- 16 Ağustos 2017
- 418
- 585
- 103
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #61.301
Merhaba kızlar nasılsınız
Kuzum bende bel kasik ağrısı var sag tarafta özellikle ve arada rahim alt karin bölgemde sanci oluyor böyle batma yanma çekilme.gibi göğüslerimde pek ağrı yok sadece uc kısımları oda sıkınca ama şişlik doluluk ve garip bir his var kıpırtı deişik böyleBenim memişkolar ağırmaya başladı kuzum dokununca bir de sağ kasık bacak hala kendini hissettirmeye devam ediyor böyle alt karında hafif bir doluluk hissim var bi değişiğim bu sefer valla hemen de yoruluyorum 2 kat merdiveni zor çıktım 30 yaşımdaAkşam da sanki sarımsı az bir akıntım olmuş
Sen de durumlar nasıl kuzum
Amin kuzum çok sağolİnşallah kuzum dualarım seninle ve tüm bebeiş isteyen arkadaşlarla. İnanın düşünmeyince oluyor.
Nerdeyse aynı gidiyoruz seninle kuzum yaaaa dün varya resmen adet olacak gibiydim bende Allah ım inşallah bunlar gebeliktendir inşallah kuzum zaman geçmek bilmiyor vallaKuzum bende bel kasik ağrısı var sag tarafta özellikle ve arada rahim alt karin bölgemde sanci oluyor böyle batma yanma çekilme.gibi göğüslerimde pek ağrı yok sadece uc kısımları oda sıkınca ama şişlik doluluk ve garip bir his var kıpırtı deişik böyle
Bendede sarı akıntı var yazmıştım öğlen kızlara da bugün başladı ama rahmim aynı adet olcak gibi haraketli batıyor yanıyor değişik böyle
Ben 2 gündür zaten yoruldum ayakta durmaktan oyuzden ondan fark edemem
Ilk defa oluyor bunların hepsi bu ay normalde adet günü yada öncesi olurdu garip hissediyorum kendimi kuzum bendede böyle durumlar
Normalde yapıyordum bu ay yapmadım valla. Ben 0vulasyonda hiç pik yakalaamıyorum o yüzden yapmadım bu ayOvulasyon yapiyomusun canim.
Insallah kuzum belirti aramicam diyoruz da dayanamiyoruz yaGöğüs agrım sadece uçlara doğru var oda sıkınca sadece garip bi his var şişlik ve dolgunluk ağırlaşmış gibi geliyor bide kaşınıyor mu diyim karıncalanıyormu anlatamıyorum garip bir his var bi hareketlilik ama öyle ağrı yok
Inşallah hayra alamettir kuzum❤
Aynen kuzum bizim herşey benziyor inşallah gebeyizdirNerdeyse aynı gidiyoruz seninle kuzum yaaaa dün varya resmen adet olacak gibiydim bende Allah ım inşallah bunlar gebeliktendir inşallah kuzum zaman geçmek bilmiyor valla
Kuzum bide sari akintin kremsimiydiGöğüs agrım sadece uçlara doğru var oda sıkınca sadece garip bi his var şişlik ve dolgunluk ağırlaşmış gibi geliyor bide kaşınıyor mu diyim karıncalanıyormu anlatamıyorum garip bir his var bi hareketlilik ama öyle ağrı yok
Inşallah hayra alamettir kuzum❤
Amin kuzumInsallah kuzum belirti aramicam diyoruz da dayanamiyoruz yayinede ne olursa olsun diyorum bekle
Evet kuzum daha çok kremsi hafif yapışkan gibideKuzum bide sari akintin kremsimiydi
Evet kuzumAmin kuzum❤ yok ya vallahi belirti aramak değil okadar hisettiriyorki ağrılar aklımdan çıkaramıyorum bugün çok fenayım dün bukadar deildi resmen adet olcam sanki
Bekliycez kuzum çare yok hayırlısı olsun inşallah❤
Aynen yaaa ama benim göğüsler böyle ağrımazdı bu kadar erken hiç olmadı offf zaman bi geçse bi 9ocak olsa ama gebe olsakAynen kuzum bizim herşey benziyor inşallah gebeyizdir❤
Ben anneme dedim sanki adet olcam günümde var sancim çok anne dedim ya üşüttün ya gebelik bekle sabret dedi günün gelsin öyle bakarız
Aynen öyle zaman geçmiyor adeta dondu sanki
Evet ya az once lavaboya gittim gordum insallah grbrliktendir bnm normalde akinti namina zerre birsey olmaz birtek yunurtlamada oda seffaf ama bu bildigin sarimsi ama kokusuz kremsi yapiskan insallah gebeliktendirEvet kuzum daha çok kremsi hafif yapışkan gibide
Bende de vardı ondan kızzzzEvet ya az once lavaboya gittim gordum insallah grbrliktendir bnm normalde akinti namina zerre birsey olmaz birtek yunurtlamada oda seffaf ama bu bildigin sarimsi ama kokusuz kremsi yapiskan insallah gebeliktendir
Aynen kuzum insallah ya AminnnAynen yaaa ama benim göğüsler böyle ağrımazdı bu kadar erken hiç olmadı offf zaman bi geçse bi 9ocak olsa ama gebe olsakadet gelmese
Aynen kuzum ben adet olcam zaman akıntı olur sümük gibi bide yumurtlamada ilk defa böyle erken oldu herşey inşallah kuzum AminnEvet ya az once lavaboya gittim gordum insallah grbrliktendir bnm normalde akinti namina zerre birsey olmaz birtek yunurtlamada oda seffaf ama bu bildigin sarimsi ama kokusuz kremsi yapiskan insallah gebeliktendir
Inşallah gebesindir cnmAynen kuzum bizim herşey benziyor inşallah gebeyizdir❤
Ben anneme dedim sanki adet olcam günümde var sancim çok anne dedim ya üşüttün ya gebelik bekle sabret dedi günün gelsin öyle bakarız
Aynen öyle zaman geçmiyor adeta dondu sanki
Cok merak ediyom ne olcak senideYok yapmamgöguslerim şiş aciyor zaten adetten önce böyle oluyor demekki gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?