- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.261
Restaurant da calisiyorum kuzumKolay gele cnm
Ne iş yapiyon ki
Benimde oyleydi gebeymisim ozaman isteBi sofra topluyorum nefes nefese bi örtü katliyom nefesim kesiliyo yetiştiremiyom nefesi esim bile duyuyor nefesimin yetmediginibilemedim bi baktiriyim kanımada bakalım ne diycek doktor
Çok sağol güzel teyzesiCanım doğum günü kutlu olsun nice senelere
BEnde aynı durumdayım sağlık olsun hayırlı zamanda vericek Rabbim inanıyorumAdet oldum bende of of yine ayni birşey yok ortada
ınşallahBEnde aynı durumdayım sağlık olsun hayırlı zamanda vericek Rabbim inanıyorum
Insallah kuzumm yaparsan haber ver bizeElimde ki testler bitene kadar adet olmazsam vericem canım bi yandan heyecanlıyım ya varsa diye ama çok da umut etmiyorum bakalım ya nasip yarın sabah test yapıcam yine bakalım
Hic kuzum bnde pek girenedim nasilsinKızlar ne yapiyonuz
Bugün Kk hic giremedimm
Akıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabasıAkıntım çok hafif mide bulantım var ve aşırı kasık ağrım var
Kuzum sen bu belirtileri ne zaman yasadinAkıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabası
İşte adetime 4/5 gün kaldı geçsin öyle gideyim dedim. Şimdi gitsem de belli olmaz bişey.Canım seninki yolculuktan olmuştur gaz sancısıni zaten hem yol yapar hemde gebelikde de oluyor ama sen yinede en kısa zamanda git Dr ne olur ne olmaz
Yumurtlamadan 1 hafta sonra 11 gün sonra da testte silik çıktıKuzum sen bu belirtileri ne zaman yasadin
Canim benim de öyle şu iki gün dur göğüslerim şişti dokununca ağrı var dokunca sanki ateş gibi yanıyor üzerlerinde damarlar falan varAkıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabası
Ben de göğüs acısı hiç yok kuzum ama kasık ağrım çok normal gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi çıktı bakabilseydin keşke ben de kuruma çizgisi mi acaba diyorum anlamadımAkıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabası
Ben de göğüs acısı hiç yok kuzum ama kasık ağrım çok normal gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi çıktı bakabilseydin keşke ben de kuruma çizgisi mi acaba diyorum anlamadımAkıntım yoktu benm dündendir var sadece biraz. Kasık ağrısı ve göğüs ağrısı elleyemeyecdk kadar çok hemde. Şişkinlik cabası
Aynen öyle damardan çok yanma oluyordu cnm. Bat n zaman yda ovu ne zamandıCanim benim de öyle şu iki gün dur göğüslerim şişti dokununca ağrı var dokunca sanki ateş gibi yanıyor üzerlerinde damarlar falan var
Özelden atma şansın varsa bana csnm göreyimBen de göğüs acısı hiç yok kuzum ama kasık ağrım çok normal gebelik testi yaptım ben çok silik bir çizgi çıktı bakabilseydin keşke ben de kuruma çizgisi mi acaba diyorum anlamadım
Belirti canım göğüslerde aşırı hassasiyet damarlar geniş geniş olurKızlar birşey sorucakdim benim öyle göğüslerim şişti dokununca ağrı var bide öyle damarlar belliki üzerlerinde kasıklarda ara ara batma var bunlar belirti olabilirmi acaba yaa artk belirti aramadakdan kafayı yiyicem
Himm anladim kuzumm Rabbim saglikla kucagina da almayi nasip eylesinYumurtlamadan 1 hafta sonra 11 gün sonra da testte silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?