geri oynadığı oluyordu. Bugün gecekmemin 7.günündeyim
Testler hep negatif çıkıyor kanda veremedim daha
Hiç bir belirtim yok sabah bel ve bacak ağrım vardı o kadar
İnşallah bize ve isteyen herkese Rabbim hayırlı evlat versin❣
Tm kuzumm yapmiyicam zatenİliskiden en erken 10 gun sonra belli oluyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?