Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bende bel kasik ağrısı var sag tarafta özellikle ve arada rahim alt karin bölgemde sanci oluyor böyle batma yanma çekilme.gibi göğüslerimde pek ağrı yok sadece uc kısımları oda sıkınca ama şişlik doluluk ve garip bir his var kıpırtı deişik böyle
Bendede sarı akıntı var yazmıştım öğlen kızlara da bugün başladı ama rahmim aynı adet olcak gibi haraketli batıyor yanıyor değişik böyle
Ben 2 gündür zaten yoruldum ayakta durmaktan oyuzden ondan fark edemem
Ilk defa oluyor bunların hepsi bu ay normalde adet günü yada öncesi olurdu garip hissediyorum kendimi kuzum bendede böyle durumlar

İnşallah kuzum dualarım seninle ve tüm bebeiş isteyen arkadaşlarla. İnanın düşünmeyince oluyor.
Amin kuzum çok sağol
Bencede öyle ben kızımda ilk ay gebe kaldım kucukdum bilmiyordum hamileliği cok-da umursamıyordum hemen oldu bide rahim yeni açılmış ya cabuk tuttu şimdi farklı herşey

Nerdeyse aynı gidiyoruz seninle kuzum yaaaa dün varya resmen adet olacak gibiydim bende Allah ım inşallah bunlar gebeliktendir inşallah kuzum zaman geçmek bilmiyor valla

Insallah kuzum belirti aramicam diyoruz da dayanamiyoruz ya yinede ne olursa olsun diyorum bekle

Nerdeyse aynı gidiyoruz seninle kuzum yaaaa dün varya resmen adet olacak gibiydim bende Allah ım inşallah bunlar gebeliktendir inşallah kuzum zaman geçmek bilmiyor valla
Aynen kuzum bizim herşey benziyor inşallah gebeyizdir
Ben anneme dedim sanki adet olcam günümde var sancim çok anne dedim ya üşüttün ya gebelik bekle sabret dedi günün gelsin öyle bakarız
Aynen öyle zaman geçmiyor adeta dondu sanki

Kuzum bide sari akintin kremsimiydi

Insallah kuzum belirti aramicam diyoruz da dayanamiyoruz ya yinede ne olursa olsun diyorum bekle
Amin kuzum ❤ yok ya vallahi belirti aramak değil okadar hisettiriyorki ağrılar aklımdan çıkaramıyorum bugün çok fenayım dün bukadar deildi resmen adet olcam sanki
Bekliycez kuzum çare yok hayırlısı olsun inşallah

Evet kuzum

Aynen yaaa ama benim göğüsler böyle ağrımazdı bu kadar erken hiç olmadı offf zaman bi geçse bi 9ocak olsa ama gebe olsak adet gelmese

Evet kuzum daha çok kremsi hafif yapışkan gibide
Evet ya az once lavaboya gittim gordum insallah grbrliktendir bnm normalde akinti namina zerre birsey olmaz birtek yunurtlamada oda seffaf ama bu bildigin sarimsi ama kokusuz kremsi yapiskan insallah gebeliktendir

Evet ya az once lavaboya gittim gordum insallah grbrliktendir bnm normalde akinti namina zerre birsey olmaz birtek yunurtlamada oda seffaf ama bu bildigin sarimsi ama kokusuz kremsi yapiskan insallah gebeliktendir
Bende de vardı ondan kızzzz

Aynen kuzum ben adet olcam zaman akıntı olur sümük gibi bide yumurtlamada ilk defa böyle erken oldu herşey inşallah kuzum Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…