Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi sofra topluyorum nefes nefese bi örtü katliyom nefesim kesiliyo yetiştiremiyom nefesi esim bile duyuyor nefesimin yetmedigini bilemedim bi baktiriyim kanımada bakalım ne diycek doktor
Benimde oyleydi gebeymisim ozaman iste test mi yapsan ya sen

Akıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabası
Canim benim de öyle şu iki gün dur göğüslerim şişti dokununca ağrı var dokunca sanki ateş gibi yanıyor üzerlerinde damarlar falan var

Akıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabası
Ben de göğüs acısı hiç yok kuzum ama kasık ağrım çok normal gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi çıktı bakabilseydin keşke ben de kuruma çizgisi mi acaba diyorum anlamadım

Ben de göğüs acısı hiç yok kuzum ama kasık ağrım çok normal gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi çıktı bakabilseydin keşke ben de kuruma çizgisi mi acaba diyorum anlamadım

Belirti canım göğüslerde aşırı hassasiyet damarlar geniş geniş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…