- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.241
Ama şuan stres sinir yok bende niye oldu birden bire anlamadim 4-5 gundur var korkuyomNefes nefese kaliyon diyemi gitcen kiz o banada defalarda oldu kac kere ekg yaptilar bisi cikmadi stress sinir uzuntu hepsi etkiliyo
Amin kuzum ya insallah gördün ama dimi çizgiyi ben kafayı mı yedim adaba dedim garipten çizgiler mi görüyorum dedim
Şnsallah bebis de vardır ya 3 gün ben meraktan ölürüm artıkHaha gördüm canım merak etme var
Iyilik canim ben calisiyorumKızlar ne yapiyonuz
Bugün Kk hic giremedimm
Ben düşük yapmistim ya ozaman carpintim cok vardi hamile oldugumu bilmiyodum tabi ama boyle yataga girince gece nefes nefeseydim hatta korkmustm noluyo diyeAma şuan stres sinir yok bende niye oldu birden bire anlamadim 4-5 gundur var korkuyom
öyle yapcm cnm ama gıdecegım doktor da hep dolu cıktı sınırm bozulduCanım adetin ikinci günü hormon tahlili ver doktora git ilac iste
İnşallah vardır kuzum iyi düşün bepŞnsallah bebis de vardır ya 3 gün ben meraktan ölürüm artık
Telefondan giriyorum göremedim senin testi ben. Benmde erken gebelik attım buraya silik çizgi vardı sonra dün kan verdim işte.Kuzum bi test atmıstım 3 gün var bata benim de çok silik bir çizgi var senin nasıldı
Baska bi doktordan bahsetmiştin ona randevu al.. Ya da şöyle yap adetin 3.günü tahlıl ver ilk uygun oldugu gün de görüşmeye muayeneye gidersinıpek bugum adet oldum ve o doktor sansıma tum randevuları dolu
Kolay gele cnmIyilik canim ben calisiyorum
Sen napiyosum
Ben düşük yapmistim ya ozaman carpintim cok vardi hamile oldugumu bilmiyodum tabi ama boyle yataga girince gece nefes nefeseydim hatta korkmustm noluyo diye
Canım butcen varsa ozelede gidebilirsinöyle yapcm cnm ama gıdecegım doktor da hep dolu cıktı sınırm bozuldu
Canım doğum günü kutlu olsun nice senelereCok sagol güzel teyzesi❤ inşallah Aminnn ❤ sağol kuzum benim beraber olsun ❤
o baskasından aldım sımdı ıkıkez ugrasmak ıstemıyorum ay ınşallah sorun yoktur adetim 2sydır gecıkıuot kasık agrım fena hepsını soracağımBaska bi doktordan bahsetmiştin ona randevu al.. Ya da şöyle yap adetin 3.günü tahlıl ver ilk uygun oldugu gün de görüşmeye muayeneye gidersin
Rabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin insben hep yumurtlama dıkkat eıdyorum 6ay oldu yaşım 33olck
ozele gıdıuorım cnm hepCanım butcen varsa ozelede gidebilirsin
AynenRabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin ins
Yasta onemli kriter ama Rabbim nasip etmezse 20 de olsan olmaz ki bende 24 yasindaym 8 aydir istiyoruz
İnşallah sorun yoktur canım gönlümü ferah tuto baskasından aldım sımdı ıkıkez ugrasmak ıstemıyorum ay ınşallah sorun yoktur adetim 2sydır gecıkıuot kasık agrım fena hepsını soracağım
amın cnm ınşallahİnşallah sorun yoktur canım gönlümü ferah tut
Bi sofra topluyorum nefes nefese bi örtü katliyom nefesim kesiliyo yetiştiremiyom nefesi esim bile duyuyor nefesimin yetmediginiIyilik canim ben calisiyorum
Sen napiyosum
Ben düşük yapmistim ya ozaman carpintim cok vardi hamile oldugumu bilmiyodum tabi ama boyle yataga girince gece nefes nefeseydim hatta korkmustm noluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?