- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.221
Nefes nefese kaliyon diyemi gitcen kiz o banada defalarda oldu kac kere ekg yaptilar bisi cikmadi stress sinir uzuntu hepsi etkiliyoEve gidince gidicem saglik ocagina baktircam bi kan normalse kalp doktoruna gidicem
Maşallah prensese doğum günü kutlu olsun rabbim ona hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsinOperim tabiki teyzesi çok sağol teşekkürederiz❤ sağol kuzum beraber olsun ❤❤
Kuzum doktora gidecektim onun icin ama yapmiyicamOlmaz kuzum daha erken çıkmaz
Tamam kuzum
Tşk ederim canım ama salı günü büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yapılacak zeytinyağlı inciri yapmak için geç kldim sanirim bir günlük yemeyle de etki eder mi ki en iyisi kuru kuru yemek sankiBen adet bitimi başlıyorum yumurtlamaya kadar yaptım geçen ay.. İki tane İnciri kusbası dograyıp kucuk Bı kavanoza koyuyorum ustunu gececek kadar zeyttınyağı koyup karanlık bi yerde mutfak dolabında bekletıryorum sabahları ac karna yiyip yeni incirleri dograyıp kaldırıyorum 1 gün beklemiş oluyor
Usutmus olabilirsin canomBen fenayım bugün ya sarı akintimda var bide üşüttüm kesin ben
Mutlu yıllara canim iyiki doğmuşCok sagol teyzesi❤
Çok sağol kuzum❤
Allah bağışlasın kuzum ❤ benim bu 3. Ayim kuzum daha yeni başladım denemelere
Yaşin iyiymis ya ne guzel allah bagislasin benimkide 5 yasinda bense 29 a dogruAmin kuzum❤ ben 22 yım kuzum 31 ekimde doldurdum kızım 6 yaşına girdi
Diger aya ins canim nasipAdet oldum bende of of yine ayni birşey yok ortada
aman kalmadi umudum olmayacak giibDiger aya ins canim nasip
Bu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdinmi canim birde ne kadardir istiyorsunuzaman kalmadi umudum olmayacak giib
ben hep yumurtlama dıkkat eıdyorum 6ay oldu yaşım 33olckBu ay yumurtlama gunlerini degerlendirdinmi canim birde ne kadardir istiyorsunuz
Hmm o zaman kuru yemek mantıklıTşk ederim canım ama salı günü büyük ihtimalle çatlatma iğnesi yapılacak zeytinyağlı inciri yapmak için geç kldim sanirim bir günlük yemeyle de etki eder mi ki en iyisi kuru kuru yemek sanki
ıpek bugum adet oldum ve o doktor sansıma tum randevuları doluHmm o zaman kuru yemek mantıklı
Hosgeldin canimm hrmen kan versene 1❤
Cok sagol güzel teyzesiMaşallah prensese doğum günü kutlu olsun rabbim ona hayırlı sağlıklı yıllar nasip etsinseninde ellerine sağlık kız marifetli
Bende kan verecektim genel kontrol için ama vaz geçtim kuzum adet olursam.vericem yada hamile olursamKuzum doktora gidecektim onun icin ama yapmiyicam
Kesin üşüttüm kuzum anlıyorum vücudumu okula git gel soğuk aldımUsutmus olabilirsin canom
Çok sağol teyzesiMutlu yıllara canim iyiki doğmuş
Sende cok gençsin daha olir inşallah kuzum şimdi 45 de anne olanlar varYaşin iyiymis ya ne guzel allah bagislasin benimkide 5 yasinda bense 29 a dogru
Bendede var kuzum ama.benimki sarıya dönük geliyor bugün fark ettim usutmekten benimki büyük ihtimalR Rainbow3461 kuzum senın yumurtlamadan sonra beyaz uzayan akıntın devam etti mi ben bugun baktım peçeteye gelmiş yumurtlamam bitti diye biliyordum ama sen ne durumdasın
Canım adetin ikinci günü hormon tahlili ver doktora git ilac isteAdet oldum bende of of yine ayni birşey yok ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?