Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlamadan 1 hafta sonra 11 gün sonra da testte silik çıktı
Kuzum benim bugün yumurtlamanın 6.günü sağ kasığımda batma yanma çekilme hissi var bazen alt karnimdada oluyor ve belimde özellikle çoğu hep sağ tarafta ben bu ay sag dan yumurtlamıştım seninkide böyle miydi merak ettim göğüs acısı yok sadece doluluk şişlik var ve böyle karincalanmami desem değişik bisi var ama acı pek yok

Aynen öyleydi cnm kasıklar göğüsler.

Ilk defa bu ay böyle erken oldu normalde adete 1 2 gün kala başlardı oyuzden aklıma takıldı sağol kuzum insallah bebistendir usutmemisimdir
Benim memişkolar ağırmaya başladı kuzum dokununca bir de sağ kasık bacak hala kendini hissettirmeye devam ediyor böyle alt karında hafif bir doluluk hissim var bi değişiğim bu sefer valla hemen de yoruluyorum 2 kat merdiveni zor çıktım 30 yaşımda Akşam da sanki sarımsı az bir akıntım olmuş
Sen de durumlar nasıl kuzum

Bende üşüttm sandım ve erken başlayınca yine ihtimal vermeden yola çıkcam die yaptım testi
Inşallah bebistendir kuzum bende senin gibi düşünüyorum umutlanıp yıkılmak istemiyorum sabırla bekliycem günüm gelince yapicam inşallah o 2. Çizgiyi görebilirim şimdilik beklemedeyim ❤❤

Kuzu bnmde yumurtlamanin 6. Gunu ve felaket agriyor goguslerim
Göğüs agrım sadece uçlara doğru var oda sıkınca sadece garip bi his var şişlik ve dolgunluk ağırlaşmış gibi geliyor bide kaşınıyor mu diyim karıncalanıyormu anlatamıyorum garip bir his var bi hareketlilik ama öyle ağrı yok
Inşallah hayra alamettir kuzum

Inşallah bebistendir kuzum bende senin gibi düşünüyorum umutlanıp yıkılmak istemiyorum sabırla bekliycem günüm gelince yapicam inşallah o 2. Çizgiyi görebilirim şimdilik beklemedeyim ❤❤
İnşallah kuzum dualarım seninle ve tüm bebeiş isteyen arkadaşlarla. İnanın düşünmeyince oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…