- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.281
Allah razı olsun cnm darısı bsşınısa inşllh.Himm anladim kuzumm Rabbim saglikla kucagina da almayi nasip eylesin❤
Yok yapmamBenimde oyleydi gebeymisim ozaman iste ☺ test mi yapsan ya sen
11 ocak bat canım ovuda cuma günü yani ozamn catlatma inesi vuruldum ondan mi öyle şişti bilmiyorumAynen öyle damardan çok yanma oluyordu cnm. Bat n zaman yda ovu ne zamandı
Ha iğne yapmışsan olabilir bilgim yok onunla ilgili cnm. Bekle 10 daha Bi test yap istersen. İnşallah brbeişin seninledir11 ocak bat canım ovuda cuma günü yani ozamn catlatma inesi vuruldum ondan mi öyle şişti bilmiyorum
Çok aşırı hassas elim değmiyor canım o kadar acıyor o kadar sicakki ateş gibi yanıyor göğüslerim damarlarda aşırı büyük ve çok var yeşil renkli değişik yaniBelirti canım göğüslerde aşırı hassasiyet damarlar geniş geniş olur
Inş kuzumHa iğne yapmışsan olabilir bilgim yok onunla ilgili cnm. Bekle 10 daha Bi test yap istersen. İnşallah brbeişin seninledir
Kuzum benim bugün yumurtlamanın 6.günü sağ kasığımda batma yanma çekilme hissi var bazen alt karnimdada oluyor ve belimde özellikle çoğu hep sağ tarafta ben bu ay sag dan yumurtlamıştım seninkide böyle miydi merak ettim göğüs acısı yok sadece doluluk şişlik var ve böyle karincalanmami desem değişik bisi var ama acı pek yokYumurtlamadan 1 hafta sonra 11 gün sonra da testte silik çıktı
İyi saol cnmHic kuzum bnde pek girenedim nasilsin
Aynen öyleydi cnm kasıklar göğüsler.Kuzum benim bugün yumurtlamanın 6.günü sağ kasığımda batma yanma çekilme hissi var bazen alt karnimdada oluyor ve belimde özellikle çoğu hep sağ tarafta ben bu ay sag dan yumurtlamıştım seninkide böyle miydi merak ettim göğüs acısı yok sadece doluluk şişlik var ve böyle karincalanmami desem değişik bisi var ama acı pek yok
HIM anladim cnm adetin 3 4 günü gidersen bisey olmazozele gıdıuorım cnm hep
Evet canım spermler 72 saat canlı kalabıldıgi için 3 gün önceye tekabül ediyorYumurtlamadan 3 gün önceki ilişkiden bahsediyor deil mi kızlar, benimki pikten 11 saat önce oldu okuyunca bi ferahlık geldi içime
valla şuan 2damla geldi devamı yok ıyıce kafayı yedıHIM anladim cnm adetin 3 4 günü gidersen bisey olmaz
Ilk defa bu ay böyle erken oldu normalde adete 1 2 gün kala başlardı oyuzden aklıma takıldı sağol kuzum insallah bebistendir usutmemisimdirAynen öyleydi cnm kasıklar göğüsler.
Bende üşüttm sandım ve erken başlayınca yine ihtimal vermeden yola çıkcam die yaptım testiIlk defa bu ay böyle erken oldu normalde adete 1 2 gün kala başlardı oyuzden aklıma takıldı sağol kuzum insallah bebistendir usutmemisimdir❤
Kuzu bnmde yumurtlamanin 6. Gunu ve felaket agriyor goguslerimIlk defa bu ay böyle erken oldu normalde adete 1 2 gün kala başlardı oyuzden aklıma takıldı sağol kuzum insallah bebistendir usutmemisimdir❤
Benim memişkolar ağırmaya başladı kuzum dokununca bir de sağ kasık bacak hala kendini hissettirmeye devam ediyor böyle alt karında hafif bir doluluk hissim var bi değişiğim bu sefer valla hemen de yoruluyorum 2 kat merdiveni zor çıktım 30 yaşımdaIlk defa bu ay böyle erken oldu normalde adete 1 2 gün kala başlardı oyuzden aklıma takıldı sağol kuzum insallah bebistendir usutmemisimdir❤
Inşallah bebistendir kuzum bende senin gibi düşünüyorum umutlanıp yıkılmak istemiyorum sabırla bekliycem günüm gelince yapicam inşallah o 2. Çizgiyi görebilirim şimdilik beklemedeyim ❤❤Bende üşüttm sandım ve erken başlayınca yine ihtimal vermeden yola çıkcam die yaptım testi
Göğüs agrım sadece uçlara doğru var oda sıkınca sadece garip bi his var şişlik ve dolgunluk ağırlaşmış gibi geliyor bide kaşınıyor mu diyim karıncalanıyormu anlatamıyorum garip bir his var bi hareketlilik ama öyle ağrı yokKuzu bnmde yumurtlamanin 6. Gunu ve felaket agriyor goguslerim
İnşallah kuzum dualarım seninle ve tüm bebeiş isteyen arkadaşlarla. İnanın düşünmeyince oluyor.Inşallah bebistendir kuzum bende senin gibi düşünüyorum umutlanıp yıkılmak istemiyorum sabırla bekliycem günüm gelince yapicam inşallah o 2. Çizgiyi görebilirim şimdilik beklemedeyim ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?